- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Ayyyy alıntınızdan okumaz olaydım bende iğrencMidemi toplayıp konuya gireyim dedim, asıl konudan ziyade buna şok oldum iyi mi.
Ayyyy alıntınızdan okumaz olaydım bende iğrenc
Gercekten ya alıntıladıgınız üni arkadası, konu sahibininki iyi mevkili vs vsYa okudukça şok geçiriyorum. İnsanlar daha nasıl tuvaletlerini yapacağını, pedleri, bebek bezlerini vs. nasıl düzgün bir şekilde çöpe atacağını bilmekten acizmiş. Kaldı ki bu insanlar cahil cühela insanlar da değil, yüksek diyebileceğimiz eğitim seviyesinde, iyi diyebileceğimiz ailelerden gelen insanlar. Bu insanlar dahi böyleyse ülkenin hali gene iyi diyorum ben, ciddiyim.
Bizde yaşayarak öğrendik :)) tabiki güzel değilAslında burda ilk kez duyduğum için şaşırdım, bu kadar çok uygulanan bir yöntem olduğunu bilmiyordum ben de :)
Hatırlıyorum konunu zor bir dönemdi senin için.Neyse ki geçmiş gitmiş.Eşinin kardeşi de çok sık gelmiyorsa boşver.Eşin halletsin çöpü artık.Sen hiç uğraşma.Kolaylıklar dilerim,Ben çok dertliyim bugün ne münasebet pis peçete temizliyorum ya. Niye peki evlendim diye
Kesinlikle çok çok haklısın burda bile atar giderli üyeler daha çok sevılıyor.
Ben öyleydim işte aman kalbi kırılmasın aman yanlış anlaşılmıyım diye kv denin doğumumda nazıyla oynadım. Şuan dünyanın en kötü geliniyim. Zamanın olursa ilk konuma bak orda var ayrıntılar
Sana hastanede ulu orta yere kakasını yapan meşhur kadını hatırlatırım Astoriacım.Sırf bu tuvalet hijyen konuları yüzünden çok çok az restoranda yemek yiyebiliyorum.İnsanımızda el yıkama alışkanlığı da kötü.Ay düşündükçe afakanlar basıyo.Ya okudukça şok geçiriyorum. İnsanlar daha nasıl tuvaletlerini yapacağını, pedleri, bebek bezlerini vs. nasıl düzgün bir şekilde çöpe atacağını bilmekten acizmiş. Kaldı ki bu insanlar cahil cühela insanlar da değil, yüksek diyebileceğimiz eğitim seviyesinde, iyi diyebileceğimiz ailelerden gelen insanlar. Bu insanlar dahi böyleyse ülkenin hali gene iyi diyorum ben, ciddiyim.
Ortalığı b*k götürdü iyice. Boşaltın burayı, hortum tutacağım
Ya okudukça şok geçiriyorum. İnsanlar daha nasıl tuvaletlerini yapacağını, pedleri, bebek bezlerini vs. nasıl düzgün bir şekilde çöpe atacağını bilmekten acizmiş. Kaldı ki bu insanlar cahil cühela insanlar da değil, yüksek diyebileceğimiz eğitim seviyesinde, iyi diyebileceğimiz ailelerden gelen insanlar. Bu insanlar dahi böyleyse ülkenin hali gene iyi diyorum ben, ciddiyim.
Sana hastanede ulu orta yere kakasını yapan meşhur kadını hatırlatırım Astoriacım.Sırf bu tuvalet hijyen konuları yüzünden çok çok az restoranda yemek yiyebiliyorum.İnsanımızda el yıkama alışkanlığı da kötü.Ay düşündükçe afakanlar basıyo.
Bu insanlarla gunluk hayatta el sikisiyoruz bir de. Ulsre, gastirit turu hastaliklarin neden bu kadar yaygin olduguna sasmamak gerekGercekten ozellikle erkeklerle el sikismak istemiyorum artik cogu tuvaletten sonra elini yikamiyor bile.
Aynen ben de öyle.Erkeklerin geneli çok pis zaten.Ya o kadın hadi neyse eğitimsiz cahil cühela dedik de konuda cerrah falan demişler. Cerrah yahu, bu adama ameliyat falan oluyor insanlar. Valla ben de restoranlarda falan yemek yiyemiyorum kolay kolay, ne pahalı restoranlarda zehirlenen arkadaşlarım var. Evden getiriyorum artık işyerine de yemeklerimi, en azından temiz temiz yiyorum ne yapayım.
Ya aynen öyle, hele elini yıkamadan tuvaletten çıkıp sonra el öptürmeye kalkan dedeler neneler var Allah muhafaza, öff. Erkeklerin bahanesi de hazır, "Dokunmuyorum ki yeaaaa". Tamam "orana" dokunmuyorsun da kapı açıyorsun, oralara dokunmuyor musun yani. Ben elimi yıkadıktan sonra kapıyı dahi peçeteyle açıyorum, çantamda da sürekli ıslak mendil taşırım.
Ya o kadın hadi neyse eğitimsiz cahil cühela dedik de konuda cerrah falan demişler. Cerrah yahu, bu adama ameliyat falan oluyor insanlar. Valla ben de restoranlarda falan yemek yiyemiyorum kolay kolay, ne pahalı restoranlarda zehirlenen arkadaşlarım var. Evden getiriyorum artık işyerine de yemeklerimi, en azından temiz temiz yiyorum ne yapayım.
Ya aynen öyle, hele elini yıkamadan tuvaletten çıkıp sonra el öptürmeye kalkan dedeler neneler var Allah muhafaza, öff. Erkeklerin bahanesi de hazır, "Dokunmuyorum ki yeaaaa". Tamam "orana" dokunmuyorsun da kapı açıyorsun, oralara dokunmuyor musun yani. Ben elimi yıkadıktan sonra kapıyı dahi peçeteyle açıyorum, çantamda da sürekli ıslak mendil taşırım.
Hele o tokalaştığım erkek eli sıcak ya da nemli iseBu insanlarla gunluk hayatta el sikisiyoruz bir de. Ulsre, gastirit turu hastaliklarin neden bu kadar yaygin olduguna sasmamak gerekGercekten ozellikle erkeklerle el sikismak istemiyorum artik cogu tuvaletten sonra elini yikamiyor bile.
Son zamanlar da inanılmaz denk gelmeye başladı artık wcden çıkan bi bakıyor aynada kendine sonra dışarı. Üstelik genç kızlar bunlar. Çocuk yetiştirecek işte anne olacaklarRestoran/bar tuvaletlerinde çok gördüm elini yıkamadan çıkan kadın. İnsan hiçbir şey yapmasa, üzerini düzeltmeye bile gelmiş olsa bulunduğu ortam gereği elini yıkar ya.
Sifon sesi geliyor, çıkınca elini yıkamıyor. Sonra da ruj tazeliyor hanım. Ya sen o pisliğinle o ruju sürsen ne olur sürmesen ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?