İğrenç bir konu

Ayyyy alıntınızdan okumaz olaydım bende iğrenc

Ya okudukça şok geçiriyorum. İnsanlar daha nasıl tuvaletlerini yapacağını, pedleri, bebek bezlerini vs. nasıl düzgün bir şekilde çöpe atacağını bilmekten acizmiş. Kaldı ki bu insanlar cahil cühela insanlar da değil, yüksek diyebileceğimiz eğitim seviyesinde, iyi diyebileceğimiz ailelerden gelen insanlar. Bu insanlar dahi böyleyse ülkenin hali gene iyi diyorum ben, ciddiyim.

Gercekten ya alıntıladıgınız üni arkadası, konu sahibininki iyi mevkili vs vs
Yani totosundan cıkana sahip cıkamayan acaba elini nasıl yıkar kişisel temizliğini nasıl yapar düşünmek bile istemiyorum

Hatırlıyorum konunu zor bir dönemdi senin için.Neyse ki geçmiş gitmiş.Eşinin kardeşi de çok sık gelmiyorsa boşver.Eşin halletsin çöpü artık.Sen hiç uğraşma.Kolaylıklar dilerim,

Sana hastanede ulu orta yere kakasını yapan meşhur kadını hatırlatırım Astoriacım.Sırf bu tuvalet hijyen konuları yüzünden çok çok az restoranda yemek yiyebiliyorum.İnsanımızda el yıkama alışkanlığı da kötü.Ay düşündükçe afakanlar basıyo.

Bu insanlarla gunluk hayatta el sikisiyoruz bir de. Ulsre, gastirit turu hastaliklarin neden bu kadar yaygin olduguna sasmamak gerekGercekten ozellikle erkeklerle el sikismak istemiyorum artik cogu tuvaletten sonra elini yikamiyor bile.

Kıçını evvela bir yıkayıp öyle silsin.Eşiniz olaya bir el atsın.Cocugunuz var mı kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapsanız..Eşinizde olur.O sizdeyken bu sebepten eşinizle kavga edin.

Ya o kadın hadi neyse eğitimsiz cahil cühela dedik de konuda cerrah falan demişler. Cerrah yahu, bu adama ameliyat falan oluyor insanlar. Valla ben de restoranlarda falan yemek yiyemiyorum kolay kolay, ne pahalı restoranlarda zehirlenen arkadaşlarım var. Evden getiriyorum artık işyerine de yemeklerimi, en azından temiz temiz yiyorum ne yapayım.

Bu insanlarla gunluk hayatta el sikisiyoruz bir de. Ulsre, gastirit turu hastaliklarin neden bu kadar yaygin olduguna sasmamak gerekGercekten ozellikle erkeklerle el sikismak istemiyorum artik cogu tuvaletten sonra elini yikamiyor bile.

Ya aynen öyle, hele elini yıkamadan tuvaletten çıkıp sonra el öptürmeye kalkan dedeler neneler var Allah muhafaza, öff. Erkeklerin bahanesi de hazır, "Dokunmuyorum ki yeaaaa". Tamam "orana" dokunmuyorsun da kapı açıyorsun, oralara dokunmuyor musun yani. Ben elimi yıkadıktan sonra kapıyı dahi peçeteyle açıyorum, çantamda da sürekli ıslak mendil taşırım.

Madem boklu anılar var ben de yazayım ahshjs. 10 yaşındayım. Kuzenim var benimle yaşıt ve kız. O zaman anneannemin alt katında henüz inşaatı tamamlanmamış bir daire var. Kuzenim tuvaleti gelince oraya girdi (bir kat üstünde kullanabileceği bir tuvalet var) büyük tuvaletini yaptı ve temizlemeden çamaşırını çekti. Uzun bir süre kendime gelemedim. Büyüdü hala aynı. Kıçını temizler mi bilmem ama inanılmaz ter kokar. Vücudu kokar. Yani bu temizlik mevzuları çocuklukta öğretilmeli. Çocukluğunda pis ise öyle devam ediyor.

Bir başka gün bir misafir çocuğu tuvalete girdi. Sekiz yaşında. Onun ardından lavaboya ellerimi yıkamaya gittim. Yıkadım, tam ellerimi kurutacağım bir de ne göreyim, el havlusu kahverengi olmuş. Evet, tahmin ettiğiniz gibi. Olay çıkardım tabi. Annem sonra beni azarladı misafire öyle mi yapılır diye. Yapılır anacım, çocuğuna havlu ile popo silinmemesi gerektiğini öğrenmeyen ana itina ile rezil edilir. Bunlar da böyle boklu anılar işte ahsjsjs.

Aynen ben de öyle.Erkeklerin geneli çok pis zaten.

Restoran/bar tuvaletlerinde çok gördüm elini yıkamadan çıkan kadın. İnsan hiçbir şey yapmasa, üzerini düzeltmeye bile gelmiş olsa bulunduğu ortam gereği elini yıkar ya.
Sifon sesi geliyor, çıkınca elini yıkamıyor. Sonra da ruj tazeliyor hanım. Ya sen o pisliğinle o ruju sürsen ne olur sürmesen ne olur

Hele o tokalaştığım erkek eli sıcak ya da nemli ise

Son zamanlar da inanılmaz denk gelmeye başladı artık wcden çıkan bi bakıyor aynada kendine sonra dışarı. Üstelik genç kızlar bunlar. Çocuk yetiştirecek işte anne olacaklar wc gönüllüsü ol deseler olurum o kadar takıntılıyim ki bu konu kamu spotu olsun. Muhakkak elini yıkamayan ya da başka pislikler yapanlar vardır. Size sesleniyorum sessiz sessiz konuyu okuyup kaçmayın ders alın biraz Allah aşkına yapmayın böyle. Insanlik için ülkeniz için dünya için temizliginize dikkat edin.

Maalesef kalınlarımız da erkekler kadar pis.
İş yerinde tuvaleti kullanıp eline sabunu şöyle bir gösterip, abartmıyorum iki saniye suya tuttuktan sonra çıkan hatunlar gördüm ben. Üstelik bu hatunlar fönlü saçlı, güzel giyimli ve makyajlı, parfümlü belli bir eğitim seviyesinde hanımlar. O ellerle bir de ailelerine yemek yapıyorlar.
Tuvalet kullanımı sonrası eller 22 saniye süresince sabunlamalı ve bu süreye elleri önce ıslatma ve sabun sonrası durulama süresi dahil değil. escherichia coli gibi mikroplar anca ölüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…