İğrenç bir konu

valla benim aklıma bilerek yaptığı geliyor anası fitliyorsa gıcıklık olsun diye yapar...ama yok alışkanlığı buysa dikkat et eli sürekli totosundadır,malum kaşınıyordur çünkü... bana göre tek çözüm çöpü kaldırmak.

Bu konu bilinçaltımda unutmaya çalıştığım ama unutamadıgım bi olayı hatırlattı bana. Lanet olsun. Anlatayım da iyice mide bulandırayım
Bi dönem başka bi şehirde yalnız yaşadım. Orda bi kızla tanıştık. Arada görüşüyoruz falan.. Kız ısrar kıyamet evime gelmek istedi. Geldi, tuvaleti kullanmak istedi. Ben klozeti kullanıyordum. Alaturka tuvaletinde bazen tıkandıgını biliyorum. Neyse kıza dedim ki şule tuvalet biraz sıkıntılı, çok peçete atma. (adını bilerek verdim ki okuyorsan utan,iğrenç insan) Tamam dedi. Girdi,çıktı, apar topar gitmek istedi. Ben tabi anladım bi şey oldugunu. Arkasından girdim ki offf.. Of ki ne of... Size yemin ederim tüm pisliği öyle bırakıp gitmiş. Kirli peçeteye 50 kere razı olurdum o derece. O gece ağlaya ağlaya tuvaleti yıkadıgımı hatırlıyorum. Sonra da saatlerce banyo yapmıştım. Anlattım rahatladım. Napıyım siz getirdiniz aklıma

Ay ne pis insanlar var ya.

Ee sonra kıza sormadınız mı hesabını

Onca ülke göre göre taharet musluğunu kullanmayı unutmuş olabilir. Ama bence bu kadar kafayı takana kadar çöpe poset takin,o gidecekken de esinize rica edin poşeti o alıp kapatıp çöpe atsın.
Böylece soru cozulur. Kimse de kimseyi rencide etmemiş olur

Bi dahaki sefer hiç elinizi surmeden direkt eşinize gosterin. Böyle pislikler anasının evinden çıkmasın mumkunse ya elin kızı çekmek zorunda mı bunu benim de böyle pis bir misafirim var klozetin kenarlarına çiş damlatiyor baya o gelince her seferinde oturmadan camasir suyunu boca ediyorum resmen işkence pis insanlardan nefret ediyorum

Nerden okudum bu konuyu şimdi, adı üstünde çok iğrenç konuymuş

Bazı insanlar çok gamsız. Ben de ev arkadaşımla eve çıkan iki (erkek) arkadaşa ziyarete gitmiştim. Arada bir süre geçti,baktım ki kız yok.
Bir süre kimse sormadı,sonra 'acaba bakkala falan mi gitti?' diye kendi aramızda konuştuk. Ben de 'belki telefonla konusuyordur' falan dedim. Aradan dakikalar geçti ne gelen var ne giden. Ev zaten belki 30 metrekare,küçücük. Tam endişelenmeye başlamıştık ki yuzunde mutlu bir ifadeyle TUVALETTEN çıktı.
Ona belki normal de alt tarafı bir saat oturmaya gittiğim evde asla yarım saat tuvalette kalamam yani :) çok saçma değil mi?

Ya ben bu konuda gerçekten çok takıntılıyım. Yabancı evde mecbur kalmadıkça küçüğümü (nasıl söyleyeceğimi bilemedim ) bile yapmıyorum. Hadi diyelim bu arkadaşta mecbur kaldı. Ama yarım saat nedir?

Tuvaletiniz klozetse benim bildiğim peçete atmak bir süre sonra tıkar yani ben de peçete atmam klozete erimeyebiliyor çünkü ama önce klozetteki taharet kısmıyla silip ondan sonra peçete işine geçse daha iyi olur sanki kuru kuru silinmez ki öyle hadi diyelim kuru bi şekilde sildi yine de o kadar dışkı peçetede nasıl oluşuyor anlamadım acaba banyoya falan yapıyorda peçeteyle temizleyip çöpe mi atıyor? Hani tüm banyoyu kokutması için normalin dışında bir şeyler yapıyor olması lazım. Çöp kovasını kaldırın bi de öyle gözlemleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…