- Konu Sahibi Altagracia_
-
Bu konu bilinçaltımda unutmaya çalıştığım ama unutamadıgım bi olayı hatırlattı bana. Lanet olsun. Anlatayım da iyice mide bulandırayım
Bi dönem başka bi şehirde yalnız yaşadım. Orda bi kızla tanıştık. Arada görüşüyoruz falan.. Kız ısrar kıyamet evime gelmek istedi. Geldi, tuvaleti kullanmak istedi. Ben klozeti kullanıyordum. Alaturka tuvaletinde bazen tıkandıgını biliyorum. Neyse kıza dedim ki şule tuvalet biraz sıkıntılı, çok peçete atma. (adını bilerek verdim ki okuyorsan utan,iğrenç insan) Tamam dedi. Girdi,çıktı, apar topar gitmek istedi. Ben tabi anladım bi şey oldugunu. Arkasından girdim ki offf.. Of ki ne of... Size yemin ederim tüm pisliği öyle bırakıp gitmiş. Kirli peçeteye 50 kere razı olurdum o derece. O gece ağlaya ağlaya tuvaleti yıkadıgımı hatırlıyorum. Sonra da saatlerce banyo yapmıştım. Anlattım rahatladım. Napıyım siz getirdiniz aklıma
Hayır bi daha muhattap olmadım. Bu olaydan kısa süre sonra da taşındım zaten.Ay ne pis insanlar var ya.
Ee sonra kıza sormadınız mı hesabını
Aslında doğrusu zaten bu cöpe atmak tabi içinde büyük bi kaka olmadanşu, banyo çöpüne, kullanılmış peçete atanları anlayabilmiş değilim ya..
Bazı insanlar çok gamsız. Ben de ev arkadaşımla eve çıkan iki (erkek) arkadaşa ziyarete gitmiştim. Arada bir süre geçti,baktım ki kız yok.Bu konu bilinçaltımda unutmaya çalıştığım ama unutamadıgım bi olayı hatırlattı bana. Lanet olsun. Anlatayım da iyice mide bulandırayım
Bi dönem başka bi şehirde yalnız yaşadım. Orda bi kızla tanıştık. Arada görüşüyoruz falan.. Kız ısrar kıyamet evime gelmek istedi. Geldi, tuvaleti kullanmak istedi. Ben klozeti kullanıyordum. Alaturka tuvaletinde bazen tıkandıgını biliyorum. Neyse kıza dedim ki şule tuvalet biraz sıkıntılı, çok peçete atma. (adını bilerek verdim ki okuyorsan utan,iğrenç insan) Tamam dedi. Girdi,çıktı, apar topar gitmek istedi. Ben tabi anladım bi şey oldugunu. Arkasından girdim ki offf.. Of ki ne of... Size yemin ederim tüm pisliği öyle bırakıp gitmiş. Kirli peçeteye 50 kere razı olurdum o derece. O gece ağlaya ağlaya tuvaleti yıkadıgımı hatırlıyorum. Sonra da saatlerce banyo yapmıştım. Anlattım rahatladım. Napıyım siz getirdiniz aklıma
Ya ben bu konuda gerçekten çok takıntılıyım. Yabancı evde mecbur kalmadıkça küçüğümü (nasıl söyleyeceğimi bilemedimBazı insanlar çok gamsız. Ben de ev arkadaşımla eve çıkan iki (erkek) arkadaşa ziyarete gitmiştim. Arada bir süre geçti,baktım ki kız yok.
Bir süre kimse sormadı,sonra 'acaba bakkala falan mi gitti?' diye kendi aramızda konuştuk. Ben de 'belki telefonla konusuyordur' falan dedim. Aradan dakikalar geçti ne gelen var ne giden. Ev zaten belki 30 metrekare,küçücük. Tam endişelenmeye başlamıştık ki yuzunde mutlu bir ifadeyle TUVALETTEN çıktı.
Ona belki normal de alt tarafı bir saat oturmaya gittiğim evde asla yarım saat tuvalette kalamam yani :) çok saçma değil mi?
Bende bunu soracaktım konu sahibineKonu korkunç da şeyi merak ettim. Çöpe poşet tak diyenler olmuş. Zaten poşet takmıyo musunuz? Yani o çöpü nasıl boşaltıyosunuz sonra?
Konu korkunç da şeyi merak ettim. Çöpe poşet tak diyenler olmuş. Zaten poşet takmıyo musunuz? Yani o çöpü nasıl boşaltıyosunuz sonra?
Yok ona tamam. Bazıları poşet tak demiş ya. Ona istinaden sordumOyle de copun agzini baglarken ister istemez icini goruyorsundur yani...
niye doğrusu olsun ki, wc kağıdı suda çözünebiliyor, eğer gideri sorunlu olmayan bir wc ise tabi..Aslında doğrusu zaten bu cöpe atmak tabi içinde büyük bi kaka olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?