önce okuduğunu anla sonra kendi çapında ders vermeye çalış !cehalette son noktasınız yemin ederim
kınadığını yaşamadan da ölmeyecek sanırım!Kinadigi yerden sinanmaz umarim
Bu zihniyette insanlar Bi kenara bide bu şekilde insanlar var hemen Bi açığını bulmalıyım, boş konuşmalıyım, yersiz eleştirip tartışmalıyım tarzı insanlar.Keşke yersiz eleştirmek, açık aramak yerine destek olmayı deneseler,normal insan gibi davranmak zor geliyorsa demekki....cehalette son noktasınız yemin ederim
Bu cehaletin bittigini gormeye bizim omrumuz yetmez de insallah bizden sonra biter birgun.. Bosanmis olmak ayip degil, gunah degil, kusur degil. Herkesin de basina gelecebilecek hayatin gayet icinden bir durum. Bosanmis kadinlarimiz bir daha evlendiklerinde dugunlerini iki kat daha gosterisli yapsinlar hicbir seyden geri durmasinlar da bu carpik zihniyetlere kapak olsun. Bekar, evli, bosanmis diye insanlari etiketleyecegimize once insan olmayi ogrenmemiz lazim.Bu zihniyette insanlar Bi kenara bide bu şekilde insanlar var hemen Bi açığını bulmalıyım, boş konuşmalıyım, yersiz eleştirip tartışmalıyım tarzı insanlar.Keşke yersiz eleştirmek, açık aramak yerine destek olmayı deneseler,normal insan gibi davranmak zor geliyorsa demekki....
Valla ben arkalarından sayfaya yazmayıp şaak diye yüzlerine söylediğim için mutluyum. Etrafımda öyle düşünenler hala varsa da benim vereceğim tepkiyi bildikleri için susuyorlar. Tavsiye ederim sana daBazı insanlar zihniyeti ve düşünmeden konuşmaları yüzünden karşısındaki insanın nekadar üzüleceğini canının nasıl yanacağını nasıl bilmezler, yarın ne yaşayacaklarını bilmeden nasıl kınayıp bu kadar rahat olurlar aklım almıyor, neden böyleler ki neden bugün otobüste Bi arkadaşımla karşılaştım.Sevdiğim Bi arkadaş, samimi olduğum Bi arkadaş ama keşke olmasaydım, tanımasaydım. O zihniyeti bütün iyiliğini dostluğunu öldürüyor çünkü, onların semtinde oturan Bi kızdan bahsediyorduk, kız sözlenmişti, söz masasını keşke daha güzel yapsaydı dedim. Arkadaşım o boşanmış ona çok bile dedi, ki benimde boşanmış Bi kadın olduğumu biliyor. Ne alaka dedim çokta güzel yapardı, benim alındığımı anlayınca mırın, kırın etti. Ama tekrar başka birinden bahsedip konuşurken Bi erkekden bahsediyorduk, tekrar dedi sanki çokmu iyi biri oda dedi boşanmış Bi insan dedi, ne var dedim iyi olmazmı, bu sefer sustu konuşmadı, kalbini kırmak istemedim sevdiğim Bi insandı, bnde konuşmadım, bu şekilde bitti konuşma daha öncede buna benzer konuşmalar duydum en yakın çevremden nedenn nedenn bu zihniyette insanlar, neden bu zihniyetteki insanlar içinde bu duruma düştüm, dinimizde, tarihimizde de yokmu boşanmak, zaten yeterince canımız yanmışken neden sizde odun atıyorsunuz, canım çok yanıyor bu şekilde durumlarla karşılaşınca, hiç Bi insanın olmadığı çok uzak diyarlara kimsenin görmediği bilmediği Bi yerw gitmek istiyorum belki söner içim.......
Aferiiin sana ozaman, benim canım öyle istedi öyle davrandım, ayrıca sen sadece okumuşsun hiç bişey anlamamışsın konudan, ben sadece arkadaşım böyle demiyorum toplumumuzda böyle zihniyette insanlar çoğunlukta eğer siz uzayda yaşamıyorsanız farkında olmanız lazım. Burda yeterince köstek oldunuz, hadi şimdi başka konularaaa...Valla ben arkalarından sayfaya yazmayıp şaak diye yüzlerine söylediğim için mutluyum. Etrafımda öyle düşünenler hala varsa da benim vereceğim tepkiyi bildikleri için susuyorlar. Tavsiye ederim sana da
Tabiki var yani geçmişimizde dinimizde var bizde Müslüman Bi toplumuz ama ne yazıkki hala bu duruma sığ bi şekilde yaklaşan kınayan insanlarla dolu çevremiz...belki sevdigi adam onu bosanmış bir kadına tercih etmistir kiyruk yarası vardır cücük beyinlinin
amaaan boşver allasen bu tipler her yerde var. öyle boşanmislar var ki benim diyen genc kiza taş cikartir. cekemiyolar. takma kafana
muhatab olma uzak dur.
dinimizde olmaz mi hz hatice dul bir kadindi
Bazı insanlar zihniyeti ve düşünmeden konuşmaları yüzünden karşısındaki insanın nekadar üzüleceğini canının nasıl yanacağını nasıl bilmezler, yarın ne yaşayacaklarını bilmeden nasıl kınayıp bu kadar rahat olurlar aklım almıyor, neden böyleler ki neden bugün otobüste Bi arkadaşımla karşılaştım.Sevdiğim Bi arkadaş, samimi olduğum Bi arkadaş ama keşke olmasaydım, tanımasaydım. O zihniyeti bütün iyiliğini dostluğunu öldürüyor çünkü, onların semtinde oturan Bi kızdan bahsediyorduk, kız sözlenmişti, söz masasını keşke daha güzel yapsaydı dedim. Arkadaşım o boşanmış ona çok bile dedi, ki benimde boşanmış Bi kadın olduğumu biliyor. Ne alaka dedim çokta güzel yapardı, benim alındığımı anlayınca mırın, kırın etti. Ama tekrar başka birinden bahsedip konuşurken Bi erkekden bahsediyorduk, tekrar dedi sanki çokmu iyi biri oda dedi boşanmış Bi insan dedi, ne var dedim iyi olmazmı, bu sefer sustu konuşmadı, kalbini kırmak istemedim sevdiğim Bi insandı, bnde konuşmadım, bu şekilde bitti konuşma daha öncede buna benzer konuşmalar duydum en yakın çevremden nedenn nedenn bu zihniyette insanlar, neden bu zihniyetteki insanlar içinde bu duruma düştüm, dinimizde, tarihimizde de yokmu boşanmak, zaten yeterince canımız yanmışken neden sizde odun atıyorsunuz, canım çok yanıyor bu şekilde durumlarla karşılaşınca, hiç Bi insanın olmadığı çok uzak diyarlara kimsenin görmediği bilmediği Bi yerw gitmek istiyorum belki söner içim.......
Nişanlanacağı kişi mi söyledi bunu?Benim bir arkadaş nişan attı. Sonra 2.ye nişan yapacaktı. Salon tutalım, masa yapalım deyince "ne gerek var sen zaten nişanlanmışsın" demişti. Bu insanlar her yerde ve her yerden çıkıyorlar. Benim arkadaş terk etti adamı. Bence siz de arkadaşlığını gözden geçirin.
Bu zihniyetteki insanlarla arkadas olup, nasil sevdigim biri diye bahsediyorsunuz? Pis fikirli insandan arkadas olmaz. Bir daha yuzune bakmayin.Bazı insanlar zihniyeti ve düşünmeden konuşmaları yüzünden karşısındaki insanın nekadar üzüleceğini canının nasıl yanacağını nasıl bilmezler, yarın ne yaşayacaklarını bilmeden nasıl kınayıp bu kadar rahat olurlar aklım almıyor, neden böyleler ki neden bugün otobüste Bi arkadaşımla karşılaştım.Sevdiğim Bi arkadaş, samimi olduğum Bi arkadaş ama keşke olmasaydım, tanımasaydım. O zihniyeti bütün iyiliğini dostluğunu öldürüyor çünkü, onların semtinde oturan Bi kızdan bahsediyorduk, kız sözlenmişti, söz masasını keşke daha güzel yapsaydı dedim. Arkadaşım o boşanmış ona çok bile dedi, ki benimde boşanmış Bi kadın olduğumu biliyor. Ne alaka dedim çokta güzel yapardı, benim alındığımı anlayınca mırın, kırın etti. Ama tekrar başka birinden bahsedip konuşurken Bi erkekden bahsediyorduk, tekrar dedi sanki çokmu iyi biri oda dedi boşanmış Bi insan dedi, ne var dedim iyi olmazmı, bu sefer sustu konuşmadı, kalbini kırmak istemedim sevdiğim Bi insandı, bnde konuşmadım, bu şekilde bitti konuşma daha öncede buna benzer konuşmalar duydum en yakın çevremden nedenn nedenn bu zihniyette insanlar, neden bu zihniyetteki insanlar içinde bu duruma düştüm, dinimizde, tarihimizde de yokmu boşanmak, zaten yeterince canımız yanmışken neden sizde odun atıyorsunuz, canım çok yanıyor bu şekilde durumlarla karşılaşınca, hiç Bi insanın olmadığı çok uzak diyarlara kimsenin görmediği bilmediği Bi yerw gitmek istiyorum belki söner içim.......
Burda herkesin fazladan sinirlenip ölçüsüz konuştuğu olmuştur insanız çünkü bir günümüz bir günümüze uymuyor ama bazıları var ki gerçekten kötü insan tanımına uyuyorlar kötülükleride cahilikten geliyorBu zihniyette insanlar Bi kenara bide bu şekilde insanlar var hemen Bi açığını bulmalıyım, boş konuşmalıyım, yersiz eleştirip tartışmalıyım tarzı insanlar.Keşke yersiz eleştirmek, açık aramak yerine destek olmayı deneseler,normal insan gibi davranmak zor geliyorsa demekki....
:)önce okuduğunu anla sonra kendi çapında ders vermeye çalış !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?