İğrenç Zihniyet

Kinadiginizi yaşamadan olmezsiniz

O zaman başını taşlara vurur ama taş kaya olmasın küçük olsun sonuçta boşanmış ona çok bile(!)

Cehalet...
Uzayın bile sınırı vardır, cehaletin yok.
Çok kötü bir şey cehalet.
Kitap okumakla, mürekkep yalamakla da geçmiyor.
Küf gibi. Bir kere işledi mi ne kadar temizlense de sittin sene kokusu çıkmıyor.
Boş veriniz... O kişi cehaletiyle sınanıyor zaten...
Ot gelmiş saman gidiyor...
Daha kötü ne olabilir ki..?
Bundan büyük ne felaket olabilir..?
Yazık...

Amaannn zırt.. Evet aynen bunu deyin üzüldüğünüze deydi mi?

cehalette son noktasınız yemin ederim
Bu zihniyette insanlar Bi kenara bide bu şekilde insanlar var hemen Bi açığını bulmalıyım, boş konuşmalıyım, yersiz eleştirip tartışmalıyım tarzı insanlar.Keşke yersiz eleştirmek, açık aramak yerine destek olmayı deneseler,normal insan gibi davranmak zor geliyorsa demekki....

Bu cehaletin bittigini gormeye bizim omrumuz yetmez de insallah bizden sonra biter birgun.. Bosanmis olmak ayip degil, gunah degil, kusur degil. Herkesin de basina gelecebilecek hayatin gayet icinden bir durum. Bosanmis kadinlarimiz bir daha evlendiklerinde dugunlerini iki kat daha gosterisli yapsinlar hicbir seyden geri durmasinlar da bu carpik zihniyetlere kapak olsun. Bekar, evli, bosanmis diye insanlari etiketleyecegimize once insan olmayi ogrenmemiz lazim.

Valla ben arkalarından sayfaya yazmayıp şaak diye yüzlerine söylediğim için mutluyum. Etrafımda öyle düşünenler hala varsa da benim vereceğim tepkiyi bildikleri için susuyorlar. Tavsiye ederim sana da

Valla ben arkalarından sayfaya yazmayıp şaak diye yüzlerine söylediğim için mutluyum. Etrafımda öyle düşünenler hala varsa da benim vereceğim tepkiyi bildikleri için susuyorlar. Tavsiye ederim sana da
Aferiiin sana ozaman, benim canım öyle istedi öyle davrandım, ayrıca sen sadece okumuşsun hiç bişey anlamamışsın konudan, ben sadece arkadaşım böyle demiyorum toplumumuzda böyle zihniyette insanlar çoğunlukta eğer siz uzayda yaşamıyorsanız farkında olmanız lazım. Burda yeterince köstek oldunuz, hadi şimdi başka konularaaa...

Hanımlar üsluplara dikkat etseniz, polemiğe girmeseniz de uyarı almasanız olmaz mı?

belki sevdigi adam onu bosanmış bir kadına tercih etmistir kiyruk yarası vardır cücük beyinlinin
amaaan boşver allasen bu tipler her yerde var. öyle boşanmislar var ki benim diyen genc kiza taş cikartir. cekemiyolar. takma kafana
muhatab olma uzak dur.
dinimizde olmaz mi hz hatice dul bir kadindi

Bu tarz kişiler ya bizim başımıza kesinlikle gelmez derler ya da elalem boşanmış gelmiş ailesinin yanına demesinler diye koca dayağına her türlü baskıya kötü muameleye tamm der evli kalırlar.

Tabiki var yani geçmişimizde dinimizde var bizde Müslüman Bi toplumuz ama ne yazıkki hala bu duruma sığ bi şekilde yaklaşan kınayan insanlarla dolu çevremiz...

Cehalet, başka da bir şey değil. Bunun farklı versyonlarını her birimiz yaşıyoruz. 29 yaşında ve evlenmemiş biri olarak girdiğim her toplumda bunun nedeni sorgulanır mesela. Bir lüzumsuz çıkıp "Neden bu yaşa kadar evlenmedin?" diye sorar muhakkak. Sanane yani? Bunu öğrenmek sana ne kazandıracak?
Canınızı böyle insanlar için sıkmayın. Boş insanlar bunlar hem de bomboş.
Bu tarz insanları etrafınızdan uzaklaştırın. Huzura kavuşun. Hayatınızda az ama öz insanlar olsun. Şöyle saygılı, nazik ve düşünceli.

Son düzenleme:
Ne kadar cahilce bir yaklaşım kafanıza taktığınıza değmez bu insanlar bence çok fazla muhattap olmayın bile

Nişanlanacağı kişi mi söyledi bunu?

Buyuk konusmus. Valla o sizi guzelce kırıyor siz de kırılmasın diyorsunuz. Cevabını verin. Malesef kadın kadından cektiğini hiç kimseden cekmiyor.

Bu zihniyetteki insanlarla arkadas olup, nasil sevdigim biri diye bahsediyorsunuz? Pis fikirli insandan arkadas olmaz. Bir daha yuzune bakmayin.

Burda herkesin fazladan sinirlenip ölçüsüz konuştuğu olmuştur insanız çünkü bir günümüz bir günümüze uymuyor ama bazıları var ki gerçekten kötü insan tanımına uyuyorlar kötülükleride cahilikten geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…