İğrenç Zihniyet

7
Haklısınız, demeliydim fakat çok sevdiğim bana birçok iyiliği dokunmuş Bi insan olduğundan kıyamadım kalbini kırmak istemedim, birde kendisinin biütün çevresi ailesi böyle zihniyette ne yazıkki

7

Haklısınız, demeliydim fakat çok sevdiğim bana birçok iyiliği dokunmuş Bi insan olduğundan kıyamadım kalbini kırmak istemedim, birde kendisinin biütün çevresi ailesi böyle zihniyette ne yazıkki
Madem bu kadar yakın arkadaşınızsa o zaman bunu yüzüne çarparak onu bu zihniyetten çıkarabilirdiniz belki. İnsanın kendinin de yakınlarının da başına gelebilecek bi durumu küçümsememesi gerektiğini farkederdi sizin uyarınızla. O sizi defalarca kırıyo ama siz hala onu kırmak istemedim diyosunuz. Bence öncelikle kendinize saygı duyun sonra başkalarını düşünürsünüz.

Bu tür insanların boşanma cesareti olmadığını düşünüyorum ...

Bakın siz de fatkindasiniz bu tamamen karşınızdaki insanın ayıbı. Ayıp az bence terbiyesizliği diyim. Siz kendinizi kimsenin olmadığı yerlerde hayal ederken bu tip insanlar daha da türüyo. Siz rahat olucaksiniz dik durucaksiniz . keşke orda ağzının payını verseydiniz sakin sakin de o yerin dibine girseydi . Siz böyle kendinizi suçlar gibi düşüncelere kapilirsaniz düşünceler davranışlara dönüşür ne kadar böyle davranmalarını istemesenizde davranislariniz karşınızdaki insanların size böyle muamele etmesine neden olur.
İnsanlar boşanmak kolay saniyo oysa vazgecebilmek güçlü karakter meselesidir. O yüzden siz önce ne kadar güçlü olduğunuzu fark edin ve öyle hareket edin.

Maalesef o kadar çok insan var ki boyle hatta kendi yaşamadığı hissetmediği şeylerle ilgili bunu yaşayanları bilerek veya bilmeyerek herkes kırıyor maalesef ben bunu gördüm bizzat herkeste.. hele ki biliyorsa durumunu ve söylüyorsa bunu hadi bir kere dusunemedi diyelim birden fazla kez söylüyorsa ağzının payını vermek lazım maalesef insanlar başka türlü anlamıyor keşke anlasalardi da biz de böyle yazmasaydik. valla hiç ezilmeyin dik durun ve ağzının payını verin bundan sonra.. biliyor musun hayatımdaki insan sayısını yok denecek kadar aza indirdim ve hiç bir ozelimi de paylaşıyorum artik ellerine koz olabilecek kimsenin. Bildikleri de benim bilmelerini istediklerim kadar..
Tabi bu aşamaya gelmek için baya şeyler yaşadım ama artık böyle. Az insan çok huzur

Emin olun kendime saygım güvenim sonsuz kendisi çevresin okadar dar görüşlüki boşa kürek çekmek istemedim, onun anca kendinde ve çok yakınında görmeden anlayabileceğini sanmıyorum, kendisini tanıdığım için ayrıca Bn sadece oda değil malesef ülkemizde onlarca insan var böyle

Ağzı ishal olmuş mazur gör

Aynen tamda bundan bahsediyorum inanın benim ailemde öyle öyle yetiştirdiler, ama ben asla ailem gibi düşünmedim kendimi geliştirdim, annem kınadığı zamanlarda bile deme öyle yarın ne olacağımız belli değil dedim annemde anladı takibi ben yaşayana kadar..

Aynen, ben sadece kendim içinde demiyorum ayrılan bütün kadınlar için bu şekilde hala konuşulması yıpratıyor beni, inanın bir iki kişi böyle düşünse neyse öyle çokki böyle kara zihniyetlii

Var tabi ama bu kişileri mecbur olmadıkça etrafımızda tutmak zorunda değiliz. Ben de boşandım yıllar önce ve çevremdeki hiçkimseden böyle laflar işitmedim. Dış kapının mandallarına da her zaman ağzının payını verdim ve bu tarz şeyleri hiç kafama takıp üzüldüğümü bilmem o zamanlar. Boşandıktan sonra gece dışarı çıktığım bi günün sabahında bana "sen artık boşanmış bi kadınsın gece gezmen doğru değil laf olur söz olur" diyen sözde üniversite eğitimi almış babama bile "ben boşanmadan evlenmeden önce nasılsam ve nasıl yaşadıysam şimdi de aynı şekilde yaşayacağım, ben sizin yanınıza sizinle mutlu ve iyi hissettiğim için taşındım eğer bana ikidebir böyle ilkel laflar edeceksen kendi evimi tutar giderim nasıl yaşadığımdan da ne haberin olur ne bişey, kimsenin de canı sıkılmaz böylece" dedim. Lafını yuttu bi daha da bana böyle bi cümle kurmadı.

Keşke herkes sizin gibi olsun varya illet oluyorum dusmez kalkmaz bi allah da yani bosanmada ne var bu kadınları sadece cinsel obje kocasını tatmin etsin çocuk dogursun bosanirsa ölsün gibi gören insanlar keşke ölse. Aman bırakın ya ne halleri varsa görsünler siz takmayın hayatınızı yaşayın oh kurtulmussunuz kocadan koca demek baş belasi demek onlar kendi pis zihniyetleri içinde curusunler

Aynen, ben sadece kendim içinde demiyorum ayrılan bütün kadınlar için bu şekilde hala konuşulması yıpratıyor beni, inanın bir iki kişi böyle düşünse neyse öyle çokki böyle kara zihniyetlii
Evet çok gerçekten ama bunları takmayın takılmayın dik durun gücünüzün farkında olun

Böyle cahillere verilecek en güzel ders kabalık oluyor. Kime kazık gibi lafı itelediysem kuzu gibiler.
Çünkü onlar cahil, dünya görüşleri bacaklarının arasında. Anladıkları dilden verilen cevaplar da maalesef seviye düşürücü ama bir daha söyleyemiyorlar.
Bu onların geri zekalılıklarını engellemiyor tabii ki ama sizden uzak kalmalarını sağlıyor.

Çevrenizi değiştirin gereksiz insan tipi...

cehalette son noktasınız yemin ederim

Ya arkadaşım böyle şapşal insanlar hiç bitmez ama bunlar azınlıkda kesinlikle....

Zavallı, düşünsene herhalde hiç bir meziyeti yokki kendini bekar biri olarak boşanmışlardan üstün adlediyor. He yavrum sen de kendini bir köşede böyle eğle diyip geçeceksin. Ne önemi var ki o kapasite de birinin fikrinin.

Boşanmış olunca ne oluyormuş
Bence sizde bu gibi laflara kulaklarınızı tıkayıp hayatınıza bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…