Çiçek muhabbeti yüzünden gönderilen kadın kocasıyla birlikte yüzleşti benimle çiçekler bana geldi diyen bir kadın neye neden ortak olsun diye düşündüm. Cem Adrian Kül şarkısından etkilenip değiştirdim kullanıcı adımı ü harfi kullanılmıyor diye kül olarak yazıldı değişim olmuyor muş tekrardan. Kimsenin duygularıyla oynamıyorum gerçekten neyse onu yazdım. Kafama boşanmayı koydum zaten sadece çocuğumla nasıl bir hayatım olur onun korkusu var. İyiki boşandım diyeceğim biliyorum zaten evde iki yabancı gibiyim öyle zaman verdim. Sakın karşılaşmadım sinir krizi , sakinleştirici evden kovdum sadece şu anda daha soğuk kanlı davranıp neyi nasıl yapacağım bunu çözemiyorum. Boşandım de boşan gerçekten kolay. İşim yok öyle hemen kalacak yer bulmak zor oturduğumuz ev kayınvalidemin oğlunu kovup beni mi tutar bilmiyorum sadece bir yol arıyorum iş arıyorum. Çocuğuma bakacak birini arıyorum.Konu sahibinin yazdıklarını ilk dün gece okudum çok üzülmüştüm hatta eşime bile anlattım o kadar etkilendim durumdan, karısına ilgi göstermeyip başka kadınları düşünmesi vsvs… şimdi son sayfaya kadar geldim ve eski konuları görünce tüm üzüntüm geçti konu sahibi sayende.Teşekkürler. Günüme daha pozitif devam edebileceğim.
Kimse kusura bakmasın ama kendini bile bile ezdiren kadınlara üzülemiyorum. Bir noktadan sonra ezilmeyi kendiniz hak eder duruma geliyorsunuz. Taa kasımın başında öğrenmişsin çiçek muhabbetini, gelmiş burda yeni öğrenmiş gibi insanların duygularıyla oynuyorsun, anlaşılmasın diye nick değiştiriyorsun vs. Bi git ya.
Valla bekar değilim, 3 yaşında da bir oğlum var. 18 yıldır aynı insanla birlikteyim; ben onu boşamaktan bahsediyorum. Aldatma yoluna giren erkek oradan dönmüyor. Çocuklarınızı ziyan etmeyin.Bekarken öyle derdim asla affetmem şans vermem derdim. şimdi neden böyleyim. Boşanmak istiyorum gerçekten çok istiyorum beni tutan ne bilmiyorum manipüle edilmiş gibi içinde kopyalar farklı dışım farklı neden böyleyim bilmiyorum?
Kendime yakiştırsam aslında hak ediyor da kendime yakıştıramıyorum.Sanaldan mı bulmuş bu kadını ?
Sizde sanaldan genç ve yakışıklı bir erkek bulun onla konuşun
Sonra da sohbeti iyi geldi
Sen çok ilgisizdin
Sonuçta aldatmadım deyin
Hak ediyorlar
Amacım sizi üzmek ,incitmek değil inanın..ama sizin daha önceki konunuzda da eşinizin boşanmaya razı gelmemesi nedeniyle boşanmadığınızı dile getirmiştiniz..Ben çiçek olayını hatırlatınca "o olayla bir ilişkisinin olmadığını gördüm.. keşke aldattığını bilsem o zaman kesin boşanırdım" demiştiniz.. şimdi bu olayda eşinizin sizi aldattığını biliyorsunuz.Ayrılın diye zihninize hazır olmadığınız bir fikri sokmak değil amacım..ama siz de sürekli boşanmaktan bahseden ama aslında boşanmaya yönelik hiçbir hazırlığı olmayan bir durumdasınız.Öncesinde neden sürekli boşanmayı dilinize doluyordunuz ki?Çiçek muhabbeti yüzünden gönderilen kadın kocasıyla birlikte yüzleşti benimle çiçekler bana geldi diyen bir kadın neye neden ortak olsun diye düşündüm. Cem Adrian Kül şarkısından etkilenip değiştirdim kullanıcı adımı ü harfi kullanılmıyor diye kül olarak yazıldı değişim olmuyor muş tekrardan. Kimsenin duygularıyla oynamıyorum gerçekten neyse onu yazdım. Kafama boşanmayı koydum zaten sadece çocuğumla nasıl bir hayatım olur onun korkusu var. İyiki boşandım diyeceğim biliyorum zaten evde iki yabancı gibiyim öyle zaman verdim. Sakın karşılaşmadım sinir krizi , sakinleştirici evden kovdum sadece şu anda daha soğuk kanlı davranıp neyi nasıl yapacağım bunu çözemiyorum. Boşandım de boşan gerçekten kolay. İşim yok öyle hemen kalacak yer bulmak zor oturduğumuz ev kayınvalidemin oğlunu kovup beni mi tutar bilmiyorum sadece bir yol arıyorum iş arıyorum. Çocuğuma bakacak birini arıyorum.
Yok siz üzmediniz gerçekten burada yorum yapanlar benden çok beni düşünüyor gördüğüm kadarıyla. Çiçek olayında konu açtığıma pişman oldum kadınla yuzlestikten sonra. Boşanmak istiyorum diye konu açtım sadece cesaretim yok ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir hayatım olur endişeliyim. Parka dahi gitsek kızım evini odasını arıyor. Ona nasıl düzen kurarım bunları düşünüyorum daha 5 yaşında etkilenecek illaki ama annem güçlü desin istiyorum yıllar sonra.Amacım sizi üzmek ,incitmek değil inanın..ama sizin daha önceki konunuzda da eşinizin boşanmaya razı gelmemesi nedeniyle boşanmadığınızı dile getirmiştiniz..Ben çiçek olayını hatırlatınca "o olayla bir ilişkisinin olmadığını gördüm.. keşke aldattığını bilsem o zaman kesin boşanırdım" demiştiniz.. şimdi bu olayda eşinizin sizi aldattığını biliyorsunuz.Ayrılın diye zihninize hazır olmadığınız bir fikri sokmak değil amacım..ama siz de sürekli boşanmaktan bahseden ama aslında boşanmaya yönelik hiçbir hazırlığı olmayan bir durumdasınız.Öncesinde neden sürekli boşanmayı dilinize doluyordunuz ki?
Yok siz üzmediniz gerçekten burada yorum yapanlar benden çok beni düşünüyor gördüğüm kadarıyla. Çiçek olayında konu açtığıma pişman oldum kadınla yuzlestikten sonra. Boşanmak istiyorum diye konu açtım sadece cesaretim yok ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir hayatım olur endişeliyim. Parka dahi gitsek kızım evini odasını arıyor. Ona nasıl düzen kurarım bunları düşünüyorum daha 5 yaşında etkilenecek illaki ama annem güçlü desin istiyorum yıllar sonra.
Yapmanıza gerek yok. Eş olacak yaratık affet şans ver dediğinde ben böyle bir şey yapsam sen eve gelmiyorsun yüzünü görmüyorum diye ilgisiz kaldım diyip biriyle konuşsam eve tanımadığın adamlardan beni düşündüğü için gelen çikolatalar olsa ve ben sana beni affet desem affedecek miydin diye sor bakalım?Kendime yakiştırsam aslında hak ediyor da kendime yakıştıramıyorum.
Arkadasim adam seni gozunun icine baka baka aldatiyor. Ne demek cocgum icin bosanamam , alisir cocugun yeni duzene de cocuk buYok siz üzmediniz gerçekten burada yorum yapanlar benden çok beni düşünüyor gördüğüm kadarıyla. Çiçek olayında konu açtığıma pişman oldum kadınla yuzlestikten sonra. Boşanmak istiyorum diye konu açtım sadece cesaretim yok ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir hayatım olur endişeliyim. Parka dahi gitsek kızım evini odasını arıyor. Ona nasıl düzen kurarım bunları düşünüyorum daha 5 yaşında etkilenecek illaki ama annem güçlü desin istiyorum yıllar sonra.
Şöyle söyleyeyim eşinizin karakteri ile ilgili açtığınız konuda bile sizin aslında "boşanmak istemeyen taraf" olduğunuz çok belliydi..ama dilinize dolanmış bir "boşanmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor" bu konunuza da hakim olan başlık bu.İllaha kabul etmesini istiyorsunuz ki benim anladığım evden ceketini alıp çıkan o olsun üstüne geçiminizi de sağlasın.Bu şekilde..bu şartları sağlayabilerek gerçekleşen boşanma çok azdır(ev sizin değil eşinizin ailesinin diye) İllaha ki bir düzen değişikliğiniz olacak..illaha ki gidip çalışmanız gerekecek.Bunları gerçekleştirmeye yönelik enerjinizin olmadığını düşünüyorsanız bence boşanma yoluna da hiç çıkmayın.Anne babası boşanan çocuklar mutlaka süreçte durumdan etkileniyordur ancak sürekli boşanmaktan bahseden /bununla ilgili eşiyle sürekli tartışan ama boşanmayıp bunu da çocuğu için yaptığını söyleyen anne de çocuğu olumsuz etkiliyordur.Yok siz üzmediniz gerçekten burada yorum yapanlar benden çok beni düşünüyor gördüğüm kadarıyla. Çiçek olayında konu açtığıma pişman oldum kadınla yuzlestikten sonra. Boşanmak istiyorum diye konu açtım sadece cesaretim yok ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir hayatım olur endişeliyim. Parka dahi gitsek kızım evini odasını arıyor. Ona nasıl düzen kurarım bunları düşünüyorum daha 5 yaşında etkilenecek illaki ama annem güçlü desin istiyorum yıllar sonra.
peki 2 aydır hiç buluşmamışlar mı ben sadece böyle konuşmayla kaldığını düşünmüyorum maalesef iyice araştırın benceEşimin 2 aydır bı kadınla yazıştığını konuştuğunu gördüm. İnkar etmedi yalan arkadaşım yazıştı vs demedi. Sen işle çocukla ilgiliydin genelde konuşma ihtiyacı hissettim sadece sohbet ettik desede her konuşma 40 dakika en az kadın buna canım diyor eşim ona çikolataları beğendin mi tatlım yazmış. Yoğun iş temposu var eşimin evde hiçbir iş beklemem yemek yediği tabağı bile ben toplarım. Hiçbir görevi yok evde özellikle sen şunu yap dediğim çok şey olmaz, çocuğun dersini ben yaptırırım evdeki sorumluluklar zaten belli şeyler zaman alıyor öyle ilgisiz bir kadın da değilim.
Başka kadınla saatlerce sohbet etmesini o sohbetin ona iyi gelmesini hazmedemiyorum.. eve gelmeden önce hep dakikalarca onunla konuşmuş günlerce.. Başka kadının sohbeti ona iyi gelmesi çok canımı yakıyor. Çok
'Seni Aldatmadım' görüşmedim buluşmadım diyor sonuçta konuşması sohbet etmesi de sadakati etkiler bunu anlamıyor.. Çikolata yollamış çok kötü bir gün geçirdi diye yolladım diyor. Off of çok değersiz hissediyorum kendimi. Böyle bişey yaşasaydınız ne yapardınız? Böyle bişey tahmin etmezdim hiç. Şimdi ilgili pişman özürler.. ama içimde kırılan güvenim le nasıl yaparım bilmiyorum şans ver affetme hemen ama zaman ver kazanacağım güvenini,, bunu atlatacağız diyor. Affetmedim ama zaman verdim böyle bişey atlatılır mı. Kaybedilen güven geri kazanılır mı? Bitap durumdayım şu anda.. Karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın ellerim titriyor hala çünkü.
Evet öyle derler kadın yapıncaYapmanıza gerek yok. Eş olacak yaratık affet şans ver dediğinde ben böyle bir şey yapsam sen eve gelmiyorsun yüzünü görmüyorum diye ilgisiz kaldım diyip biriyle konuşsam eve tanımadığın adamlardan beni düşündüğü için gelen çikolatalar olsa ve ben sana beni affet desem affedecek miydin diye sor bakalım?
Adınız o... ya çıkardı hemen hanımefendi.
Böyle düşünmemiştim çok güzel yazmışsınız. Teşekkür ederimKizin kahvalti olarak dondurma istese "ay istiyor kiz, vereyim" diyormusun? Cocuk akli ile bisey yapilmaz. Kendi korkularin var diye çocuğu bahane etme. Cocuk seni güçlü görmesin, SEN kendini güclü görmelisin.
Ki bu güç ile alakali değil bence, gurur ile alakali. Evlilik, ev arkadaşliğidir diyorsan bilemem, ancak yaşadiğin şey normale göre evlilik değil.
Cocuk sence gergin bir evlilikte, güvensiz bir evlilikte etkilenmezmi? Babanin hiçbirsey yapmadiği, tabak kaldirmadiği, aldatan,.. Bu şekilde kizinda ayni tür sevgilileri, eşi olur. Çünkü normali bu.
Kizin bügün bu evdeki odasini ariyorsa, yarin senin evindeki odayi arar. Cocuklar acaip kolay yeni durumlara adapte olurlar. Yeter ki sevilsinler, olumlamalar olsun, disiplin kural olsun. Evde gerginlik olmasin.
Son olarak diyorum ki hiçbir saçini çocuğuna süperge etmiş annenin değer olduğunu görmedim. Ya çocuk hakli olarak "yapmasaydin, benmi istedim sanki" der yada çocuk anormal bir şekilde anneye bağimli oluyor "gün yüzü gormedi" diye ve ebeveyn-çocuk rolleri ters çeviriliyor. Çocuk annenin ebeveyni oluyor ve asla eşi ile normal ilişkisi olmuyor çunkü anne hep öncelik oluyor.
Aynı şehirde değiller şehir dışına çıkması için izin alması çok zor iş yerinde öyle diyor.peki 2 aydır hiç buluşmamışlar mı ben sadece böyle konuşmayla kaldığını düşünmüyorum maalesef iyice araştırın bence
Yeni evliyken çişıyordum doğum sonrası çıktım işten çalışacak enerjim inanın şu anki enerjisizliğimden iyidir. 5 6 firmaya iş başvurusu yaptım taşınmaya da razıyım. Adama seni istemiyorum benim hicbirseyim değilsin artık yüzüne bakmak istemiyorum desem de çocuk için zaman verelim şans ver diyor.Şöyle söyleyeyim eşinizin karakteri ile ilgili açtığınız konuda bile sizin aslında "boşanmak istemeyen taraf" olduğunuz çok belliydi..ama dilinize dolanmış bir "boşanmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor" bu konunuza da hakim olan başlık bu.İllaha kabul etmesini istiyorsunuz ki benim anladığım evden ceketini alıp çıkan o olsun üstüne geçiminizi de sağlasın.Bu şekilde..bu şartları sağlayabilerek gerçekleşen boşanma çok azdır(ev sizin değil eşinizin ailesinin diye) İllaha ki bir düzen değişikliğiniz olacak..illaha ki gidip çalışmanız gerekecek.Bunları gerçekleştirmeye yönelik enerjinizin olmadığını düşünüyorsanız bence boşanma yoluna da hiç çıkmayın.Anne babası boşanan çocuklar mutlaka süreçte durumdan etkileniyordur ancak sürekli boşanmaktan bahseden /bununla ilgili eşiyle sürekli tartışan ama boşanmayıp bunu da çocuğu için yaptığını söyleyen anne de çocuğu olumsuz etkiliyordur.
Şöyle ki,boşayacaksınız ve çatır çatır nafakanızı alacaksınız.Eşininiz denen hıyar %100 kusurlu.Çocuğunun rıskını elin kadınlarına yediren bir adamdan bahsediyoruz.İnanın çok daha güzel olur,bu herif bunu bir kez yaptıysa devamlı yapacaktır bunu unutmayın.Allah yardımcınız olsunYok siz üzmediniz gerçekten burada yorum yapanlar benden çok beni düşünüyor gördüğüm kadarıyla. Çiçek olayında konu açtığıma pişman oldum kadınla yuzlestikten sonra. Boşanmak istiyorum diye konu açtım sadece cesaretim yok ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir hayatım olur endişeliyim. Parka dahi gitsek kızım evini odasını arıyor. Ona nasıl düzen kurarım bunları düşünüyorum daha 5 yaşında etkilenecek illaki ama annem güçlü desin istiyorum yıllar sonra.
1 çocuğum var Allah'ım onu bana bağışlasın onunla Bir hayat kurmak tek dileğim.Hem çocuk(lar?) hem iş hem ev sorumluluğunu neden her şeyi üstünüze alıyorsunuz. Bakın siz kendinizi paralarken beyefendi kendine evdeki dinlenme haricinde ne/nasıl vakitler ayırmış. Benim için hayatın müşterek olmaması bile büyük sorunken üzerine bir de böyle bir durum hiç kabul edilesi değil. Yerinizde olsam bu konuyu unutmaya değil adamı unutmaya efor sarf ederdim.
Çocuğunuzun büyüyünce babası bir kocayı normal kabul etmesini isterseniz çocuk için devam edin tabi!Yeni evliyken çişıyordum doğum sonrası çıktım işten çalışacak enerjim inanın şu anki enerjisizliğimden iyidir. 5 6 firmaya iş başvurusu yaptım taşınmaya da razıyım. Adama seni istemiyorum benim hicbirseyim değilsin artık yüzüne bakmak istemiyorum desem de çocuk için zaman verelim şans ver diyor.
O zaman ne yapıp edip bir an önce iş bulup çalışın, hazır aynı evde yaşarken kızınız da 5 yaşındaymış anaokuluna verin eşiniz ödesin, siz de çalıştığınızı biriktirin, eşinizle ev arkadaşından öteye gitmeyin maddi olarak biraz toparlanınca da atmanız gereken adımları atın, bir arkadaşım da eşinin yaptıklarına karşılık soğukkanlılığını koruyup aynı evde yaşarken eşiyle her şeyini ayırdı yok hükmünde saydı ve ilk iş çalışma hayatına geri döndü ekonomik özgürlüğünü kazanınca kendisine güvenini de geri kazandı ve maddi olarak hazır olduğu anda boşanma davasını açıp boşandı.Yeni evliyken çişıyordum doğum sonrası çıktım işten çalışacak enerjim inanın şu anki enerjisizliğimden iyidir. 5 6 firmaya iş başvurusu yaptım taşınmaya da razıyım. Adama seni istemiyorum benim hicbirseyim değilsin artık yüzüne bakmak istemiyorum desem de çocuk için zaman verelim şans ver diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?