İhanet değilmiş yaptığı...!

Çiçek muhabbeti yüzünden gönderilen kadın kocasıyla birlikte yüzleşti benimle çiçekler bana geldi diyen bir kadın neye neden ortak olsun diye düşündüm. Cem Adrian Kül şarkısından etkilenip değiştirdim kullanıcı adımı ü harfi kullanılmıyor diye kül olarak yazıldı değişim olmuyor muş tekrardan. Kimsenin duygularıyla oynamıyorum gerçekten neyse onu yazdım. Kafama boşanmayı koydum zaten sadece çocuğumla nasıl bir hayatım olur onun korkusu var. İyiki boşandım diyeceğim biliyorum zaten evde iki yabancı gibiyim öyle zaman verdim. Sakın karşılaşmadım sinir krizi , sakinleştirici evden kovdum sadece şu anda daha soğuk kanlı davranıp neyi nasıl yapacağım bunu çözemiyorum. Boşandım de boşan gerçekten kolay. İşim yok öyle hemen kalacak yer bulmak zor oturduğumuz ev kayınvalidemin oğlunu kovup beni mi tutar bilmiyorum sadece bir yol arıyorum iş arıyorum. Çocuğuma bakacak birini arıyorum.

Valla bekar değilim, 3 yaşında da bir oğlum var. 18 yıldır aynı insanla birlikteyim; ben onu boşamaktan bahsediyorum. Aldatma yoluna giren erkek oradan dönmüyor. Çocuklarınızı ziyan etmeyin.

Sanaldan mı bulmuş bu kadını ?

Sizde sanaldan genç ve yakışıklı bir erkek bulun onla konuşun
Sonra da sohbeti iyi geldi
Sen çok ilgisizdin
Sonuçta aldatmadım deyin

Hak ediyorlar
Kendime yakiştırsam aslında hak ediyor da kendime yakıştıramıyorum.

Amacım sizi üzmek ,incitmek değil inanın..ama sizin daha önceki konunuzda da eşinizin boşanmaya razı gelmemesi nedeniyle boşanmadığınızı dile getirmiştiniz..Ben çiçek olayını hatırlatınca "o olayla bir ilişkisinin olmadığını gördüm.. keşke aldattığını bilsem o zaman kesin boşanırdım" demiştiniz.. şimdi bu olayda eşinizin sizi aldattığını biliyorsunuz.Ayrılın diye zihninize hazır olmadığınız bir fikri sokmak değil amacım..ama siz de sürekli boşanmaktan bahseden ama aslında boşanmaya yönelik hiçbir hazırlığı olmayan bir durumdasınız.Öncesinde neden sürekli boşanmayı dilinize doluyordunuz ki?

Yok siz üzmediniz gerçekten burada yorum yapanlar benden çok beni düşünüyor gördüğüm kadarıyla. Çiçek olayında konu açtığıma pişman oldum kadınla yuzlestikten sonra. Boşanmak istiyorum diye konu açtım sadece cesaretim yok ne yapacağımı bilmiyorum nasıl bir hayatım olur endişeliyim. Parka dahi gitsek kızım evini odasını arıyor. Ona nasıl düzen kurarım bunları düşünüyorum daha 5 yaşında etkilenecek illaki ama annem güçlü desin istiyorum yıllar sonra.

Kizin kahvalti olarak dondurma istese "ay istiyor kiz, vereyim" diyormusun? Cocuk akli ile bisey yapilmaz. Kendi korkularin var diye çocuğu bahane etme. Cocuk seni güçlü görmesin, SEN kendini güclü görmelisin.

Ki bu güç ile alakali değil bence, gurur ile alakali. Evlilik, ev arkadaşliğidir diyorsan bilemem, ancak yaşadiğin şey normale göre evlilik değil.

Cocuk sence gergin bir evlilikte, güvensiz bir evlilikte etkilenmezmi? Babanin hiçbirsey yapmadiği, tabak kaldirmadiği, aldatan,.. Bu şekilde kizinda ayni tür sevgilileri, eşi olur. Çünkü normali bu.

Kizin bügün bu evdeki odasini ariyorsa, yarin senin evindeki odayi arar. Cocuklar acaip kolay yeni durumlara adapte olurlar. Yeter ki sevilsinler, olumlamalar olsun, disiplin kural olsun. Evde gerginlik olmasin.

Son olarak diyorum ki hiçbir saçini çocuğuna süperge etmiş annenin değer olduğunu görmedim. Ya çocuk hakli olarak "yapmasaydin, benmi istedim sanki" der yada çocuk anormal bir şekilde anneye bağimli oluyor "gün yüzü gormedi" diye ve ebeveyn-çocuk rolleri ters çeviriliyor. Çocuk annenin ebeveyni oluyor ve asla eşi ile normal ilişkisi olmuyor çunkü anne hep öncelik oluyor.

Kendime yakiştırsam aslında hak ediyor da kendime yakıştıramıyorum.
Yapmanıza gerek yok. Eş olacak yaratık affet şans ver dediğinde ben böyle bir şey yapsam sen eve gelmiyorsun yüzünü görmüyorum diye ilgisiz kaldım diyip biriyle konuşsam eve tanımadığın adamlardan beni düşündüğü için gelen çikolatalar olsa ve ben sana beni affet desem affedecek miydin diye sor bakalım?

Adınız o... ya çıkardı hemen hanımefendi.

Arkadasim adam seni gozunun icine baka baka aldatiyor. Ne demek cocgum icin bosanamam , alisir cocugun yeni duzene de cocuk bu

Şöyle söyleyeyim eşinizin karakteri ile ilgili açtığınız konuda bile sizin aslında "boşanmak istemeyen taraf" olduğunuz çok belliydi..ama dilinize dolanmış bir "boşanmak istiyorum ama eşim kabul etmiyor" bu konunuza da hakim olan başlık bu.İllaha kabul etmesini istiyorsunuz ki benim anladığım evden ceketini alıp çıkan o olsun üstüne geçiminizi de sağlasın.Bu şekilde..bu şartları sağlayabilerek gerçekleşen boşanma çok azdır(ev sizin değil eşinizin ailesinin diye) İllaha ki bir düzen değişikliğiniz olacak..illaha ki gidip çalışmanız gerekecek.Bunları gerçekleştirmeye yönelik enerjinizin olmadığını düşünüyorsanız bence boşanma yoluna da hiç çıkmayın.Anne babası boşanan çocuklar mutlaka süreçte durumdan etkileniyordur ancak sürekli boşanmaktan bahseden /bununla ilgili eşiyle sürekli tartışan ama boşanmayıp bunu da çocuğu için yaptığını söyleyen anne de çocuğu olumsuz etkiliyordur.

peki 2 aydır hiç buluşmamışlar mı ben sadece böyle konuşmayla kaldığını düşünmüyorum maalesef iyice araştırın bence

Evet öyle derler kadın yapınca

Böyle düşünmemiştim çok güzel yazmışsınız. Teşekkür ederim

peki 2 aydır hiç buluşmamışlar mı ben sadece böyle konuşmayla kaldığını düşünmüyorum maalesef iyice araştırın bence
Aynı şehirde değiller şehir dışına çıkması için izin alması çok zor iş yerinde öyle diyor.

Yeni evliyken çişıyordum doğum sonrası çıktım işten çalışacak enerjim inanın şu anki enerjisizliğimden iyidir. 5 6 firmaya iş başvurusu yaptım taşınmaya da razıyım. Adama seni istemiyorum benim hicbirseyim değilsin artık yüzüne bakmak istemiyorum desem de çocuk için zaman verelim şans ver diyor.

Şöyle ki,boşayacaksınız ve çatır çatır nafakanızı alacaksınız.Eşininiz denen hıyar %100 kusurlu.Çocuğunun rıskını elin kadınlarına yediren bir adamdan bahsediyoruz.İnanın çok daha güzel olur,bu herif bunu bir kez yaptıysa devamlı yapacaktır bunu unutmayın.Allah yardımcınız olsun.

1 çocuğum var Allah'ım onu bana bağışlasın onunla Bir hayat kurmak tek dileğim.

Çocuğunuzun büyüyünce babası bir kocayı normal kabul etmesini isterseniz çocuk için devam edin tabi!

Hayatta bazı gözle görülmesede ince çizgiler vardır.Onlar aşılınca bir anormalık olduğu bariz ortada olduğu anlaşılır bu da amiyane bir tabirle kabak gibi ortada neyi altatma olmaz.

O zaman ne yapıp edip bir an önce iş bulup çalışın, hazır aynı evde yaşarken kızınız da 5 yaşındaymış anaokuluna verin eşiniz ödesin, siz de çalıştığınızı biriktirin, eşinizle ev arkadaşından öteye gitmeyin maddi olarak biraz toparlanınca da atmanız gereken adımları atın, bir arkadaşım da eşinin yaptıklarına karşılık soğukkanlılığını koruyup aynı evde yaşarken eşiyle her şeyini ayırdı yok hükmünde saydı ve ilk iş çalışma hayatına geri döndü ekonomik özgürlüğünü kazanınca kendisine güvenini de geri kazandı ve maddi olarak hazır olduğu anda boşanma davasını açıp boşandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…