İhanet ve Sonrası

KENDine neden değer vermiyorsun ? Çok garip ama çok güçlü bir kadınsınız gibi geldi erkek arkadaşınızın sizi hakketmeyen bir zavallı olduğunu düşünüyorum bahanesi de ayrı iğrenç tekrar yapacağına kesin gözüyle bakıyorum kendine yazık etme ve yoluna bak
Ayrıca bebeğinize çok üzüldüm ben evlenmeden ilişkiyi hoş karşılamıyorum ama tabi sizin hayatınız lütfen daha iyi korunun artık !

hatalar insanlar içindir, yeni gelecek insanın bunu size yapmayacağının garantisi yoktur...bir şansı hak ediyor...

vee olan yine bir masuma olmus affet veya affetme affet evlen tekrar boynuzlan zerre umrum deil o masuma nasil kiydin intikam almak icinmi herifi silmemissin belliki eee cocuga nie kiydin icin sogudumu

Ihanete degil de kurtaj da yanina gelmemesine takdim ben.ne beyim ya da kurtaj olma dememesine mi takildim acaba?gercekten seni sevse kurtaj olma derdi ya bence.agir yalanci gibi geldi.sana yakalandigi ixin uzgun sanki aldattigi icin degil gibi.bilemem benim icime sinmedi.bence gitsin.

Bu video'nun 2.20 dakikasindan itibaren izleyin. Eger cocugunuz var ve ayrilmak istemiyorsaniz bilmeze yatacaksiniz. Kendinizi analiz edeceksiniz, ben nerede hata yaptim? Nasil telafi edebilirim? Bu evlilkten uzun sureli beklentim be olacak? Kavga edip de ayrilirsam cocugumun psikolojisi nasil etkilenecek? Sayet ayrilirsam cocugum hatirina bu adamla arkadas kalabilecek miyim? Iliskimizi cirkinlestirmeyecek kadar saglam sinirlerim var mi? vs vs....

Şuan için ayrılmak benim için iyi bir çözüm değil.
Ben cirkinlestiemesemde ileride eesim ve ailesi cirkinlestirir.

şaka mısın diye başlamak istedim söze, kendine bu herifi affetmek için nasıl bahaneler buldun da son rötüşlar için bu konuyu açıyorsun?
falancanın kapısına gitmişte, ilişki için zorlamış.hı hı evet, ya buna inandın mı gerçekten.. ne yani kadın tecavüz mü etmiş sevgiline?
sen de biliyorsun ki,sadakatsiz sevgilin çekici bir kadın görünce seni anlık olarak silip uçkurunun keyfini çıkardı.herşey ortaya dökülünce de gözyaşlarıyla işi kurtarmaya çalışıyor.
hele hele kürtaj olurken yanında olmaması.. yaşadıkların yaşayacaklarının teminatı.. boynuzlanmalara doymadıysan adamı affet gitsin

Affetmek mi? Ayrıldıktan sonra kinin seni geriye atmasın diye affedip o gezegende yokmuş gibi devam edersen mantıklı olur

O cocugu aldirtiktan sonra affedilecek bisey yapmis olsa daha affetmemeniz lazim ki ihanet var ortada neyin cabasindasinizki

Evlenmeden nasil muazzam bir birliktelik yasiyorsunuz. Birde bebek oluyor. Anlasamayip bir cana kiyiyorsunuz. Ayrildik bitti. Bu kadar kolay mi. Yolda cani yanmis hayvan gorseniz oturup aglarsiniz ama evladinizdan gecebiliyorsunuz. Bebege cok uzuldum. Nikahta hayir vardir denmesinin sebebi bu olsa gerek.

Canım önce ağlamasına inanmayabilirsin ama 20 kilo vermiş bir insan acı çekmiştir bence.

Erkekler düz anlarlar hastaneye gelme demişsen ondan gelmesi gerekirdi demen biz kadınlara göre bir dil. Erkekler duyduğunu anlıyor. Aksi olsa buraya gelme dediğim halde geldi diyede eleştiri yazabilirdin.

Erkekleri duygusuz gibi görenler olsada onlarında duyguları var. Unutma yalnız sen değil oda çocuğunu kaybetti.

Kimse affetmek zorunda olmadığı gibi affedilmeyi beklemek zorunda da değil ayrılıkta senden daha az hasarla yoluna devam edecek. Yapılan kürtaj muhtemelen kayda geçmiştir ki şu an sen bekarken bebek aldıran bir kadınsın o ise kimseye bir şey anlatmadan yoluna rahatça devam edebilir.

Aynı kadınla whatsapp grubunda olması bence çok çirkin bir durum.

Maalesef erkeklerin iğrenç zaafı bu aldatma uygun ortamı bulsun aldatmayacak erkek inan sadık olanlardan azdır.

Canım bir travma yaşamışsın ve hatta yaşamaya devam ediyorsun. İşin acı yanı ayrılsanda başkasıda olsa bu çocuk aldırdığın aldatıldığın gerçeğini değiştirmeyecek.

Burda kimse geleceği göremez. Devamı hatasını farketmiş sadık bir eşde olabilir bir kere yaptım dahada yaparım diyen bir eşde olabilir. Bilmek mümkün değil. Ama seni aldatan bir kişiyle devam etmeme hakkın var.

Bu ilişkinin devamı olurmu belki evet ama çoooook zor olur. Gerçekten af edebilecek misin iyi düşün 3 yıl sonra ben yediremiyorum kendime diyeceksen devam etme. Şu an kimse sana neden ayrıldın diyemez.

Birde seni aldattığından nasıl haberin oldu? Sana kim söyledi onu merak ettim.

Canım İnşallah bu kötü günleri aşarsın ve güzel günlere kavuşursun. Mutluluk seninle olsun.

Birde bosalmadim ne ya? Bosalsa aldatmis bosalmasa aldatmamis mi oluyor? Her israr edene davet edene mi gidecek bu adam kafasi esince? Savunmasi bile sacma. Yaptiysa cikip erkek gibi yaptim desin

Baldızım bana tecavüz etti diyen Palu alesinin gururu enişte geldi aklıma. Yalancı herif.

Ağlamak zaten aldatmasından kaynaklı. Vicdan yapmış güya.. Yersen. İkincisi kovsanız da taşlasanız da seven insan yanınıza gelir, sizi o hastaneden çıkartır ve çocuğu aldırmanıza karşı çıkardı. Sizi hiç ama hiç önemsememiş. Zaten kendi çocuğuma merhameti olmayanın kimseye merhameti olmaz!

Bana kalırsa o psikolog da bu sevgisizliği gördü. Aklınızı başınıza toplayın diye araya mesafe koydu. Uzaktan bir bakın istedi. İyi yapmış.

Bence kadın da erkeği aldatmalı o zaman devam eden ilişkide. Pişman da olursa en sadakatli çift olurlar

Valla öyle. Bir sans verip affettim ama zaman zsman aklıma gelir ağlarım. Yüzüne vururum hatasını. Ki evlilik öncesi takmış boynuzu. Çok acı çektik ikimiz de. Ama bir daha olmayacağının garantisi olamaz. Şimdi bile içim yandı yazarken. Ne kadar zor bir durum. Allah düşmanıma dahi yaşatmasın. Asla sindirilmiyor.

Boş laflar.
Kilo vermesi falan da çok ütopik şeyler değil,gerçekten seven adam sevgilisinin gözünün içine bakıp yalan söylemez,aldattıysa da insan gibi ''aldattım'' der siz yakalamadan önce,sonuçlarına katlanır.Hem enayi yerine koy,hem kızla aynı gruplara tekrar gir,sonra ağla kilo verdim falan filan de arabesk yap.Sevgiliniz mutsuz evet ve aldattığı için de pişman,ama sizi aptal yerine koyduğu için değil,sizden ayrılırsa bir süre çekeceği yalnızlık hoşuna gitmedi,size ihtiyacı olduğunu fark etti o yüzden.Kısacası kendi bencilliği için yine.

herkes kilo vermiş üzülmüştür diyor da 90 kg çok değil mi zaten 70 kglara inmesi normali değil mi ya.

belki de sevişe sevişe kilo veriyor adam ne biliyoruz

yani gamsız bi adam olmasa öyle tüh bi kerelik hata yaptım olayına girmez ya. sevişmek yani bu kısa bi öpücük değil hiç mi ben napıyorum ulan demedi? ha bi de 1 kere mi oldu sadece bilmiyor ki konu sahibi kulağına gelen 1 kere. bana kalırsa o çok kere olmuştur. konu sahibini kaybettiği için pişmandır çünkü cinsel yaşantımız da iyi dedi adam onu kaybettiğine pişmandır. sevgi aşk yok fos. olsa aldatamazdı. net!

acı ama gerçek erkek mentalitesi bu kadarcık.

bi de huy değişir demişler. hayır değişmez. 3 sene değişsin 5 sene değişsin hadi. illa ki hortlar.

kocanız değil zaten bebeği de aldırmışsınız. kilo alırsınız hayatınızı düzene koyarsınız yeniden birini de sevebilirsiniz. adam vicdan yapmış hatta terkedilince tekrar aşık olmuş bile olabilir. bilmiyorum ama kırık dökük bişeylere başlamaktansa daha güzel yarınlara başlamak daha çok umut vermiyor mu size?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…