• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ıhanet

bu durumlar için bir türkü tutturur yüreğim en pırıltılı yakamozlara bakarak,elimde bir kadeh fişne suyu bir de en sevdiğim light sigaram..
komşu teyze komşu teyze
kocan var mı ....var var
metresi var mı...var var
çocuğun var mı ..yok yok
ne duruyosuuuuuun ayrılsanaaaa ayrılsanaaa ayrılsaannaaaa.....
:KK54::KK25::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK54::KK25::KK25:

evet cocugum yok sukur bende biliyorum bırakıp gitmeyi zaten kararımda o yonde ama ben evlenırken aılemın rızası olmadan evlendım ve kendımı bı sekılde garantı altına almam gerekıyo adamı bosayıp aılemın yanına gıdemem o yuzden once kendıme bi iş bulmak istiyoum sonrası zaten malum kendı duzenımı kurmalıyım kı kımseye el avuc acmayayım o sımdıye kadar kullanmıs madem bende bı sure kullanıp zaten gıtcem benmde asla susmayacagım sey ihanettır bi kere sustum bundada susmam sadece kendımı garantıye almak ıcın bı surede ben onu kullanacam bundan sonra kapımda kopek olsa neye yarar.....

sıteye cok sık gırıp takıp edemıyorum mısafırlerım oldugu ıcın arkadaslar bazıları yanlıs anlamıslar galıba

evet cocugum yok sukur bende biliyorum bırakıp gitmeyi zaten kararımda o yonde ama ben evlenırken aılemın rızası olmadan evlendım ve kendımı bı sekılde garantı altına almam gerekıyo adamı bosayıp aılemın yanına gıdemem o yuzden once kendıme bi iş bulmak istiyoum sonrası zaten malum kendı duzenımı kurmalıyım kı kımseye el avuc acmayayım o sımdıye kadar kullanmıs madem bende bı sure kullanıp zaten gıtcem benmde asla susmayacagım sey ihanettır bi kere sustum bundada susmam sadece kendımı garantıye almak ıcın bı surede ben onu kullanacam bundan sonra kapımda kopek olsa neye yarar.....

cnm dikkat et de o seni kullanmasın

birde hamile kalırsan al sana arap saçı çık içinden çıkabilirsen. korun bari

Bu adamla evli kaldiginiz surece ezilmeye devam edeceksiniz. Daha ne soyleyelim ki.

şimdi kocası ile abisinin birlikteliğini affeden insanlar var bu topikte seninki ne diycemde ortalık karışacak...
takip etme kardeş eminsen koy kıçına tekmeyi.
KOCASI İLE ABİSİMİ O NASIL OLUYO

bu durumlar için bir türkü tutturur yüreğim en pırıltılı yakamozlara bakarak,elimde bir kadeh fişne suyu bir de en sevdiğim light sigaram..
komşu teyze komşu teyze
kocan var mı ....var var
metresi var mı...var var
çocuğun var mı ..yok yok
ne duruyosuuuuuun ayrılsanaaaa ayrılsanaaa ayrılsaannaaaa.....
:KK54::KK25::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK54::KK25::KK25:
Her yerde seni görüyom ha her konuda warsın :KK53:

kadın evli degil dul ve ıkı cocuklu elimde msjlasmalırının resmı var saklıyorum onları bosamaya karar verdigim zaman delil olarak sunmak icin... her ıkısınıde surundurmek icin...
Aklında bulunsun o deliller ilk 6 ay geçerli sonrasında boşanırken geçersiz oluyor... :(

ÇOCUK YOK NE GÜZEL İŞTE ..ALLAHIM ACIMIŞ SANA ..SEPETLE GİTSİN ..

madem o bencilce davranıp kendi keyfini düşünmüş sende akıllı davran bence.. git işini bul, o arada da kocanı takip et daha çok şey topla.. sonra hepsini koy önüne, sonrada git bir avukata nafaka isteyerek boşan.. bir kere yapan bunu hep yapar.. aldatmak bencilliğin en açık göstergesidir bence.. bencil olan insanda ne yaparsan yap değişmez..

Bide çok pismanmis. Birakin Allah askina ya. Vicdan azabidir o pismanlik değildir. Haksiz olma duygusunun yarattigi huzursuzluktur. Kadina sizi nasil kotuledi kim bilir. Hangi kadin ben Karimi seviyorum diyen adama seni seviyorum der. Salaga yatmayin lütfen.

Ne yani bir yapan bir daha yapmaz mi şimdi ayrilmazsan tekrarı gelecek hazır ol

çocuğun yokmuş, ne çekiyorsun bu adamı, bırak takip etmeyi de beklemeyi de bas tekmeyi gitsin. iflah olmaz, sen de bu kuşkuyla zaten sürdüremezsin.
yani önünde sonunda biter, o yüzden yıpranmadan bitir.
boşanırken haklarını iyi koru, eyvallah deyip gitme. nafakanı tazminatını onlara bırakma.

Back
X