İki arada bi derede kaldım

Koltuklarin salonda gezmesini istememesine ne diyorsun peki? Ben oraya takildim. Ben de istemem sonuçta koltuklarin salonda gezmesini, o konuda hak verdim.

İşi bulup gelip bakmasını isterken bebeğiniz sütsüz kalıp ciyak ciyak ağlamayacak mıydı? Bunlar şimdi mi görünüzün önüne geliyor?

Niyetiniz belli hanımefendi. Kv gelsin istemiyorsunuz. İstemek zorunda da değilsiniz. Ama madem çocuğunuza baktıracaksınız bir seçim yapmak zorundasınız. Her istediğimiz her zaman olmaz.

Okadar kıstım ki peynir ekmek yemeyi de bıraktım

1. bu yokluk bu düzen bir süre daha böyle devam edecek ve iki gün sonra çocuğum ağlamasın diye gitmediğin işe daha çok muhtaç kalıp çocuğuna istediğin şeyleri alamayacak düzeye gelebileceksin..
2. para vermeden baktırdığın kv yi kendin çağırmışsın ve kadın geliyor.. çocuk kreş yaşına gelene kadar bir süre idare etmek zorundasın.
3. hepimizin çocukları ortalıklarda büyüdü.. seninki de büyür.. ne senin ne senin çocuğunun diğer çalışan annelerin çocuklarından üstünlüğünüz yok maalesef..

Koltuklarin salonda gezmesini istememesine ne diyorsun peki? Ben oraya takildim. Ben de istemem sonuçta koltuklarin salonda gezmesini, o konuda hak verdim.
Valla bende size sabah sabah dalga geçecek güzel malzeme verdim, güzel bi sabah oluyor desenize neşeniz bol olsun

Bende istemem Tembihliler zaten,biz evdeyken gezmezler ortada koltuklar fkkfdklfdkdfkdk

Lütfen peynir yemekten bile vazgeçecek durumdaysanız kayınvalide ev eşya takılmayıp çalışın
Çocuğunuz büyüdükçe ihtiyaçları da artacak
Siz yemeseniz olur diyebılırsınız ama çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi için sağlıklı düzenli beslenmesı gerekir

Sebzesuucuğum perde koltuk vs bu kadar takıyorsan çocuk da yapmayacaktın o halde yav. O perde kaykılacak, o koltuklara işenecek kusulacak ve hatta her yer kırıntı olacak. Bilgin olsun da
Koltuklara emir vermiyorum şurdan şuraya geçin diye kv sürekli yerini değiştiriyor söylemek istediğim buydu çocuk yapmamakla ne alakası var koltuklara çocuk çoktan işedi kustu ondan kıymetli de değil düzenimden bahsettim saptırdıkça saptırdınız az daha tez yazın bu konu üstünde zorlayın hayal gücünüzü bakalım neler çıkacak

Valla bende size sabah sabah dalga geçecek güzel malzeme verdim, güzel bi sabah oluyor desenize neşeniz bol olsun
ben size en bastan dedim, çalışmak zorunda degilsiniz ama demagoji yapmaya gerek yok. Bebeğinizi kendiniz buyutmek isteyebilir, evinize kimsenin karismasini istemeyebilirsiniz. Esinizinde bir isteği olmamış, siz harlamışsınız ortalıği. Bırakın siz düşüneceğinize esiniz düşünsün ne yapacağını, tekel iyi gitmiyorsa baska ya da ikinci bir is bulsun madem. Bebis az buyuyunce, simdi dert ettiklerinizi etmeden calisirsiniz rahat rahat.

Sebzesuucuğum perde koltuk vs bu kadar takıyorsan çocuk da yapmayacaktın o halde yav. O perde kaykılacak, o koltuklara işenecek kusulacak ve hatta her yer kırıntı olacak. Bilgin olsun da
Yapmaz. Böyle tiplerin çocukları da algılamaya başladıkları andan itibaren anaları gibi oluyor. Bi arkadaşımın bebesi emeklerken yerdeki kırıntıları toplayıp annesine veriyordu

Evde yemege lor yok,diyorki ben calısmayayım bebemi bırakamam.
3 gün sonra ek gıdaya caya ekmek bandırıp baslarsınız o halde

Eşim sabah başka işe gidiyor akşam dükkana geçiyor çalışmamı genel olarak eşim istediği için iş bakıp teklif ettim O YÜZDEN SEVİNDİ demogoji yapmalık bi durum yok, dalga geçilecek bi durumda yok çalışmak istemememin sebebi hantal olmam değil ben yıllardır çalışıyordum zaten bebeğim konusunda tedirginim neyseki aklı selim bazı hemcinslerimden içime su serpecek yanıtlar aldım, teşekkür ederim.

para olmayınca evde çok stres ve tartışma olur
Zamana bırak kendini baskılama
bazen görmemezlikten gelmek gerekir takılma
bu durumun geçici olduğunu düşün
fedakarlık gerekebilir
eşini çok iyi anlıyorum
eşim 4 senenin üzerine işe başladı çok mutluyum
ona buna yetişmekten kendimi parçalamıyorum

Eşiniz iki işte birden çalışıyorken nasıl peynir alacak paranız olmuyor? Dalga geçmiyorum, cidden merak ettiğim için soruyorum.

Kesinlikle bu artık çocuk içinde sıkıntılı bir durum kimse kimsenin evinin içini bilemez..

Eşiniz iki işte birden çalışıyorken nasıl peynir alacak paranız olmuyor? Dalga geçmiyorum, cidden merak ettiğim için soruyorum.
Peynir alacak param olmuyor demedim hanımefendi, yemeyi bıraktım dedim Bi daha okuyun. İki kira ve borçlarımız var. Artı hayat pahalılığından bahsetmeme gerek yoktur heralde malum gündemimiz çoğunlukla bu.

Yapmaz. Böyle tiplerin çocukları da algılamaya başladıkları andan itibaren anaları gibi oluyor. Bi arkadaşımın bebesi emeklerken yerdeki kırıntıları toplayıp annesine veriyordu
Okuduğumdan berı kahkaha atıyorum
Benım oğlum da 1,5 yaşlarında fılandı kayınvalidem gibi banyodan çıkanın arkasından banyo paspasını düzenleyip konusamadığı için anlamsız sözcüklerle(bize laf söylüyor orda)kızıyordu

Çok şükür pasaklı annesini göre göre doğru yolu buldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…