evet abinin yaptığı hoş olmamış.gıcıklıktan yapması özellikle...kapıda para istemesi gıcıklıkdandı aslında, hatta sonra bana eğer o taraf bu parayı başına kakarsa söyle heme yollarım dedi. evet doğru değildi ama etki tepki yarattı işte.
Aileler bu kadar müdahale etmese düğünü gelinle damada bıraksalar isteklerine saygı duyabilseler ne güzel olurdu. Sonuç da onların düğünü onların hayatı ve bunlar bir kez yaşanan şeyler eşim ve benim düğünümüzde hayal etiğimiz bir çok şeyi yapamadık ailelerimiz yüzünden ...(
hem yalnız olmadığım için seviniyor hem de durumumuza üzülüyorum. benim doğrudan sorunum olsa onlarla veya eşinmle elimden birşey gelir ama iki taraftan en az 4-5 kişiyi uzlaştırmak çok zor. ben de kimseye yansıtmamaya çalışıyorum ama içim kötü. üstelik henüz olaylar yeni olduğu için birsürü şeyler duyuyorum daha. yok düğünde bunu demiş, o şöyle bakmış vs.(((
Aynı şeyleri yaşamışız desem
Bizimde aileler 1 yıl oldu hala göüşmüyorlar. Yalnız benim bir farkım var babam düğün öncesi patladı artık onlara. Ne var ne yok söyledi. Babam sonuna kadar haklıydı çünkü hakettiler. Biraz abarttı belki ama olsun
bende senin gibi aşırı üzülüyorum. Sürekli aklımda hiç çıkmıyor. Geceleri bazen uyanıyorum uyku tutmuyor aklıma geliyor. Ağlıyorum.
Eşimle aramızda hiç sorun yok ama o da ilk zamanalr aileme karşı soğuktu hala çok sıcak değil öyle arayıp sormaz çok nadir.
Bugün ben eşimle bir sorun yaşasam ayrılacak olsam ailem ne yapıyorsun kızım demez. Bana destek çıkarlar ben haksız olsam bile çünkü karşı tarafın hali ortada.
Dediğin gibi annemler hep köttü olacağımızı düşünüp üzülüyorlar. Bu yüzden anneme hep iyi olan şeyleri anlatmaya çalışıyorum.
Kayınvalidemlere kırgınlığım asla geçmiyor. Ama yüzyüze oluncada birşey demiyorum. Normal davranmaya çalışıyorum. İki taraftanda gurbetteyiz bununda etkisi var
Aynı şehirlerde olsak belki bizde karşılaşma ihtimalleri olur bayramda filan ama biz burada olduğumuz için o imkanda yok
Bayramlarda bile gidip gelmiyorlar birbirlerine
Düzelir deniyor ama ben hiç zannetmiyorum.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?