iki aylik evlilik de boşanma

Eşinin rahatsızlığı bulaşıcı birşey ve cinsel ilişkiye girdiğinde seninde hayatın tehlikede oluyor farkındasın di mi ? Lütfen adımlarını iyice düşünerek at. Yanlış yönlendirmek istemem ama daha 27 yaşında istemediğin biriyle ömür boyu bir çatı altında yaşamak sana zulümden başka birşey olmaz. Çalışıp gayette güzel kendini bakarsın. Kim ne der diye düşünme ve nasıl mutlu olacaksın o şekilde bir yön çiz kendine. Boşanma içinde bulunduğun yerdeki adliyeye gidip dilekçe veriyorsun .Anlaşmalı için 1500-2000 TL arası bı ödemesi var aklında bulunsun . Zaten adliyeye gittiğinde seni yonlendirirler. Eşinde konuşup hazirladigin dilekçeyi imzalatman yeterli yani

Davayi cekismeli açabilirsiniz ama avukat araciligi ile acmaniz daha iyi olur. Sonra anlastik deyip uzatmadan bitirebilirsiniz. Esiniz bosanmaya razi mi?
Cinsel yolla bulasan hastalıklar kadinlar icin cok tehlikeli. Bosanin

Bir aydı arkadaş gibi biseydik. aileler öğrenince işte sen buldun muhasebbeti döndü.
Ablacim cevap vericen mi? Adamin ölümcül cinsel hasraligi var. Nasil birlikte oldun korundun mu ne yaptin? Korunma bulasmasina wngel mi franginin? Nasi bu kadar rahatsin yahu?

Ablacim cevap vericen mi? Adamin ölümcül cinsel hasraligi var. Nasil birlikte oldun korundun mu ne yaptin? Korunma bulasmasina wngel mi franginin? Nasi bu kadar rahatsin yahu?
Evlilik icin istenen saglik testlerinde cikiyor mu acaba frengi? Evlenmeden once biliyo muydu onu merak ettim bende

Ağzından cımbızla laf alıyoruz, annenin bunu bile bile zorla evlendirmesi inanınılır gibi değil.

Ağzından cımbızla laf alıyoruz, annenin bunu bile bile zorla evlendirmesi inanınılır gibi değil.
Derdini anlatmak için gelmemiş ki zaten. Boşanma hakkında bilgi almaya gelmiş. Başından geçen varsa doğrudan bilgi almak için. Birçok kişi de cevaplamış. Gerisi kendi bileceği bir durum.

Anlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
Boşver burdakileri bunlar gibi var bi kaç tane kafa dağıtmak için konu açıyosun sohbet muhabbet olsun diye konunun içine ediyolar kafa dağıtacağına daha çok strese giriyosun

Bu hastalık baskılanabilen ya da tedavisi olan bir hastalık değil mi? Senden önce de var mıymış, yoksa sonradan mı ortaya çıktı? Gençliğinde hayat kadınlarından bunu kapan bir arkadaşım yıllardır evli ve çocuklu bir avukata danışmanı öneririm hemen boşanma niyetindeysen

Geçmiş olsun. Bundan sonraki hayatinda guzel seyler olsun

benden sonra kapmış. korundum gerçi de yine de korkuyorum.

Yaa dmi ama kadının belli ki çaresizlikten, stresten dengesi bozulmuş; ne var bi iki cümleyle yol gösterilse.. alır kullanır ya da o verilen aklı bile beceremez o mu konu şimdi ya?

davanı aç aile evine dön canım en kötü ne olabilir ki bir süre tepki gösterseler de kabul ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…