- 15 Kasım 2022
- 1.396
- 934
- 53
- Konu Sahibi pembepaspas
-
Yani evet sanki kadınları kötülemek amaçlı gibi bir algı yaratıyorFikrine saygı duyuyorum ve anlıyorum. Bir tek sen değil bir çok kişi beklemiyor böyle olmasını.
Bir yılın dolmasını bende bekliyorum ama anlaşmalı boşanmak için.1 gün bile evli kalsaniz dava acarsiniz.Cekismeli dava olur.Anlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
Eşinin rahatsızlığı bulaşıcı birşey ve cinsel ilişkiye girdiğinde seninde hayatın tehlikede oluyor farkındasın di mi ? Lütfen adımlarını iyice düşünerek at. Yanlış yönlendirmek istemem ama daha 27 yaşında istemediğin biriyle ömür boyu bir çatı altında yaşamak sana zulümden başka birşey olmaz. Çalışıp gayette güzel kendini bakarsın. Kim ne der diye düşünme ve nasıl mutlu olacaksın o şekilde bir yön çiz kendine. Boşanma içinde bulunduğun yerdeki adliyeye gidip dilekçe veriyorsun .Anlaşmalı için 1500-2000 TL arası bı ödemesi var aklında bulunsun . Zaten adliyeye gittiğinde seni yonlendirirler. Eşinde konuşup hazirladigin dilekçeyi imzalatman yeterli yaniNasıl anlatayım bilmiyorum. Şu an ağlıyorum psikolojim çok kötü. Ayrılmak istememe rağmen nişanlıyken ayrılamadm ilk dönemleri de annem kusuyodu bana kiziyordu ayrılıyorum diye. Düğüne doğru yine ağladım. Babama dedm ki baba bak.kavga ediyoruz ara kız ona dedim babam sen ortalığı karıştıriyosun dedi. kimse bana arka çıkmadı.. eşimde işte sfiliz çıktı yani frengi annem biliyordu bişey demedi bende babama bişey diyemedm bu konuda ne denir ki. Şimdi anlaşamıyorum diyorm ailem de sen buldun diyorlar. Bakin 27 olcam yemin ederim ben evlenmek istiyorum demedm. Nisan bile olmasin dedim. Nisanlan öyle tanırsın diye zorladılar.Daha detaylı ama yüzeysel böyle anlatabilirim. Artık korkmuyorum nolursa olsun.
Nasıl anlatayım bilmiyorum. Şu an ağlıyorum psikolojim çok kötü. Ayrılmak istememe rağmen nişanlıyken ayrılamadm ilk dönemleri de annem kusuyodu bana kiziyordu ayrılıyorum diye. Düğüne doğru yine ağladım. Babama dedm ki baba bak.kavga ediyoruz ara kız ona dedim babam sen ortalığı karıştıriyosun dedi. kimse bana arka çıkmadı.. eşimde işte sfiliz çıktı yani frengi annem biliyordu bişey demedi bende babama bişey diyemedm bu konuda ne denir ki. Şimdi anlaşamıyorum diyorm ailem de sen buldun diyorlar. Bakin 27 olcam yemin ederim ben evlenmek istiyorum demedm. Nisan bile olmasin dedim. Nisanlan öyle tanırsın diye zorladılar.Daha detaylı ama yüzeysel böyle anlatabilirim. Artık korkmuyorum nolursa olsun.
Bir aydı arkadaş gibi biseydik. aileler öğrenince işte sen buldun muhasebbeti döndü.Tanışma süreciniz ne kadardı?
Ablacim cevap vericen mi? Adamin ölümcül cinsel hasraligi var. Nasil birlikte oldun korundun mu ne yaptin? Korunma bulasmasina wngel mi franginin? Nasi bu kadar rahatsin yahu?Bir aydı arkadaş gibi biseydik. aileler öğrenince işte sen buldun muhasebbeti döndü.
Evlilik icin istenen saglik testlerinde cikiyor mu acaba frengi? Evlenmeden once biliyo muydu onu merak ettim bendeAblacim cevap vericen mi? Adamin ölümcül cinsel hasraligi var. Nasil birlikte oldun korundun mu ne yaptin? Korunma bulasmasina wngel mi franginin? Nasi bu kadar rahatsin yahu?
Ağzından cımbızla laf alıyoruz, annenin bunu bile bile zorla evlendirmesi inanınılır gibi değil.Ablacim cevap vericen mi? Adamin ölümcül cinsel hasraligi var. Nasil birlikte oldun korundun mu ne yaptin? Korunma bulasmasina wngel mi franginin? Nasi bu kadar rahatsin yahu?
Iki farkli uyenin mesajini ayni yorum icinde alintilamayi hemen ogrenmissiniz helal olsun gayet iyi duruyosunuzgerçekten bilmiyorum kafam karışık zaten ne okuduğumu bile anlamıyorum. psikolojik durumum iyi değil.
Derdini anlatmak için gelmemiş ki zaten. Boşanma hakkında bilgi almaya gelmiş. Başından geçen varsa doğrudan bilgi almak için. Birçok kişi de cevaplamış. Gerisi kendi bileceği bir durum.Ağzından cımbızla laf alıyoruz, annenin bunu bile bile zorla evlendirmesi inanınılır gibi değil.
Ne tarafa dogru soka girsem bilemedim leyla hocam ask olsun uzdunuzMaalesef. Biliyorum belki linç gelecek ama kadınlar çok daha fazla aldatıyor malesef.
Boşver burdakileri bunlar gibi var bi kaç tane kafa dağıtmak için konu açıyosun sohbet muhabbet olsun diye konunun içine ediyolar kafa dağıtacağına daha çok strese giriyosunAnlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
Gereksizlerle polemiğe girme bunlara laf yetmez toplanıp geliyolar birazdanda banlatırlarAnlasamiyorum ayrılmak istiyorum iki aylık evliyim bosanabilir miyim.? bir yılı doldurmam mi gerekiyor? Nasıl bosanirim.
Bu hastalık baskılanabilen ya da tedavisi olan bir hastalık değil mi? Senden önce de var mıymış, yoksa sonradan mı ortaya çıktı? Gençliğinde hayat kadınlarından bunu kapan bir arkadaşım yıllardır evli ve çocukluNasıl anlatayım bilmiyorum. Şu an ağlıyorum psikolojim çok kötü. Ayrılmak istememe rağmen nişanlıyken ayrılamadm ilk dönemleri de annem kusuyodu bana kiziyordu ayrılıyorum diye. Düğüne doğru yine ağladım. Babama dedm ki baba bak.kavga ediyoruz ara kız ona dedim babam sen ortalığı karıştıriyosun dedi. kimse bana arka çıkmadı.. eşimde işte sfiliz çıktı yani frengi annem biliyordu bişey demedi bende babama bişey diyemedm bu konuda ne denir ki. Şimdi anlaşamıyorum diyorm ailem de sen buldun diyorlar. Bakin 27 olcam yemin ederim ben evlenmek istiyorum demedm. Nisan bile olmasin dedim. Nisanlan öyle tanırsın diye zorladılar.Daha detaylı ama yüzeysel böyle anlatabilirim. Artık korkmuyorum nolursa olsun.
benden sonra kapmış. korundum gerçi de yine de korkuyorum.Bu hastalık baskılanabilen ya da tedavisi olan bir hastalık değil mi? Senden önce de var mıymış, yoksa sonradan mı ortaya çıktı? Gençliğinde hayat kadınlarından bunu kapan bir arkadaşım yıllardır evli ve çocuklubir avukata danışmanı öneririm hemen boşanma niyetindeysen
Yaa dmi ama kadının belli ki çaresizlikten, stresten dengesi bozulmuş; ne var bi iki cümleyle yol gösterilse.. alır kullanır ya da o verilen aklı bile beceremez o mu konu şimdi ya?Pembepaspas
Sakin ol. Şu an üzgünsün.
Hayal kırıklığı içindesin.
Biz seni anlarız. Fakat şu nickname değiştir önce.
Paspas ne
Anlat
Yaz buraya
Zehirin akar
Bizde kalbimizden geldiğince destek oluruz sana.
Bitirmek boşanmak atmak en son çözümdür.
Lütfen sakin ol.
Bize yaz.
Balonlarla sana sevgi gönderiyorum.
senden sonra kaptıysa seni aldattı yani?benden sonra kapmış. korundum gerçi de yine de korkuyorum.
aldatmadim nasıl kaptım bilmiyorum diyor.senden sonra kaptıysa seni aldattı yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?