İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Eski eşim can sahibi orda , ben yaşadıklarımı yazdım az çok. Yalansa Allah beni doğru da siz iftira atıyosanız uydurma diye de sizi helak etsin.

Sevgiline olan hıncını milletten çıkarma

Aynı şey mi
Konu sahibi sevgilisinin istemediğini bile bile birinciyi aldırmasına rağmen
İkinciye hamile kalmış yetişin diyor,
Kaza filanda değil korunmayı bırak adamdan gizli hamile kalmak için ilaç bile kullanmış
Erkek yapsa neler dersiniz, kadın yapınca vah vah hamile hassas mı oluyo
Ben bebek istediğini de sanmıyorum amaç bebekse birinciyi aldırmazdı. Aynı adamdan aynı canlı değil miydi o da

Kandıran adam değil
Adam açıkça istemiyorum demiş ki birinci bebeği bile aldırmışlar
Sen kız kandırılmış diyorsun, oysa ikinciyi ilaçla da olsa planlayan kendi
Bir bebek için iki tarafında hazır olması gerekir, adam istemiyorum demişse konu sahibi kendi kaşınmış kimse kandırmamış yani

O zaman niye konu açıyosun
Bol gülücüklü mutlu mesut günler sana

cocugu cok isteseydi birinciyi aldırtmazdı. dalga mı geciyosunuz bizimle. meleklere kıyıyosunuz. adı AŞK !!! aşk öyle olmaz ...

Ve gökten 3 elma düşmüştü yine..
Biri konu sahibine
Biri bebeğine
Üçüncüsü biz kk yorumcularına
Bebeğin babasına nanik yaparak dağılabiliriz.

bence bize düşen p.k yemek oldu
demekkı bız becerıksız ve gucsuzuz ne bılım
ben daha hala 2. cocugu yapsammı yapmasammı dıyorum
sulalecek karı koca olarak parayla fılan bıle guvenemıyorum kendıme

Hiç beklemiyordum çok güldüm
Töbe töbe

Konu Sahibi kibarca onu dedi bence

demekkı bız becerıksız ve gucsuzuz ne bılım
ben daha hala 2. cocugu yapsammı yapmasammı dıyorum
sulalecek karı koca olarak parayla fılan bıle guvenemıyorum kendıme

valla ben de bu doğrultuda bi mesaj yazmıştım konu sahibinin avukatı olan arkadaş üstüme yürüdü siz de dikkatli olun

Bence bana laf yetistiricene su konuyu bastan sona bi oku kizi da anla kizim yazdiklarini bir oku tekrar tekrar ayni seylsei soyluyoruz artik yilan hikayesine dondu bu sey

Bence bana laf yetistiricene su konuyu bastan sona bi oku kizi da anla kizim yazdiklarini bir oku tekrar tekrar ayni seylsei soyluyoruz artik yilan hikayesine dondu bu sey
Konuyu anlamayan sensin
Adam kandırmış diyorsun
Kandıran kadın oysa ki
Kimle ne kadar tartıştığın beni bağlamaz, benim sizden ilk alıntımdı.

Hep dedigim gibi ben olaya ortada bir can var diye bakiyorum bu kiz da hatali oldugunu yazmis yazdiklarini okursaniz artik hamileligi kurtajla sonlanmayacak bir donemde olan olmus yapilacak birsey yok zaten suan en duygusal oldugudonemleri yasiyor hala uzatip bu sekil yargilayici ve moral bozucu seyler kiza yardim degil depresyona sokucak ben herkesij dusuncesine saygi duyuyorum ve ben de kendi dusuncemi soyluyorum yok sen nrdr yasiyosun yok niye boyle diyosun falan bunlara gerek yok bu insan hamile bir can tasiyor bebegi icin kendine coo dikkat etmesi lazim

Evlenmeden hamile kalmak istersen kalabilirsin saygı duyarım. Ama sonradan emaa bebemi istemioo yeaaaa demeye hakkın yok. Önceki kurtaj olmuş, bunu isteyecek mi sandın? Madem işin gücün yok neden hamile kalırsın ki? O yavrunun günahı ne? Hey Allahım çok sinirlendim. Bu kadar bayan bebek isterken birileri de düşünmeden yapıp yapıp kürtaj oluyor. Sabır..

öyle bi adama evlat mı verilir ya. ben kocamla ne yaşarsam yaşıyım, o çocuklarına aşık bir baba. ya ben sadece 1 kez kızıma bağırdım diye 1 hafta benimle konuşmadı. insan evladına nasıl kıyar ya. ben de bunu anlamıyorum.
sakın aşk, meşk deme. bazıları aşkı, iki bacak arasında sanıyor. onlar içşn aşk odur.
acaba devlet bişey yapabilir mi senin için, bilemiyorum. kadın sığınma evi benim tek önerim. o adamdan da baba olmazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…