Eski eşim can sahibi orda , ben yaşadıklarımı yazdım az çok. Yalansa Allah beni doğru da siz iftira atıyosanız uydurma diye de sizi helak etsin.
Aynı şey miEsim ve kardesim yanimda degiller malasef ve ulkemizin bu karisik halinde ne zaman donerler belli degil kv burada degil ailem yok yapayalnizdim bi arkadasimdan rica ettim esiyle sagolsunlar goturduler belki dr bu yuzden bubkadar cidiye aldim bu meseleyi ve hassaslastim
Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Kandıran adam değilBen ne guzel iyiki yaptin aferin demiyorum ki ortada bir can var artik olan olmus diyorum kurtaj zamani da gecti diyorum bir cana kiyilmis niye bir cana daha kiyilsin diyorum adam kandirmis kizi yapicani yapmis ortada birakmis diyorum kiz da demis zaten ask vardi asiktim vs diye kim ne dusunerek yapti biseyler bunlari bilemeyiz ben sadece bir bebegin daha kiyilmasindan yana degilim olan olmus yani simdi kendine bir yol cizmesi lazim bu laflar bosuna gibi geliyor bana
Niye baştan önlem almadınız??Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
O zaman niye konu açıyosunHer kafadan bi ses çıkmış millet resmen kendini parçalamış :) ben burdayım hayatıma devam ediyorum bebeğim de burda. Bu konuyu açtığım günden bu yana daha umutluyum . Sizin yaptığınız yaşayan insanı zorla mezara koyup üstüne toprak atmak. İsterseniz sayfalarca tartışın birbirimize girelim olanlar değişmeyecek ... biz hayatımıza devam edicez siz de bu kadar kendinizi parcalayacaginiza gidin eslerinizle cocuklarinizla ilgilenin bakın hepiniz mutlu mesutsunuz Allah daha iyi etsin burda psikoloji bozmaniza gerek yok .
O zaman niye konu açıyosun
Ne halin varsa gor o zaman
cocugu cok isteseydi birinciyi aldırtmazdı. dalga mı geciyosunuz bizimle. meleklere kıyıyosunuz. adı AŞK !!! aşk öyle olmaz ...Çok seviyorum. Onun için düşünmeden canımı verecek kadar. Tek istediğim bi bebeğimiz olmasıydı o da çok istiyodu. Ben çok mutluyum. Bu bi mucize Allah ın bir lütfu. Yanımda olmasını isterdim sadece.
Ve gökten 3 elma düşmüştü yine..
Biri konu sahibine
Biri bebeğine
Üçüncüsü biz kk yorumcularına
Bebeğin babasına nanik yaparak dağılabiliriz.
Hiç beklemiyordum çok güldümbence bize düşen p.k yemek oldu
demekkı bız becerıksız ve gucsuzuz ne bılımbence bize düşen p.k yemek oldu
Hiç beklemiyordum çok güldüm
Töbe töbe
demekkı bız becerıksız ve gucsuzuz ne bılım
ben daha hala 2. cocugu yapsammı yapmasammı dıyorum
sulalecek karı koca olarak parayla fılan bıle guvenemıyorum kendıme
Henüz beni susturan olmadı , yöneticiler haricindeKonu Sahibi kibarca onu dedi bence
valla ben de bu doğrultuda bi mesaj yazmıştım konu sahibinin avukatı olan arkadaş üstüme yürüdüsiz de dikkatli olun
Bence bana laf yetistiricene su konuyu bastan sona bi oku kizi da anla kizim yazdiklarini bir oku tekrar tekrar ayni seylsei soyluyoruz artik yilan hikayesine dondu bu seyKandıran adam değil
Adam açıkça istemiyorum demiş ki birinci bebeği bile aldırmışlar
Sen kız kandırılmış diyorsun, oysa ikinciyi ilaçla da olsa planlayan kendi
Bir bebek için iki tarafında hazır olması gerekir, adam istemiyorum demişse konu sahibi kendi kaşınmış kimse kandırmamış yani
Konuyu anlamayan sensinBence bana laf yetistiricene su konuyu bastan sona bi oku kizi da anla kizim yazdiklarini bir oku tekrar tekrar ayni seylsei soyluyoruz artik yilan hikayesine dondu bu sey
Nasıl bir insanmışsın sen bravoo bravoo..O küçücük meleğe yazık yoksa neler demek isterdim...Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?