İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Esim ve kardesim yanimda degiller malasef ve ulkemizin bu karisik halinde ne zaman donerler belli degil kv burada degil ailem yok yapayalnizdim bi arkadasimdan rica ettim esiyle sagolsunlar goturduler belki dr bu yuzden bubkadar cidiye aldim bu meseleyi ve hassaslastim

Peki. Aynı şehirdeyseniz belki sen yardımcı olursun konu sahibine şuan arkadaşında kalıyormuş.

Arkadaş heralde tam idrak edememis onun yasindakiler okul okuyor ve kendisi yaşadığı iliskisinden hamile kalmak istemis burda konu açmış
gayette normallestiriyorsunuz durumu siz okudunuzmu peki konuyu. Kız hamile kalmak için elinden geleni yapmış . O un yasindakiler okul okuyor gelecek kurma derdinde ama kendisi olan iliskisinden hamile kalmış kalmak istemis arkasinda ailesi yok parasi yok guveneceği kimse yok evli degil demiyoruz ki adam haklı . Çok normal biseymis gibi savunmanın anlamı yok .

Ben ne guzel iyiki yaptin aferin demiyorum ki ortada bir can var artik olan olmus diyorum kurtaj zamani da gecti diyorum bir cana kiyilmis niye bir cana daha kiyilsin diyorum adam kandirmis kizi yapicani yapmis ortada birakmis diyorum kiz da demis zaten ask vardi asiktim vs diye kim ne dusunerek yapti biseyler bunlari bilemeyiz ben sadece bir bebegin daha kiyilmasindan yana degilim olan olmus yani simdi kendine bir yol cizmesi lazim bu laflar bosuna gibi geliyor bana

Ay yanlışlıkla kalsa yine tamam.Kız dikkat etmiş ama istemeden de olsa bir kazadır olmuş diyelim.Ama bu nedir yahu evli değil,küçücük yaşta hamile kalmak için doktorlarda geziyor.Hiç mi demiyor ya ben evli değilim,yaşım küçük hamile kalırsam ailem beni siler.Bu adam da evlenmezse bide ortada kalırım.Bir insan bunu hiç mi düşünmez ya.Bu bebeklerin suçu ne? Bir de normalleştirmiyorlar mı cinnet geçiriyorum şurda.Kimsenin cinselliği beni bağlamaz kendi kararıdır yargılamak bana düşmez.Ama ortada bile bile yapılmış,biri aldırılmış,biri karnında çocuk varsa orda bir duracak bakalım bu kadar da olmaz yani.

Tabiki yardimci olmak isterim boyle dernekler var zaten bir bebegin sokakta kalmasini istemem...

Tabiki yardimci olmak isterim boyle dernekler var zaten bir bebegin sokakta kalmasini istemem...
O zaman herkes doğurmasın kampanyası başlatabiliriz bence.
Bu nedir ya? Şu konuyu okuyunca düşündüm, bir kadın yüzünden kaç kişinin hayatı olumsuz yönde değişti? Bir bebek öldü, 5 yıllık kocasından ayrıldı, şimdiki kabul etmiyor, kendi ailesi kızlarını yok saymış, dünyaya yenik bir bebek getiriyor, kendisi zaten mahvolmuş, muhtemelen yanında kalacağı arkadaşının hayatını da olumsuz etkileyecek.
Allah aşkına önce bir kendilerine bakabilme yetisi olsun da şu insanların sonra çoğalsınlar. Yazıktır. (konu gerçekse)

Her kafadan bi ses çıkmış millet resmen kendini parçalamış :) ben burdayım hayatıma devam ediyorum bebeğim de burda. Bu konuyu açtığım günden bu yana daha umutluyum . Sizin yaptığınız yaşayan insanı zorla mezara koyup üstüne toprak atmak. İsterseniz sayfalarca tartışın birbirimize girelim olanlar değişmeyecek ... biz hayatımıza devam edicez siz de bu kadar kendinizi parcalayacaginiza gidin eslerinizle cocuklarinizla ilgilenin bakın hepiniz mutlu mesutsunuz Allah daha iyi etsin burda psikoloji bozmaniza gerek yok .

Doğru diyorsun biz kendimizi parçalıyoruz burda boşu boşuna.Hepimiz öyle kötü insanlarız ki senin kötülüğünü istiyoruz.Kimsenin çünkü kız evladı yok burda o yüzden sana hiç acımıyorlar,hiç evlat sahibi olmadıkları için empati yapamıyorlar bol keseden sallıyorlar çok haklısın.Sen aynen böyle düşünmeye devam et,bizim kötü olduğumuzu zannet.İlerde burada ki herkesin senin iyiliğin için mi yoksa kötülüğün için mi kendini parçalayıp,tartıştığını çok iyi anlayacaksın.Allah yolunu açık etsin,inşallah hep bugün olduğun kadar mutlu olursun hayatın boyunca.

Madem hayatın toz pembe konunu kapattır kimse senin için kendini parçalamasın.

Usenmedim tum hikayeni okuyabildim sonunda.
Eger anlattiklarin dogruysa seni kinamiyorum.
Hatali oldugunu sen de kabul ediyorsun zaten.
Peki neden ikinci cocuk kararini verdikten sonra evlenip oyle cocuk yapmaya karar vermediniz? Burda biraz fazla cesaretli davranmissin cidden.
Ben de erkek arkadasimla cocuk yapma niyetimiz oldugu icin evlendik.
Bir de keske bu kadar acele etmeseydin cocuk icin cunku gercekten kucuksun.
Ok u lu bitirince meslegin ne olacak peki maddi gecerliligi olan bir meslek mi?
Benim de kadin siginma evinden baska bir care gelmiyor.
Aslinda senin dedigin durumda cocuk istiyorum deyip ortada birakmis adam dava acabilirsin gibime geliyor. Hukuki haklarini arastirdin mi?
Daha once kucuk bir yerde mi yasiyordun neresiydi?

Aman anlamadım ki hersey süper mutlusun pişman degilsin o zaman sorun ne konu kilitlensin
bence de
ne diyelim mutluyum bebişim olacak kimseyi takmıyorum hahah havalarında geziyor konu sahibi
o zaman ne diye buraya dünyanın yorumunu yaptırıyor yaşasın görsün mutlu mutlu bebeğine baksın
bebeğe yapacağı baby showera uğraşsın bebişine alacağı bebek arabası modellerini araştırsın
ne güzel arkadaşı evini açmış bir ay kadar idare eder oradan sonrası Allah kerim
zaten boşanmış kadınların onca zorluk çektiği yerde babasız bebeğini hiç rahatsızlık duymadan büyütür eminim
hamile olduğunu bildiği halde dünya kadar evlenmek isteyen varmış kendisiyle daha ne
o bebek büyüyünce hiç hesap sormaz
ya da en iyi ihtimalle bebeğin babasıyla evlense beni kandırdın seninle bebek yüzünden evlendim deyip başına kalkmazlar

yani boşuna konuşuyoruz hanımlar
hoş bu konudan da bir kokular geliyor burnuma yarın öbür gün bilmem ne diyo sitelerinde kadınlar kulübünde hamile kadını recm ettiler falan diye de çıkabiliriz

Konuşulması gereken konuşuldu istemedi zorla güzellik de olmuyor. Hanımefendi yakın çevrem dedim zaten meydana çıkıp ben hamleyim beni alacak adam yok mu diye kendimi sunmadim. ..

Eh ama seninkine de nankörlük derler.
Ara ara bakıyordum konuna. En başından beri senin için değil bebek için üzüldüm. İnsanlar aklını başına devşir diye uğraştılar be.
Ama iyi ki yorum yapıp kendimi yormamışım senin gibi pusulası şaşmış yanlış kararlar abidesi biri için.

Selametle. Rabbim o bebeğin yardımcısı olsun.

O anki psikolojimle sizinle dertlesmek istedim şu an durumu kabullendim iyiyim kötü mü olmamı istiyosunuz

siz tr de yasadiginiza eminmisiniz? tr de sperm bankasi yasak cunku yasal takip ve ahlaki boyut sebebiyle ulkemizde olan bi uygulama diil. kaldi ki normal yoldan hamile kalamiorz tup bebekle nasi hamile kaldin doktorun spermimi bu die kan davasina donusen hikayelerin yasandigi bi ulkede yasak olmasi da bana cok yanlis gelmiyo malesef. konu sahibi bebek sahibi olmak icin daha henuz evli bile olmadigi ve ilk bebeinin canina kiyan bi adamla birlikteyken tedavi olarak en buyuk yanlisi yapmis. bi kez gebe kalip kurtaj olduysa demekki hamile kalabiliorm die dusunup kurtaj sonrasi gereken toparlanma sureciyle ilgili tedavisini olsaydi ve bebek sahibi olmasi icin gerekli olan tedaviyi de evlendigi kisiyle yapsaydi burda kimse bu kadar laf edio olmazdi. ben bize dayattirilarak kabul ettirilmis bu evlilik disi cocuk olmaz olmamali dusuncelerine zaten karsi cikan bi insanim ama durumumuz da malesef bu. siz feminen duygularla yaziosunuz belki anniorm sizi ancak bundan 10 yil sonra bu cocuk akli bisilere ermeye basladiinda zaten babasindan nefret eden bi birey olacak ama bu hale soktugu icin annesinden de nefret edio olcak malesef

adam sizinle cinselliği yasıyor
daha 23 yasındasınız
öğrencısınız
aynı adamdan ıkıncıye hamıle kalıyorsunuz
ilkınde de ıstememıs boynunuza sarılmasını mı dusunuyorsunuz peki şimdi?
dısarıya sokaga camıye bırakılan cocuklar hep sizin gbi sorumsuzların yuzunden
bakamayacagınız cocugu yapmayın!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…