aynı derede 2 kere yıkanır mı yani, nedir bu sorumsuzluk?Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
bu bebeğini aldırmamış evet daha önce olmuş aynı adamdan onu aldırmış....Arkadaş bebeği aldırmamış mesajlarına bakarsanız anne grubunda yazmaya devam etmiş bir kızı olacakmış
Sağlıkla gelsin
aynen katılıyorum bırıncıyı kabul etmedıgınde bence konu sahıbıde tepkısı göstermelıydı yok tepkı yerıne kazara ....aynı derede 2 kere yıkanır mı yani, nedir bu sorumsuzluk?
kabul etmemıs ilkinde aldırmıssın
ıkıncısı nedır pekı?
ikisinde de kazara olmustur kesin.
Madem hayatın toz pembe konunu kapattır kimse senin için kendini parçalamasın.
Usenmedim tum hikayeni okuyabildim sonunda.
Eger anlattiklarin dogruysa seni kinamiyorum.
Hatali oldugunu sen de kabul ediyorsun zaten.
Peki neden ikinci cocuk kararini verdikten sonra evlenip oyle cocuk yapmaya karar vermediniz? Burda biraz fazla cesaretli davranmissin cidden.
Ben de erkek arkadasimla cocuk yapma niyetimiz oldugu icin evlendik.
Bir de keske bu kadar acele etmeseydin cocuk icin cunku gercekten kucuksun.
Ok u lu bitirince meslegin ne olacak peki maddi gecerliligi olan bir meslek mi?
Benim de kadin siginma evinden baska bir care gelmiyor.
Aslinda senin dedigin durumda cocuk istiyorum deyip ortada birakmis adam dava acabilirsin gibime geliyor. Hukuki haklarini arastirdin mi?
Daha once kucuk bir yerde mi yasiyordun neresiydi?
bence de
ne diyelim mutluyum bebişim olacak kimseyi takmıyorum hahah havalarında geziyor konu sahibi
o zaman ne diye buraya dünyanın yorumunu yaptırıyor yaşasın görsün mutlu mutlu bebeğine baksın
bebeğe yapacağı baby showera uğraşsın bebişine alacağı bebek arabası modellerini araştırsın
ne güzel arkadaşı evini açmış bir ay kadar idare eder oradan sonrası Allah kerim
zaten boşanmış kadınların onca zorluk çektiği yerde babasız bebeğini hiç rahatsızlık duymadan büyütür eminim
hamile olduğunu bildiği halde dünya kadar evlenmek isteyen varmış kendisiyle daha ne
o bebek büyüyünce hiç hesap sormaz
ya da en iyi ihtimalle bebeğin babasıyla evlense beni kandırdın seninle bebek yüzünden evlendim deyip başına kalkmazlar
yani boşuna konuşuyoruz hanımlar
hoş bu konudan da bir kokular geliyor burnuma yarın öbür gün bilmem ne diyo sitelerinde kadınlar kulübünde hamile kadını recm ettiler falan diye de çıkabiliriz
Eh ama seninkine de nankörlük derler.
Ara ara bakıyordum konuna. En başından beri senin için değil bebek için üzüldüm. İnsanlar aklını başına devşir diye uğraştılar be.
Ama iyi ki yorum yapıp kendimi yormamışım senin gibi pusulası şaşmış yanlış kararlar abidesi biri için.
Selametle. Rabbim o bebeğin yardımcısı olsun.
siz tr de yasadiginiza eminmisiniz? tr de sperm bankasi yasak cunku yasal takip ve ahlaki boyut sebebiyle ulkemizde olan bi uygulama diil. kaldi ki normal yoldan hamile kalamiorz tup bebekle nasi hamile kaldin doktorun spermimi bu die kan davasina donusen hikayelerin yasandigi bi ulkede yasak olmasi da bana cok yanlis gelmiyo malesef. konu sahibi bebek sahibi olmak icin daha henuz evli bile olmadigi ve ilk bebeinin canina kiyan bi adamla birlikteyken tedavi olarak en buyuk yanlisi yapmis. bi kez gebe kalip kurtaj olduysa demekki hamile kalabiliorm die dusunup kurtaj sonrasi gereken toparlanma sureciyle ilgili tedavisini olsaydi ve bebek sahibi olmasi icin gerekli olan tedaviyi de evlendigi kisiyle yapsaydi burda kimse bu kadar laf edio olmazdi. ben bize dayattirilarak kabul ettirilmis bu evlilik disi cocuk olmaz olmamali dusuncelerine zaten karsi cikan bi insanim ama durumumuz da malesef bu. siz feminen duygularla yaziosunuz belki anniorm sizi ancak bundan 10 yil sonra bu cocuk akli bisilere ermeye basladiinda zaten babasindan nefret eden bi birey olacak ama bu hale soktugu icin annesinden de nefret edio olcak malesef
Sevgiline olan hıncını milletten çıkarma
O zaman niye konu açıyosun
Bol gülücüklü mutlu mesut günler sana
cocugu cok isteseydi birinciyi aldırtmazdı. dalga mı geciyosunuz bizimle. meleklere kıyıyosunuz. adı AŞK !!! aşk öyle olmaz ...
Nasıl bir insanmışsın sen bravoo bravoo..O küçücük meleğe yazık yoksa neler demek isterdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?