İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

ya benim teyzem 20 yıllık evli ve gözyaşları dinmiyor. çocuk gördükçe ağlıyor. çocukları olmuyor. resmen bi servet harcadılar tedavi için. ama olmadı.
o kadın bi evlat için hayatını verir. ama burda kürtaj olanları gördükçe deli oluyorum. ne olur kusura bakmayın

birin ciye kürtaj olmuşunuz ve adamın tepkisini görmüşünüz ikinci niye ? işte bazen kızmayın ama sözüm burdan dışarı derler işte bazen bayanlar şapşallığına doymasın derim aslında ne ediyorsak kendimiz kendimize ediyoruz ya . ey güzel allahım sen yıllarca bebek bekleyenlere sabır ver ne deyim ...

Baslarim oyle askin izdirabina..irade diye bisey var, yol yordam diye bisey..kendini, dogacak cocugu ve itibar diye bisey var biliyomusun..acimam senin gibi bile bile ladescilere

Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
aynı derede 2 kere yıkanır mı yani, nedir bu sorumsuzluk?
kabul etmemıs ilkinde aldırmıssın
ıkıncısı nedır pekı?

ikisinde de kazara olmustur kesin.

Rare

Bebeği doğuruyormuşsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aileniz ve eski sevgiliniz ne yaptı? İyisiniz inşallah?

Nasıl bakacakmış çocuğa da merak ettim.

Manevi tazminat davasi acin, yok oyle bedavaya kacip gitmek, en azindan maddi olarak yaptiginin bedelini odetin. Dogduktan sonra da dogum masraflari ve nafaka icin dava acarsiniz.

Yaşında küçük daha bebek olaylarına bari girmeseydiniz..

aynı derede 2 kere yıkanır mı yani, nedir bu sorumsuzluk?
kabul etmemıs ilkinde aldırmıssın
ıkıncısı nedır pekı?

ikisinde de kazara olmustur kesin.
aynen katılıyorum bırıncıyı kabul etmedıgınde bence konu sahıbıde tepkısı göstermelıydı yok tepkı yerıne kazara ....

Madem hayatın toz pembe konunu kapattır kimse senin için kendini parçalamasın.

Sevgiline olan hıncını milletten çıkarma

O zaman niye konu açıyosun
Bol gülücüklü mutlu mesut günler sana

cocugu cok isteseydi birinciyi aldırtmazdı. dalga mı geciyosunuz bizimle. meleklere kıyıyosunuz. adı AŞK !!! aşk öyle olmaz ...

Nasıl bir insanmışsın sen bravoo bravoo..O küçücük meleğe yazık yoksa neler demek isterdim...

kimsenin iyiliği iin konuşmayın. tepki alırsınız.
ne demişler : İYİLİK YAP, DENİZE AT

Bence bosuna yorumlar bu konu sahibinin ağır beyinsel problemleri var.
Buradan yazılanları anlayacak algılayacak kapasitede değil şuan
Hala yaşadıklarım çok zor anlatsam haklı bulup üzülürsünüz diyor.
Sen kalk evlilik dışı hamile kal kürtaj ol sonra kalk adet oldukça cıldırıyorum hangi hapla hamile kalıcam diye bir daha tırım tırım aran sonra istemeden olmuş gibi "hamileyim NAPICAM?" Diye sor.Magdureyi oyna birde ..
Muhtemelen anlatmadığın ve başına gelmiş şeylerde yine senin hayal dünyan sayesinde olmuştur. Hayal dunyasında yaşıyorsun cunku hala aşk,sevdiğim adam bilmem ne lafları havada uçuşuyor.

Neyse bi şey demeyeceğim. Aldır bunuda. Git bi kaç tane daha aldır aynı adamdan. Gel buraya yaz sonra. Ay çıldırdım şuan. Sinirlerim bozuldu.
Allah ıslah etsin yanında akıl fikirde versin.

Senin doğurup büyüteceğin bebeğe çok çok acıdım..
Ne yaparsın ki insan ana babasını seçemiyor.oyle bir imkan olsaydı seni tercih etmeyeceği garantiydi..

Yazık. .

Ne kadar utanmaz insanlarsiniz ikinizde özellik le de sen . O adam sana bi kere yolu vermiş zaten 2. Kez hamile kalmak nedir ya . Senin o kürtaj konunu da hatırlıyorum . Ben evli değilim ama bu forum da o kadar hamile kalmak için can atan insan gördüm ben . Sen gidip aldırıyon bunu da aldirirsin sonra bi kaç tane daha . Sen yüz kere hamile kalsanda bu adam seni almiyacak kızım boşuna uğraşma . Allah ikinizde belasini versin pislikler çok sinirlendim suan yani

Hanımlar, haklısınız da... Olan olmuş. Ve bu sözler neredeyse 4 aylık hamile bir kadına söyleniyor.
Ne olursa olsun bu hamile bir kadın.
Biraz insaf.
Zamanında yeterince şey söylenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…