İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Ayy şu lafta olmasa ne yazardı millet bilmem, seninki 2. hanım, adam bebek istese ilkini neden aldırsın hiç mi kafa yok sende, korunma diye birşey var ille çocuk istiyosan evlenince yap okul bitti de bebek kaldı

Anlamadım bişey yahu
Konu başka yorumlar dehşet
Eski konulardan mı biliyosunuz ben çakmadım daha

Aynen oyle bende nasil uzuldum yaa meger hatun adet oluyorum diye cildiriyorum yazmis yaa 9 10 yillik evlide sanki 3 4 tup bebek denemis olmamış tovbe Estağfurullah yaa yazik degil mi o bebege simdi

Bana göre en doğru karar, bu cenin'i de daha geç olmadan aldırmanız olacaktır. Eğer doğurursanız hem sizin hem de çocuğunuzun hayatı - yani önünüzdeki onlarca yıldan bahsediyorum - çok kötü geçecek. Pişman olacak ve bu kararınızı yıllarca sorgulayacaksınız. Fırsatınız varken aldırın.

Anlamadım bişey yahu
Konu başka yorumlar dehşet
Eski konulardan mı biliyosunuz ben çakmadım daha

eski konulara baktık çekirge
bir kere hamile kalmış aldırmışlar
sonra tam gaz devam etmiş, korunmadan,
hatta hamile kalmak için ayrıca çaba sarf etmiş ilaçlar kullanmış.

Çok bilmiş mi? Yok canım biz senin kadar bilemeyiz. Adam çocuk istemiyorum demiş açık açık onun bile bi yolunu bulup yine adamdan hamile kalmışsın. Öğrencisin birde ailene yazık ne hayallerle emeklerle gönderdiler kimbilir seni üniversiteye. Yazık o karnındaki yavruya da.

Su yorumu oku anlarsın Cekirgee

Pessss

Allah'ın lütfu mu? Kendini böyle mi kandırıyorsun? Sen evlilik dışı çocuk yap ve bir tanesinin canına kıy, sonra ikincisini yap onu da babasız büyüt, sonra Allah'ın lütfu.

Ben ufak bir hatamda Allah'ın beni bağışlaması için yıllarca tövbe etmem gerek diye kahrolurum, siz 30 bin hata yapıp bunu Allah'a bağlıyorsunuz ya ne diyim?? Sen önlem alma, hamile kal, Allah'ın lütfu olsun, hıhı...

Aldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
Pardon da bi kez de aynı adamdan kurtajim var diyorsun bu ne rahatlik ? Hadi ilkinde kandin ikincisini nasıl yaptın hiç mi anlamadin adamın ne olduğunu ? Madem ailen bu kadar karşı olduğu bi mevzu reddetmis seni o zaman neden dikkat etmedin Ailene ters şeyler yaşadın şimdi burda ağlıyorsun

Serefsizi ben dedim. Gayette haysiyetli bir insanim. Kadin zorla kalmsi vs fark etmez kurtajdan sonra kadinla sevismeye devam etmis mi etmis bu adam. cocuguna da sahip cikmak zorundaydi. cikmamis bence serefsiz.
KADIN bebegın nasıl oldugunu soylemıyor bıle
muhtemelen ben soylıyım , hapla korunduugnu soylemıstı ve korunmuyordu.
adamın durumu yokmus ne demeye hamıle bırakmaya calıssın kı

Serefsizi ben dedim. Gayette haysiyetli bir insanim. Kadin zorla kalmsi vs fark etmez kurtajdan sonra kadinla sevismeye devam etmis mi etmis bu adam. cocuguna da sahip cikmak zorundaydi. cikmamis bence serefsiz.

Durum bu değilmiş meğer, hatun adamı evlenmek zorunda bırakmak için bu yola girmiş ama tutmamış.

Konu sahibesi kürtaj yaptırın bence. Bu adam sizinle evlenmez boşuna beklemeyin.

eski konulara baktık çekirge
bir kere hamile kalmış aldırmışlar
sonra tam gaz devam etmiş, korunmadan,
hatta hamile kalmak için ayrıca çaba sarf etmiş ilaçlar kullanmış.
Şimdi anladım sağ ol
Kendi düşen ağlamaz derler
Allah isteyen herkese evlat versin de
Kendini garantilemek adına zırt pırt hamile kalmayı kullanan kadınlar hariç

Durum bu değilmiş meğer, hatun adamı evlenmek zorunda bırakmak için bu yola girmiş ama tutmamış.

Konu sahibesi kürtaj yaptırın bence. Bu adam sizinle evlenmez boşuna beklemeyin.
Bende saf saf üzüldüm
Çorbada tuzum kızımın kıyafetinden mi yollasam diyorum
E alışmış kudurmuştan beterdir, bunu aldırır bi daha barışıp gizlice ilaçla hamile kalmayı bekler
İnsan kedisine üzülüyo bu hanım hamile kalmayı ne sanıyo acaba

Teşekkür ederim. Ben ayda 1 kez ilişkiye giriyorum denk gelmesi lazım o 1 günde de. Çok zor sanırım.

Madem bu kadar didindin şimdi napıyım demiceksin, adam istese şu dk seninle nikahlanır

Zengin mi o yüzden mi bu çaba, babalık davası aç kanıtla alırsın gene üç beş bişey

Hepinize çok teşekkür ediyorum , hepiniz çok haklısınız. Suç bende. Sağlıklı düşünmeye çalışıp en doğru kararı vericem. En azından şimdiden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…