- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Çok seviyorum. Bebeğimle de çok mutluyum. Bi düzen kuracak durumda olmadıklarını söylüyolar. Allah büyük bi kapı açar. Şu an desteğe ihtiyacım var çok bilmiş yorumlarınızdan ziyade. Hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz. Kötü yorum yapmadan düşünün kınayan kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. Şu an bundan öncesinin bi önemi yok. Nasıl oldu niye oldu olmamalıydı. .. Söylediklerinizi bende biliyorum. Bundan sonrası önemli. İyi dilekleriyle destek olacaklar önemli. Küstah küstah konuşmalarınız sadece beni üzüyo.
Anlamadım bişey yahu
Konu başka yorumlar dehşet
Eski konulardan mı biliyosunuz ben çakmadım daha
Çok seviyorum. Bebeğimle de çok mutluyum. Bi düzen kuracak durumda olmadıklarını söylüyolar. Allah büyük bi kapı açar. Şu an desteğe ihtiyacım var çok bilmiş yorumlarınızdan ziyade. Hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz. Kötü yorum yapmadan düşünün kınayan kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. Şu an bundan öncesinin bi önemi yok. Nasıl oldu niye oldu olmamalıydı. .. Söylediklerinizi bende biliyorum. Bundan sonrası önemli. İyi dilekleriyle destek olacaklar önemli. Küstah küstah konuşmalarınız sadece beni üzüyo.
8 aydır hamile kalamıyorum. Doktor acele etme kalırsın adet olduktan sonra gel yumurta takibi yapalım dedi. İlaç falan yazmadı. Klomen , glukofen vb ilaç kullanıp hamile kalan var mı ? İğne kullanmadan sadece ilaçla hamile kalanlar varsa yorumlarını bekliyorum. Adet oldukça çıldırıyorum
Çok seviyorum. Onun için düşünmeden canımı verecek kadar. Tek istediğim bi bebeğimiz olmasıydı o da çok istiyodu. Ben çok mutluyum. Bu bi mucize Allah ın bir lütfu. Yanımda olmasını isterdim sadece.
Pardon da bi kez de aynı adamdan kurtajim var diyorsun bu ne rahatlik ? Hadi ilkinde kandin ikincisini nasıl yaptın hiç mi anlamadin adamın ne olduğunu ? Madem ailen bu kadar karşı olduğu bi mevzu reddetmis seni o zaman neden dikkat etmedin Ailene ters şeyler yaşadın şimdi burda ağlıyorsunAldırmak istedi ben istemedim. Daha önce 1 kürtajım var aynı kişiden. O bebek doğarsa ben yokum dedi gitti.
KADIN bebegın nasıl oldugunu soylemıyor bıleSerefsizi ben dedim. Gayette haysiyetli bir insanim. Kadin zorla kalmsi vs fark etmez kurtajdan sonra kadinla sevismeye devam etmis mi etmis bu adam. cocuguna da sahip cikmak zorundaydi. cikmamis bence serefsiz.
Serefsizi ben dedim. Gayette haysiyetli bir insanim. Kadin zorla kalmsi vs fark etmez kurtajdan sonra kadinla sevismeye devam etmis mi etmis bu adam. cocuguna da sahip cikmak zorundaydi. cikmamis bence serefsiz.
Şimdi anladım sağ oleski konulara baktık çekirge
bir kere hamile kalmış aldırmışlar
sonra tam gaz devam etmiş, korunmadan,
hatta hamile kalmak için ayrıca çaba sarf etmiş ilaçlar kullanmış.
Bende saf saf üzüldümDurum bu değilmiş meğer, hatun adamı evlenmek zorunda bırakmak için bu yola girmiş ama tutmamış.
Konu sahibesi kürtaj yaptırın bence. Bu adam sizinle evlenmez boşuna beklemeyin.
Kızlar yumurtalama gününden 1-2 gün önce mi ilişkiye girilmeli ? Ben kaçırıyorum galiba ... 28-29 günde bir adet oluyorum. Yani 28. gün ya da 29. gün geliyo adetim. Sizler nasıl sayıyosunuz ? Hani normal döngü 28 günde bir ya 28. gün değil de 29. gün mü adet oluyosunuz. İlk hamileliğimde 13. günümü 14. günüme bağlayan sabah olmuştu ilişkim öyle hamile kalmıştım. İstemedim kürtaj oldum. Şimdi de olmuyo. Zaten ayda bir ilişkiye giriyorum. Onda da ayarlayamıyorum sanırım yardım edinBu ay olur diye bekliyodum olmadı yine. 14. günümün gecesi yani 15. günümün sabahı ilişkiye girdim. 28. gün adet oldum. Biraz karışık oldu kusura bakmayın , umarım derdimi anlatabilmişimdir. Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :)
Teşekkür ederim. Ben ayda 1 kez ilişkiye giriyorum denk gelmesi lazım o 1 günde de. Çok zor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?