- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Bacaklarımdan tuttu bi baktım takla atmışım ağlamaya başladım başımda bekledi sonra evden gitmeye kalkıştım engel oldu kolumdan tuttu ordan oraya attı . Sonra gece evden gitti kaza yapmış şekilde eve geldi. Geldğinde hiçbişey olmamış gibiydi aşkım canım. Şimdide eve gel diyor 3 hafta olmuş seni almaya gelcem dedi gitmedm .Hamile halinle ters takla attırdı derken ? Anneni dinle tabii ki
Ailen sahip çıkmış ne güzel.Daha ne istiyosun. Hamile halimle beni dövdü diyosun. Hamile olsun olmasın kadın dövmek ne demek? Sana el kaldıran bi adama nasıl tekrar eskisi gibi olabilirsin. Çıkıp gidersen bi sonraki dayağında gideceğin bi baba evin olmayacak maalesef.4 günlük gelinken eşim babamla vedalaşmaya gidicem diye eşim evden gidiyosun bidaha gelmiyorsun demesiyle 4 gün boyunca daha ilk eve girdiğimde annemle konuşuyorum diye eve geç geldi sanki 6 aydır tanıdığım başka biriymiş gibi kalk tavuğu ısıt bana rakı koy dedi yapmayınca hamile halimle üzerime çıkıp ters takla attırdı bana evden gitmek istedim izin vermedi kendisi evden gitti 2 saat sonra geldi o gece çok kötü bir geceydi diğer 3 gün bana iyi davrandı taaki babamın yanına girmek istedim diye . Ailem onun saygısız tavırlarından ona tavır almışlardı düğün sürecindeki hareketlerden dolayı . Ama ben hayatımda ilk defa birini bu şekil sevmiştim. Şu an 4.5 aylık hamileyim 3 haftadır evime gitmedim ailem benden bin kat fazla üzüldüler bebeğe de sana da bakarız dediler . Ailemle telefonda çata çar tartışmış bir insan bu insan . Son 5 gündür geliyorum seni almaya diyor ondan öncekiler eve gel eve gel diyordu sadece. Bana söylemediği hakaret iftira kalmadı çok ağır konuştu benimle 3 haftadır. Ailem çingene ben plancı kaçak gelin oldum her şey oldum . Şimdide eve gel seni almak istiyorum diyor ama ben ailemi bu kadar üzmüş bu kadar kırmışken hiçbişey yokmuş gibi bu evden cıkamam bana hala diyorki ulam ben senin kocanım kocam geliyor diyip çıkacaksın hala onların aklıyla hareket ediyorsun diyor . Ne yaparsan yap dedi en son siz olsanız ne yapardınız ? Ben bu şekil bu evden çıkamam ailemi hiçe sayamam annem her gün ağlıyor gidersen beni unut diyor.
"Ailemi yüz üstü bırakamam " gerekçesini sunuyorsaniz ona elbette sizi anlamaz.
Ben bunları defalarca söyledim . Önceleri de böyle içip hırpalamaları olmuştu beni annem yatak odasını yapmaya gelecek diye düğüne kadar benle görüşmedi ben de asla yanına gitmedim bana hakaretler tehtitler etti köpek yerine koydu düğünün olacağı gece bile umrunda olmadım sabaha kadar içti arkadaşıyla. Hala bana annen bana haysiyetsiz mesajlar attı ailen bana bunları yaptı sen hala kocan seni almaya geliyor gelemem diyosun onurusz gurursuz Allahsız birisin diyor.
Sen bana şiddet uyguladin , üstelik hamileyim , üstelik yeni evliyiz. Sen ailemle gorusmeme engel oldun, hayatıma ambargo koydun , beni hiçe saydın , bu evlilik değil , bu şekilde bir evliliği kabul etmiyorum , boşanmak istiyorum " diyeceksiniz.
"Ailemi yüz üstü bırakamam " gerekçesini sunuyorsaniz ona elbette sizi anlamaz.
Sen bana şiddet uyguladin , üstelik hamileyim , üstelik yeni evliyiz. Sen ailemle gorusmeme engel oldun, hayatıma ambargo koydun , beni hiçe saydın , bu evlilik değil , bu şekilde bir evliliği kabul etmiyorum , boşanmak istiyorum " diyeceksiniz.
Benim onunla cocuk yaptığım zaman bizim aramız çok iyiydi 4ay öncesi yani son 2 ay herşey değişti annemle araları tam bozulunca arada ben kaynadım . Çok büyük bir hata ettim cook iyiydi çünkü öldürseler böyle olacak diyemezdim..Aileniz de normal insanlar halbuki. Sizin bu ezikliğiniz nereden geliyor anlamadım
Hem psikolojik, hem fiziksel şiddet gör ama sevişmekten eksik kalmayıp hamile kal.
Üstelik ve üstelik sadece 6 aydır tanıdığınız biriyle evlenmişsiniz
Derdiniz neydi ki?
O eve dönmemelisin... şiddet görüyorsun alkol alıyor anormal şekilde ....gelgit akıllı belli ki. .. normalde baksanız asla vuracak hırpalayacak biri demezsiniz Meltem saçmaladın dersiniz ama içince sinirliyse benim üzerime geldi ve sonuç anlattığım gibi benim de psikolojimi bozdu bu adamki hala git geldeyim ve adam sadece beni suçluyor kocana gelmiyosun evinde utanmadan duruyorsun diyor .
Canına kastın varsa dön kocana.
Ona göre dövmek değil evden gitmemem için beni engellemeye çalışmak dövsem o halde olmazdın sadece kollarından tuttum bastırdım yanlışlıkla da takla attın diyor zihniyete bakın..Ailen sahip çıkmış ne güzel.Daha ne istiyosun. Hamile halimle beni dövdü diyosun. Hamile olsun olmasın kadın dövmek ne demek? Sana el kaldıran bi adama nasıl tekrar eskisi gibi olabilirsin. Çıkıp gidersen bi sonraki dayağında gideceğin bi baba evin olmayacak maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?