İki derede bir arada kaldım çok zor durumdayım..

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
4 günlük gelinken eşim babamla vedalaşmaya gidicem diye eşim evden gidiyosun bidaha gelmiyorsun demesiyle 4 gün boyunca daha ilk eve girdiğimde annemle konuşuyorum diye eve geç geldi sanki 6 aydır tanıdığım başka biriymiş gibi kalk tavuğu ısıt bana rakı koy dedi yapmayınca hamile halimle üzerime çıkıp ters takla attırdı bana evden gitmek istedim izin vermedi kendisi evden gitti 2 saat sonra geldi o gece çok kötü bir geceydi diğer 3 gün bana iyi davrandı taaki babamın yanına girmek istedim diye . Ailem onun saygısız tavırlarından ona tavır almışlardı düğün sürecindeki hareketlerden dolayı . Ama ben hayatımda ilk defa birini bu şekil sevmiştim. Şu an 4.5 aylık hamileyim 3 haftadır evime gitmedim ailem benden bin kat fazla üzüldüler bebeğe de sana da bakarız dediler . Ailemle telefonda çata çar tartışmış bir insan bu insan . Son 5 gündür geliyorum seni almaya diyor ondan öncekiler eve gel eve gel diyordu sadece. Bana söylemediği hakaret iftira kalmadı çok ağır konuştu benimle 3 haftadır. Ailem çingene ben plancı kaçak gelin oldum her şey oldum . Şimdide eve gel seni almak istiyorum diyor ama ben ailemi bu kadar üzmüş bu kadar kırmışken hiçbişey yokmuş gibi bu evden cıkamam bana hala diyorki ulam ben senin kocanım kocam geliyor diyip çıkacaksın hala onların aklıyla hareket ediyorsun diyor . Ne yaparsan yap dedi en son siz olsanız ne yapardınız ? Ben bu şekil bu evden çıkamam ailemi hiçe sayamam annem her gün ağlıyor gidersen beni unut diyor.

Hamile halinle ters takla attırdı derken ? Anneni dinle tabii ki
Bacaklarımdan tuttu bi baktım takla atmışım ağlamaya başladım başımda bekledi sonra evden gitmeye kalkıştım engel oldu kolumdan tuttu ordan oraya attı . Sonra gece evden gitti kaza yapmış şekilde eve geldi. Geldğinde hiçbişey olmamış gibiydi aşkım canım. Şimdide eve gel diyor 3 hafta olmuş seni almaya gelcem dedi gitmedm .

biz olsaydık şunu yapardık bunu yapardık demeyeceğim ama aklı başında herkesin yapacağı tek birşey var . Sizin hala buraya konu açıp fikir almaya çalışmanız hayrete düşürdü beni . Attığınız taklanın tadı damağınızda kaldı kaldı herhalde ? Belinizi mi kırsaydı acaba ? Daha mı iyi olurdu? Ben yazış tarzınızdan açıkçası , sizi tutan şeyin bir tek ailenize karşı olan mahcubiyet duygusu olduğunu düşünüyorum . Anneniz babanız olmasa dönecekmişsiniz gibi yazmışsınız . Ne yazsam bilemedim . Sadece ailenizin kıymetini bilin ne diyim ...

"Ailemi yüz üstü bırakamam " gerekçesini sunuyorsaniz ona elbette sizi anlamaz.

Sen bana şiddet uyguladin , üstelik hamileyim , üstelik yeni evliyiz. Sen ailemle gorusmeme engel oldun, hayatıma ambargo koydun , beni hiçe saydın , bu evlilik değil , bu şekilde bir evliliği kabul etmiyorum , boşanmak istiyorum " diyeceksiniz.

Siz bana takla atirdi yazinizi baska bir konunuzda daha yazmistiniz..
Madem bu sizin zorunuza gitti. Niye bukadar telas icindesiniz... birakin herkes yoluna baksin

Ailen sahip çıkmış ne güzel.Daha ne istiyosun. Hamile halimle beni dövdü diyosun. Hamile olsun olmasın kadın dövmek ne demek? Sana el kaldıran bi adama nasıl tekrar eskisi gibi olabilirsin. Çıkıp gidersen bi sonraki dayağında gideceğin bi baba evin olmayacak maalesef.

Hiç bişey anlamadım sanırım sinir harbiyle karman corman yazmıssınız
Lakin size şiddet uygulayan bir eş var suanda ailenizdesiniz sanırım geri dönmeyin derim sorunları var eşinizin

Benim onunla cocuk yaptığım zaman bizim aramız çok iyiydi 4ay öncesi yani son 2 ay herşey değişti annemle araları tam bozulunca arada ben kaynadım . Çok büyük bir hata ettim cook iyiydi çünkü öldürseler böyle olacak diyemezdim..

Ona göre dövmek değil evden gitmemem için beni engellemeye çalışmak dövsem o halde olmazdın sadece kollarından tuttum bastırdım yanlışlıkla da takla attın diyor zihniyete bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…