- 3 Şubat 2018
- 25.915
- 111.540
- 598
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim okuyacağım kendimde değilim farkındayım düzelmem gerek..
Güzel dileklerniz için teşekkür ederim . Bu adamı böyle dinlediğim sürece olan bebeğime olacak . HaklısınızSu anda en önemlisi sizin ve bebeğin sağlıgi. O kişi kaçsa bile fark etmez. Önemli olan siz ve bebeginiz. Sizi strese soktuğu icin numarasini engellemenizi öneririm. Stres hormonlar bebegi de etkiliyor. Sağlıkla kucaga alin insallah
Ya evlendikten sonra bu erkekler neden bazen kizin anne babasiyla konusmasina takiyor ki. Allah allah onudogurup buyuten anasini tabiki arayacak hidecek soracak gorusecek ilginc ve zor bir durum allah yardimciniz olsn
Ben vicdanen aileme ve bana yapılan durumları kaldıramadığım için gidemiyorum sadece duygularımı geride tutmaya çalışıyorum . Olumlu hiçbir durum yok yani hatasını kabul etmiyor sadece ben gel dedim gelmedin demeye getiriyor herhangi bir mahcubiyet bile yok..Sanirim dönmek istiyorsun sadece ailene mahçup olacağın için kafaya takıyorsun yazdıklarından onu anladım.biz ne yazarsak yazalim sen geri döneceksin kendimden biliyorum ama degişen bişey olmayacak bunu bil sadece son bir şans vermiş elinden geleni yapmış olacaksın çünkü mesaja bakılırsa adamda olumlu hiç bir gelişme yok.şimdi döndün diyelim ailen doģumuna gelebilecek mi uafa hamileliginde yaninda olabilek mi ailene karşi tavri ayni sanirim hoş sana karşıda çok kibar değil gibi
Annemle ne oldu bu kadar ya?Zaten 6 aylık bir süreç ama 6 ay 5 ayı her gün yanyanayız. İlk 2 ay meleğin de meleği öyle böyle değil sonra biz nikah kıydık şimdi nasıl 2 ayda nikah kıydınız diyeceksiniz çok ama çok farklıydı bana anlatsamda anlayamazsınız. Sonra annem konusu ortaya çıkması tartışmalar onu şeytana dönüştürdü. Alkolü arttırmaya başladı evlendik ilk 4 gün anlattığım gibi işte.. o kadar içmişki gözü döndü ve ikinci gün özür bile dilemedi.
Hakkinda hayirlisi olsun ne ailene ne de sana karşı deģişmez bu belli zatrn eşinin ailesi ne durumda seni ariyorlar mi? Hamilesin evden uzaksin tavirlari nasilBen vicdanen aileme ve bana yapılan durumları kaldıramadığım için gidemiyorum sadece duygularımı geride tutmaya çalışıyorum . Olumlu hiçbir durum yok yani hatasını kabul etmiyor sadece ben gel dedim gelmedin demeye getiriyor herhangi bir mahcubiyet bile yok..
Annem bazı tavırlarını beğenmeyince ona mesaj cekmişti zamanında sonra eşim de ona tavır aldı sonra araları düzeldi fakat annem beni üzdüğünü gördükçe yine mesaj atmaya devam etti oda benim burnumdan getirdi..Annemle ne oldu bu kadar ya?
Eşimin ailesi? Evden gittiğimden beri kimse aramadı . Zaten numaramı değiştirmiştim ailemi de arayan olmadı.Hakkinda hayirlisi olsun ne ailene ne de sana karşı deģişmez bu belli zatrn eşinin ailesi ne durumda seni ariyorlar mi? Hamilesin evden uzaksin tavirlari nasil
Ve ben hala evde tek ailesi samsunda ne yapıyor ne ediyor canı sıkılıyor mu onu düşünüyorum..Ben vicdanen aileme ve bana yapılan durumları kaldıramadığım için gidemiyorum sadece duygularımı geride tutmaya çalışıyorum . Olumlu hiçbir durum yok yani hatasını kabul etmiyor sadece ben gel dedim gelmedin demeye getiriyor herhangi bir mahcubiyet bile yok..
Şimdi farkettim ne yazdığımı bile farkında değilim.. biraz daha beklemek istedm belki hatalarını farkına varır . Gelişen tek şey hatalı olan ben değilim ama eve gel ..Başlık yanlış olmuş “ İki arada bir derede kaldım” doğrusu.
Tekrar konu açmışsınız şaşırdım.. Hala boşanma davası açmamışsınız (neyi bekliyorsanız) o “adamın?” hakaretlerini yutuyorsunuz..
Ilginç bi tavır hamilesin baba evindesin kimsenin umrunda değil.sen hangi duygudasın ne istiyorsun?baba evinde dogum yapsan bebegini büyütsen çok mu dokunur sana?yoksa huzursuz bir ortamda iyi kötü bi babasi var demek mi rahatlatir içini?Eşimin ailesi? Evden gittiğimden beri kimse aramadı . Zaten numaramı değiştirmiştim ailemi de arayan olmadı.
Evet kimsenin umrunda dahi olmadım. Babam sana nasıl baktım o bebeğe de bakarım dedi . Bana baba evinde bakmak dokunmaz ben sadece çok sabrettim güzel bir evliliğim olsun istedim bebek var babasız büyümesin dedim ama o beni de bebeğini de düşünmed hırsından kininden nefretinden başka düşündüğü bişey yok.. hala bana neler diyor..Ilginç bi tavır hamilesin baba evindesin kimsenin umrunda değil.sen hangi duygudasın ne istiyorsun?baba evinde dogum yapsan bebegini büyütsen çok mu dokunur sana?yoksa huzursuz bir ortamda iyi kötü bi babasi var demek mi rahatlatir içini?
Sanki ben bu konuyu birdaha okudum
Bu karakterde biri değişmez bence. Çocuğun sağlıklı ve güven içinde büyümesine mani olmayın. Bence kendiniz için istiyorsunuz bu adamı. Sadece çocuğunuzu düşünürseniz doğru kararı vereceksiniz..Şimdi farkettim ne yazdığımı bile farkında değilim.. biraz daha beklemek istedm belki hatalarını farkına varır . Gelişen tek şey hatalı olan ben değilim ama eve gel ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?