İki derede bir arada kaldım çok zor durumdayım..

Yorumlarınız için teşekkür ederim okuyacağım kendimde değilim farkındayım düzelmem gerek..

Su anda en önemlisi sizin ve bebeğin sağlıgi. O kişi kaçsa bile fark etmez. Önemli olan siz ve bebeginiz. Sizi strese soktuğu icin numarasini engellemenizi öneririm. Stres hormonlar bebegi de etkiliyor. Sağlıkla kucaga alin insallah

Ayy kusura bakmayın durumunuz çok zor tabii de,ters takla nedir ya?Bir de o ‘iki ara bir dere’.Özür dilerim dayanamadım:)

Güzel dileklerniz için teşekkür ederim . Bu adamı böyle dinlediğim sürece olan bebeğime olacak . Haklısınız

Ya evlendikten sonra bu erkekler neden bazen kizin anne babasiyla konusmasina takiyor ki. Allah allah onudogurup buyuten anasini tabiki arayacak hidecek soracak gorusecek ilginc ve zor bir durum allah yardimciniz olsn

Böyleleri takıyor çünkü dilediğince ezemeyecek, aşağılayamayacak. Her an ailesinin yanına gidebilme ihtimali olacak. O yüzden bağlantıyı koparmaya çalışıyorlar.

Sanirim dönmek istiyorsun sadece ailene mahçup olacağın için kafaya takıyorsun yazdıklarından onu anladım.biz ne yazarsak yazalim sen geri döneceksin kendimden biliyorum ama degişen bişey olmayacak bunu bil sadece son bir şans vermiş elinden geleni yapmış olacaksın çünkü mesaja bakılırsa adamda olumlu hiç bir gelişme yok.şimdi döndün diyelim ailen doģumuna gelebilecek mi uafa hamileliginde yaninda olabilek mi ailene karşi tavri ayni sanirim hoş sana karşıda çok kibar değil gibi

Ben vicdanen aileme ve bana yapılan durumları kaldıramadığım için gidemiyorum sadece duygularımı geride tutmaya çalışıyorum . Olumlu hiçbir durum yok yani hatasını kabul etmiyor sadece ben gel dedim gelmedin demeye getiriyor herhangi bir mahcubiyet bile yok..

Annemle ne oldu bu kadar ya?

Hakkinda hayirlisi olsun ne ailene ne de sana karşı deģişmez bu belli zatrn eşinin ailesi ne durumda seni ariyorlar mi? Hamilesin evden uzaksin tavirlari nasil

Annemle ne oldu bu kadar ya?
Annem bazı tavırlarını beğenmeyince ona mesaj cekmişti zamanında sonra eşim de ona tavır aldı sonra araları düzeldi fakat annem beni üzdüğünü gördükçe yine mesaj atmaya devam etti oda benim burnumdan getirdi..

Hakkinda hayirlisi olsun ne ailene ne de sana karşı deģişmez bu belli zatrn eşinin ailesi ne durumda seni ariyorlar mi? Hamilesin evden uzaksin tavirlari nasil
Eşimin ailesi? Evden gittiğimden beri kimse aramadı . Zaten numaramı değiştirmiştim ailemi de arayan olmadı.

Başlık yanlış olmuş “ İki arada bir derede kaldım” doğrusu.

Tekrar konu açmışsınız şaşırdım.. Hala boşanma davası açmamışsınız (neyi bekliyorsanız) o “adamın?” hakaretlerini yutuyorsunuz..

Ve ben hala evde tek ailesi samsunda ne yapıyor ne ediyor canı sıkılıyor mu onu düşünüyorum..

Şimdi farkettim ne yazdığımı bile farkında değilim.. biraz daha beklemek istedm belki hatalarını farkına varır . Gelişen tek şey hatalı olan ben değilim ama eve gel ..

Eşimin ailesi? Evden gittiğimden beri kimse aramadı . Zaten numaramı değiştirmiştim ailemi de arayan olmadı.
Ilginç bi tavır hamilesin baba evindesin kimsenin umrunda değil.sen hangi duygudasın ne istiyorsun?baba evinde dogum yapsan bebegini büyütsen çok mu dokunur sana?yoksa huzursuz bir ortamda iyi kötü bi babasi var demek mi rahatlatir içini?

Evet kimsenin umrunda dahi olmadım. Babam sana nasıl baktım o bebeğe de bakarım dedi . Bana baba evinde bakmak dokunmaz ben sadece çok sabrettim güzel bir evliliğim olsun istedim bebek var babasız büyümesin dedim ama o beni de bebeğini de düşünmed hırsından kininden nefretinden başka düşündüğü bişey yok.. hala bana neler diyor..

Eklentiler

• 96DF1B25-2E37-427A-A03D-AE3386C5CCA8.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 125
Hamile halimle ters takla attırdı ne ya..
Yarın bir gün doğan çocuğu da döver bu adam.
Yazık değil mi böyle bir ailede bir çocuk yetiştirmek ?
Kendinizi düşünmüyorsanız çocuğunuzu düşünüp boşanın.

Kardesim sen neyi bekliyosun hemen bosan bundan hemen.
Hamile kadına ters takla falan nolyo ya dengem bozuldu okurken ailen yanindaysa sakin duzelir falan sanma daha beter olur elinde kalirsin gunluk dover bole psikopat gidersen ailen de uzulur gitme

Şimdi farkettim ne yazdığımı bile farkında değilim.. biraz daha beklemek istedm belki hatalarını farkına varır . Gelişen tek şey hatalı olan ben değilim ama eve gel ..
Bu karakterde biri değişmez bence. Çocuğun sağlıklı ve güven içinde büyümesine mani olmayın. Bence kendiniz için istiyorsunuz bu adamı. Sadece çocuğunuzu düşünürseniz doğru kararı vereceksiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…