- 4 Ekim 2018
- 690
- 1.418
- 63
- Konu Sahibi MeltemMelo
-
Benim onunla cocuk yaptığım zaman bizim aramız çok iyiydi 4ay öncesi yani son 2 ay herşey değişti annemle araları tam bozulunca arada ben kaynadım . Çok büyük bir hata ettim cook iyiydi çünkü öldürseler böyle olacak diyemezdim..
Sen birde arada mı kaldın? Yazık, kıyamam.
Dön sen er’inin yanına tavuğunu ısıt, rakısını koy adamın yazık aç kalmıştır.
Cicim ayları ultra iyiydi annemle arası bozulöaya başlayınca şeytanlaştı . Biz önce nikah kıydık düğün sonra oldu zatenAma 4 günlük gelinken diye girmişsiniz konuya !!
Ben anlamadım sevgiliyken iyiydi de evlenincemi böyle oldu ??
Benim onunla cocuk yaptığım zaman bizim aramız çok iyiydi 4ay öncesi yani son 2 ay herşey değişti annemle araları tam bozulunca arada ben kaynadım . Çok büyük bir hata ettim cook iyiydi çünkü öldürseler böyle olacak diyemezdim..
Cicim ayları ultra iyiydi annemle arası bozulöaya başlayınca şeytanlaştı . Biz önce nikah kıydık düğün sonra oldu zaten
Eski.konunuzu da biliyorum. Sakın dönmeyin. Sizi ya da bebegi istediğinden değil ailen sana bu kadar sahip çıktığı için sinir basmıştır kocana. Eger simdi gidersen hatali olursun . Yasayacagin her seyi pesinen kabul etmis olursun.4 günlük gelinken eşim babamla vedalaşmaya gidicem diye eşim evden gidiyosun bidaha gelmiyorsun demesiyle 4 gün boyunca daha ilk eve girdiğimde annemle konuşuyorum diye eve geç geldi sanki 6 aydır tanıdığım başka biriymiş gibi kalk tavuğu ısıt bana rakı koy dedi yapmayınca hamile halimle üzerime çıkıp ters takla attırdı bana evden gitmek istedim izin vermedi kendisi evden gitti 2 saat sonra geldi o gece çok kötü bir geceydi diğer 3 gün bana iyi davrandı taaki babamın yanına girmek istedim diye . Ailem onun saygısız tavırlarından ona tavır almışlardı düğün sürecindeki hareketlerden dolayı . Ama ben hayatımda ilk defa birini bu şekil sevmiştim. Şu an 4.5 aylık hamileyim 3 haftadır evime gitmedim ailem benden bin kat fazla üzüldüler bebeğe de sana da bakarız dediler . Ailemle telefonda çata çar tartışmış bir insan bu insan . Son 5 gündür geliyorum seni almaya diyor ondan öncekiler eve gel eve gel diyordu sadece. Bana söylemediği hakaret iftira kalmadı çok ağır konuştu benimle 3 haftadır. Ailem çingene ben plancı kaçak gelin oldum her şey oldum . Şimdide eve gel seni almak istiyorum diyor ama ben ailemi bu kadar üzmüş bu kadar kırmışken hiçbişey yokmuş gibi bu evden cıkamam bana hala diyorki ulam ben senin kocanım kocam geliyor diyip çıkacaksın hala onların aklıyla hareket ediyorsun diyor . Ne yaparsan yap dedi en son siz olsanız ne yapardınız ? Ben bu şekil bu evden çıkamam ailemi hiçe sayamam annem her gün ağlıyor gidersen beni unut diyor.
Hayır zaten sağlıklı düşünemiyorum yargılamak yerine yardım için yaZdım onca şeye rağmen bişeyler hissettiğim için saçmalıyorum..Tek sorun aileni yüzüstü bırakmış olman mı sence? Bu adam bebeğide senide zerre düşünmüyor. Yarın birgün Allah korusun 3.sayfa haberlerindeki konu olmamak icin dönme bence, ailenden önce
Evet ailemi bana sahip çıkmaz sanmıştır bu yüzden babam bu iş bitti dediğinde daha babam bilmezken ama senin kızın 4 aylık hamile dedi..Eski.konunuzu da biliyorum. Sakın dönmeyin. Sizi ya da bebegi istediğinden değil ailen sana bu kadar sahip çıktığı için sinir basmıştır kocana. Eger simdi gidersen hatali olursun . Yasayacagin her seyi pesinen kabul etmis olursun.
Gitme...
Adam gram yaptığını farkında değil.. ben ortada bebek var diye bekledim ama hala aynı tükendim ben de yaşadığım hiç kolay değilBu kişi seni veya çocuğu ilerde öldürür yazdığı mesaja bak.. Pislik herif. Siz dönmek istiyorsunuz gibi geldi bana ama
Zaten 6 aylık bir süreç ama 6 ay 5 ayı her gün yanyanayız. İlk 2 ay meleğin de meleği öyle böyle değil sonra biz nikah kıydık şimdi nasıl 2 ayda nikah kıydınız diyeceksiniz çok ama çok farklıydı bana anlatsamda anlayamazsınız. Sonra annem konusu ortaya çıkması tartışmalar onu şeytana dönüştürdü. Alkolü arttırmaya başladı evlendik ilk 4 gün anlattığım gibi işte.. o kadar içmişki gözü döndü ve ikinci gün özür bile dilemedi.Aramız iyiydi diyorsun sonra dönüp 4 günlük gelinken başladı diyorsun.
Ailen zaten tavır almış.Ben bişey anlamadım bu işten.Sen de pek ne yaptığını bilmiyorsun gibi geldi
bana.
Ayrıca ters takla nedir ya?? İnsan sinirliyken karşısındakine ters takla attırmayı nasıl akıl eder?
Ruh sağlığı yerinde mi o kocanın???
Çok karışık çok bana hala ne yazıyorBence sizin zihniniz çok karmaşık şu anda. Ne yazdığınız ne dediğiniz bile anlasilmiyor. Karnındaki bebeğe acimamis şiddet uygulamış. Demekki zerre kadar merhamet duygusu yok.. iyi düşünün kafanızı toplayın anneniz çok çok haklı bence
Ya evlendikten sonra bu erkekler neden bazen kizin anne babasiyla konusmasina takiyor ki. Allah allah onudogurup buyuten anasini tabiki arayacak hidecek soracak gorusecek ilginc ve zor bir durum allah yardimciniz olsn4 günlük gelinken eşim babamla vedalaşmaya gidicem diye eşim evden gidiyosun bidaha gelmiyorsun demesiyle 4 gün boyunca daha ilk eve girdiğimde annemle konuşuyorum diye eve geç geldi sanki 6 aydır tanıdığım başka biriymiş gibi kalk tavuğu ısıt bana rakı koy dedi yapmayınca hamile halimle üzerime çıkıp ters takla attırdı bana evden gitmek istedim izin vermedi kendisi evden gitti 2 saat sonra geldi o gece çok kötü bir geceydi diğer 3 gün bana iyi davrandı taaki babamın yanına girmek istedim diye . Ailem onun saygısız tavırlarından ona tavır almışlardı düğün sürecindeki hareketlerden dolayı . Ama ben hayatımda ilk defa birini bu şekil sevmiştim. Şu an 4.5 aylık hamileyim 3 haftadır evime gitmedim ailem benden bin kat fazla üzüldüler bebeğe de sana da bakarız dediler . Ailemle telefonda çata çar tartışmış bir insan bu insan . Son 5 gündür geliyorum seni almaya diyor ondan öncekiler eve gel eve gel diyordu sadece. Bana söylemediği hakaret iftira kalmadı çok ağır konuştu benimle 3 haftadır. Ailem çingene ben plancı kaçak gelin oldum her şey oldum . Şimdide eve gel seni almak istiyorum diyor ama ben ailemi bu kadar üzmüş bu kadar kırmışken hiçbişey yokmuş gibi bu evden cıkamam bana hala diyorki ulam ben senin kocanım kocam geliyor diyip çıkacaksın hala onların aklıyla hareket ediyorsun diyor . Ne yaparsan yap dedi en son siz olsanız ne yapardınız ? Ben bu şekil bu evden çıkamam ailemi hiçe sayamam annem her gün ağlıyor gidersen beni unut diyor.
Adam gram yaptığını farkında değil.. ben ortada bebek var diye bekledim ama hala aynı tükendim ben de yaşadığım hiç kolay değil
Yorumlarınız için teşekkür ederim okuyacağım kendimde değilim farkındayım düzelmem gerek..Yasca sizden büyük biri olarak abla nasihati: ailenizin yanındaki güvenden çıkmayın. Eş kişisi kapıya zor gelir, ama gelse bile ailenizin yanindan ayrilmayin. Anlattiklariniz ve gösterdiklerinize bakarsak adam büyük ihtimalle narsist. Internetten lütfen açıp okuyun. Ne demek istediğimi anlarsınız. Ve lütfen psikolojik destek alin hemen. Bu tip insanlar akıl sağlığınıza bilerek ve isteyerek zarar veriyor. Size siddet de uygulamış. Ama lütfen narsistlerle ilgili bir kaç yazı okuyun. Rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?