İki gelin arası eşitlik

Dost acı söyler.zaten aynı binada oturmak çok çok sıkıntı bide gelir ortak demişsin.Allah sabır versin şimdiden kv kp ye sorulmadan rahat rahat para bile harcayamazsınız.şimdi yüzük sorun olur yarın evlendiğinde başka her türlü masrafa karışılır.o kv bana çok iyi enerji vermedi.

Aile şirketi , gelirler ortak , kaynananın eski evinde oturucaksın ( benim evim istediğim zaman girip çıkarım kafası kaynanan huzur vermeyecek) ve yüzük boyutuna takılan kaynana. Kaynının sevgilisi öngörülü biriymiş yakmamış başını onu tebrik edesim geldi. Sen de dön bu yoldan boşanmış biri olarak söylüyorum huzurun olmayacak.

Tamam da yüzük yani bit kadar bişey. Eşitlik olsa ne olur olmasa ne olur? Üçün beşin hesabını yapmayın.

Tekrar izah edeyim. Ben zaten eşit olsun demiyorum zaten. Sadece her şey eşit olacak diyip bizim yaptıklarımıza ses etmeyip kendilerine gelince eşit olacak demeleri beni rahatsız etti

Aile şirketi , gelirler ortak , kaynananın eski evinde oturucaksın ( benim evim istediğim zaman girip çıkarım kafası kaynanan huzur vermeyecek) ve yüzük boyutuna takılan kaynana. Kaynının sevgilisi öngörülü biriymiş yakmamış başını onu tebrik edesim geldi. Sen de dön bu yoldan boşanmış biri olarak söylüyorum huzurun olmayacak.
Benim de tedirginliklerim var maalesef

Ama nişqnlınızın gelip annem böyle olsun dedi diye size söylemesi hiç hayra alamet bir huy değil bana kalırsa
Evet tabii o da var. Yani biz birşeyler yaparken hiç şunu söylemediler. Öncekinde biz yaptık. Eşit olacak dedik bunu da yapalım demediler. Ama kendileri bir şey yapacakları zaman hemen eşitliği öne sürüyorlar

Bence haklısın.. Eşyaları sen alırken eşitlik konusunu hatırlatırdım ben olsam.
Kimse bana eşya ve yüzük almak zorunda değil. Almayın da zaten. Ama biz alırken eşitlik demeyip yüzük boyunda bile eşitlik muhabbeti yapmanız çok yersiz derdim. Ama nişanlında iş yok bence. Konu sana gelene kadar aile içinde kapanmalıydı.

Neden hepiniz kiza yukleniyorsunuz ki hakli da senin sevgilinin agzi yokmu aceba kaynanan karisiyor herseye abisi niye kimseyi konusturmamis ayrica o kiza gorgusuz demelerini anlamiyorum kiz istemis diye mi gorgusuz oldu simdi sen istemiyorsun diye el ustunde mi tutcaklar seni hayir bir yuzukde bile karisiyorlar demekki kimseye iyilik etmek ise yaramiyor bence istediginizi alin icinize sinerek tamam cok ucmaya gerek yok ama bazen de herseyi kabullenip insanlik yapinca da salak yerine koyuyorlar salak gibi gorunmektense birak gorgusuz desinler
Evet ben de kendimi salak gibi hissetmeye başladım

Bence haklısın.. Eşyaları sen alırken eşitlik konusunu hatırlatırdım ben olsam.
Kimse bana eşya ve yüzük almak zorunda değil. Almayın da zaten. Ama biz alırken eşitlik demeyip yüzük boyunda bile eşitlik muhabbeti yapmanız çok yersiz derdim. Ama nişanlında iş yok bence. Konu sana gelene kadar aile içinde kapanmalıydı.
Teşekkür ederim yorumunuz için , ne demek istediğimi çok iyi anlamışsınız. Benim büyük yüzükte onda bunda gözüm yok. Varsın küçük olsun , ya da hiç aralarında muhabbet dönmeseydi de kıza aldıklarından küçük olsaydı. Ama böyle eşitlik eşitlik demeleri canımı sıkıyor

Dost acı söyler.zaten aynı binada oturmak çok çok sıkıntı bide gelir ortak demişsin.Allah sabır versin şimdiden kv kp ye sorulmadan rahat rahat para bile harcayamazsınız.şimdi yüzük sorun olur yarın evlendiğinde başka her türlü masrafa karışılır.o kv bana çok iyi enerji vermedi.
Aslında tatlı bir kadın ama ben de kestiremiyorum nasıl olacak böyle. Teşekkür ederim yorumunuz için

Evet ben de kendimi salak gibi hissetmeye başladım
Canım senin haksız olduğun bi durum yok baştan bu karşılaştırmanın lafını açmak çok saçma bence o gelin başkaydı sen başkasın oldu olacak ona aldıkları eşyalara seni oturtsunlar bi onu demedikleri kalmış bence nişanlın da biz neyi beğenirsek bütçemize göre onu alırız diyememiş

Evet tabii o da var. Yani biz birşeyler yaparken hiç şunu söylemediler. Öncekinde biz yaptık. Eşit olacak dedik bunu da yapalım demediler. Ama kendileri bir şey yapacakları zaman hemen eşitliği öne sürüyorlar
Ben de aynı lafları duydum abisine ne yapıldıysa aynısı dediler sürekli ama abisi dünyaları yemiş vaktinde bize gelince hevesleri kalmamış velhasıl o hep yalan dolan oluyor. Biz eşimde kendimiz yaptık çoğu şeyi ama eşim bana hiç gelip de ailem böyle istiyor demedi. Benim istediğim gelinlik pahalı gelmiş ailesine söyenecek olmuşlar ben evlendikten bir sene sonra falan öğrendim. Çok iyi düşün iyi gözlemle öncelikle eş adayını

ben kıza görgüsüz demedim. Tekrar okursanız görürsünüz , onların dediklerine göre kız çok görgüsüzmüş dedim. Ayrıca ben eşit olsun demiyorum , ona çok ya da bana çok da olsun demiyorum. Ben sadece onların işlerine geldiğinde eşitlik olsun diye tutturmaları ama işlerine gelmeyince eşitliği görmezden gelmelerinden bahsediyorum
Ben anladım seni
Ama onlar işlerine geldiği gibi anlatıyor sana.
Kimse her istediğini yapan o kadar bilezik alan birinden durup dururken ayrılmaz.
Nikahtan dönmüş diyorsun kimi kır ne yaşadı kız.
Beğendiğin ne varsa söyle öyle alın bence. Çok taviz verme.
Başta nasıl alıştırırsan öyle gidiyor biraz o işler biraz

Yanlis anlamayin ama is sizde ve sevgilinizde bitiyor.
Bir konuda esimin ailesi esitlik olacak abinlere sunu yaptik demisti, ben de hayir benim istedigim olacak parasi muhim degil biz karsilariz siz dert etmeyin demistim. Sevgilinizin burada daha agir basmasi gerekir, sonucta aile sirketi ise onun da geliri soz konusu sadece ailesi karsiliyor degil masraflari.

Canım senin haksız olduğun bi durum yok baştan bu karşılaştırmanın lafını açmak çok saçma bence o gelin başkaydı sen başkasın oldu olacak ona aldıkları eşyalara seni oturtsunlar bi onu demedikleri kalmış bence nişanlın da biz neyi beğenirsek bütçemize göre onu alırız diyememiş
Evet bence de öyle olmalı, herkes farklıdır. O salona çok para harcar ben düğüne vs vs. Farklılık gösterebilir yani böyle bi kıyas çok yanlış

Ben de aynı lafları duydum abisine ne yapıldıysa aynısı dediler sürekli ama abisi dünyaları yemiş vaktinde bize gelince hevesleri kalmamış velhasıl o hep yalan dolan oluyor. Biz eşimde kendimiz yaptık çoğu şeyi ama eşim bana hiç gelip de ailem böyle istiyor demedi. Benim istediğim gelinlik pahalı gelmiş ailesine söyenecek olmuşlar ben evlendikten bir sene sonra falan öğrendim. Çok iyi düşün iyi gözlemle öncelikle eş adayını
Bizde maalesef gelirler de ortak. Eğer aydı bi geliri olsaydı bizim de öyle bi şansımız olabilirdi şimdi çok zor

Back
X