- Konu Sahibi ballicolek
-
gelır ortak olsun ne olacak kı herkesın kendı kısısel hesabı vardır bakkal mı kı bır cekmeceden tum aıle karnını doyursun sırket ortaktır herkes aynı amac ıcın calısır ama kısının kendı gelırı vardır kendı hesabı vardırBizde maalesef gelirler de ortak. Eğer aydı bi geliri olsaydı bizim de öyle bi şansımız olabilirdi şimdi çok zor
şu konuda dert ediceğin tek şey kv ile aynı apartmanda oturmayı kabul etmen.Merhaba hanımlar
Benim ciddi bir ilişkim var.Evlenince şehir dışında oturacağım. Kayınvalidemlerle aynı binada. Şimdi şöyle ki bundan önce sevgilimin abisi nikahtan dönmüş. O zamanlar abisinin dairesini kız istediği gibi yaptırmış , tüm eşyaların en iyisini aldırmış ve hepsini erkek arkadaşımın ailesi almış. Anlattıklarına göre kız çok görgüsüzmüş , sırf onlar alıyor diye her şeyin en pahalısını aldırmış , bir sürü bilezik istemiş , kendini küçük ev aleti bile almamış falan. Buraya kadar olan kısım aslında beni hiç alakadar etmez-di
Daha tanıştığımız ilk günden müstakbel kayınvalidem her şey eşit olsun istiyorum , ikinize de aynı şeyleri yapmak istiyorum falan diyordu. Gel gelelim iş oturacağımız eve gelince bana dediler ki sen bizim evde otur , biz zaten taşınıcaz. Bu arada mutfağı banyoyu falan da istedikleri gibi yaptırmışlar daha önce. Ben ses etmedim hiç , hani ama diğeri her şeyi istediği gibi yaptırmış falan demedim.
Bu arada ben daha önce altlı üstlü oturmasak mı falan demiştim , o zaman sevgilim kendi evimiz olur mutfağı banyoyu istediğimiz gibi yaptırırız falan diyordu.
Ama geçen gün yüzük bakarken kayınvalidem demiş ki yüzüğün boyu birebir aynı olacak. İşte o zaman çok içerlendim
Mesele yüzüğün büyük küçük olması değil. Ama benim ailem eşyaları almaya gelince eşitlik yok , evin içini döşerken eşitlik yok , yüzüğe gelince eşitlik araması bana çok garip geldi. Sizler neler düşünüyorsunuz?
Sizden baska gelin var mi ki esitlik istiyorlar? Diger tas kimin,esinizin mi?taşın boyutu olarak yüzük büyüklüğü. Evleri eski bina dolayısıyla mutfak banyo tadilat istiyor
Benden duymuş olma. yine herşey abinin yeni eşinin istediği gibi olacak. Konu sahibesi haklımkıskanacak bu seferSimdi sevgilinizin abisi bir daha evlenmeye kalkisinca hic bir sey mi alinmayacak?
Eşya ev mesele değil huzur olsun bence ben etrafımda çok görüp duyuyorum herşeyim tam olsun diye borç altına giriliyor yada hepsi peşin alınıyor ama huzur olmuyor boşanmayla bitiyorMerhaba hanımlar
Benim ciddi bir ilişkim var.Sevglim ve abisi mühendis , beraber çalışıyorlar.Evlenince Adanada oturacağım. Kayınvalidemlerle aynı evde. Şimdi şöyle ki bundan önce sevgilimin abisi sevgilisinden ayrılmış. O zamanlar abisinin dairesini kız istediği gibi yaptırmış , tüm eşyaların en iyisini aldırmış ve hepsini erkek arkadaşımın ailesi almış. Anlattıklarına göre kız çok görgüsüzmüş , sırf onlar alıyor diye her şeyin en pahalısını aldırmış , bir sürü bilezik istemiş , kendini küçük ev aleti bile almamış falan. Buraya kadar olan kısım aslında beni hiç alakadar etmez-di
Daha tanıştığımız ilk günden müstakbel kayınvalidem her şey eşit olsun istiyorum , ikinize de aynı şeyleri yapmak istiyorum falan diyordu. Gel gelelim iş oturacağımız eve gelince bana dediler ki sen bizim evde otur , biz zaten taşınıcaz. Bu arada mutfağı banyoyu falan da istedikleri gibi yaptırmışlar daha önce. Ben ses etmedim hiç , hani ama diğeri her şeyi istediği gibi yaptırmış falan demedim.
Bu arada ben daha önce altlı üstlü oturmasak mı falan demiştim , o zaman sevgilim kendi evimiz olur mutfağı banyoyu istediğimiz gibi yaptırırız falan diyordu.
Ama geçen gün yüzük bakarken kayınvalidem demiş ki yüzüğün boyu birebir aynı olacak. İşte o zaman çok içerlendim
Mesele yüzüğün büyük küçük olması değil. Ama benim ailem eşyaları almaya gelince eşitlik yok , evin içini döşerken eşitlik yok , yüzüğe gelince eşitlik araması bana çok garip geldi. Sizler neler düşünüyorsunuz?
Tecrübe ettiğim bir şeyi söyleyeyim; ilk gelinde tecrübesiz oluyorlar. Para saçıyorlar, dediklerini yapıyorlar kız tarafının, olmadık şeylere evet diyorlar. Sonra ikinci gelinde gözlerini açıyorlar. Ama ikinci gelin ses etmesin diye de eşitlikten bahsediliyor. Ama hiçbir şey eşit yapılmıyor. Kendim de yaşadım. Etrafımda da gördüm.. bu böyle.. ben tenezzül edip ona böyle yapılmış bana niye böyle demedim. Ona çokça yapıldığı halde o kalktı kendiyle beni yarıştırdı. O onun karaktersizliği başka bir şey değil.Merhaba hanımlar
Benim ciddi bir ilişkim var.Sevglim ve abisi mühendis , beraber çalışıyorlar.Evlenince Adanada oturacağım. Kayınvalidemlerle aynı evde. Şimdi şöyle ki bundan önce sevgilimin abisi sevgilisinden ayrılmış. O zamanlar abisinin dairesini kız istediği gibi yaptırmış , tüm eşyaların en iyisini aldırmış ve hepsini erkek arkadaşımın ailesi almış. Anlattıklarına göre kız çok görgüsüzmüş , sırf onlar alıyor diye her şeyin en pahalısını aldırmış , bir sürü bilezik istemiş , kendini küçük ev aleti bile almamış falan. Buraya kadar olan kısım aslında beni hiç alakadar etmez-di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?