- Konu Sahibi annebanamasalanlat
-
bebeğim küçük olduğu için kayınvalidelerle sık görüşüyoruz.malum torun seviyorlar.en geç 2 günde bir.ben de dün akşam yemeğine davet etmiştim.kayınvalide ve kaynım geldi.kayınpeder şehir dışında olduğu için yoktu.
biraz erken geldiler bende telaşla yemek hazırlamaya başladım.tarhana çorbası kereviz yemeği pilav ve salata yaptım kaynımın tarhana ve kereviz yemediğini bilmeden..sofraya önce kaynımla eşim oturdu.ben çorbaları koymuştum.ve mutfaktan tekrar sofraya geldiğimde gülüşmeye başladılar.sofraya baktım ikisi de tabağını olduğu gibi kayınvalidenin tabağına boşaltmış.kayınvalide de sofraya geldi aaa dedi tabakları bana boşaltmışlar önüne bakmadan konuşurken onun elindeki tabak da masaya döküldü.yüzlerine keşke yapmasaydım çorba dedim ama moralim çok bozuldu.ardından kerevizi de koydum ben mutfağa geçtim.içerden ses geliyor. yok ben yiyemicem bunu anne sen ye diye annesi de yok oğlum patates diyor.bunları duyunca zaten sinirden ağlayacaktım.o sinirle pilavı da koymaktan vazgeçtim.yemekten kayınvalide geldi mutfağa aa dedi pilav mı vardı. ben de unuttum getirmeyi dedim anladı moralimin bozulduğunu.bulaşıktan sonra yatak odasına geçip ağladım kayınvalideler de kalkmak istemişler.eşim geldi odaya açmadım kapıyı gitmiş annesine yetiştirmiş morali bozuk diye.o da paldır küldür yatak odasına girdi.kızdım kapıya vurmadan neden giriyorsun diye.biraz teselli etti sonra giderlerken eşimin kaynıma sen de aç kaldın kusura bakma dediğini duydum iyice moralim bozuldu.
dünden beridir eşimle tartışıyorum. eşimin bana söylediği kardeşimle annemin moralini bozdun demesi oldu.sizce ben çok mu hatalıyım .dünden beri kendimi yiyip bitiriyorum.tamam kaynım 22 yaşında ama görgü bilmeyen bir zavallı ya eşime ne demeli adam 30 una girecek çocukla çocuk olup nimetle dalga geçiyor.karısını rencide ediyor.nolur bir teselli verin bana
arkadaşım sen neden kendini üzüyosun ki?hem de bebeğin varken onları ağırlamaya çalışıyosun.beğenmeyen kalkar kendi yapar
Sen kendini uzme canim. Onlar cok ayip etmis, esinde cok ayip etmisnekadar sevmeselerde o yemegi biraz SAYGILI olmalari gerekirdi. Onlarin ise ne sana nede o yemege hic saygilari yokmus Allah akil fikir versin. Ben olsam baska yemek yok ozaman derdim kusura bakmayin. Hicbisey olmamis gibide yemegimi yerdim sakin bidaha bukadar uzulme. takma bile onlari.
galiba hamilelikte hassas olunur dedikleri şey bu olsa gerek
bence siz biraz ayıp etmişsiniz icerde misafiriniz varken odayı kapatmayla ne varki bunda sevmemiş yememişler sonuçta onlar yabancı deillerki artık kahvaltılık bile hazırlayabilirdin
Arkadas hamile degilki ama.. kucuk cocugu var sanirimevet biraz abartilmis keske boyle olmasaydi da daha rahat davransaydi. ama aileside biraz saygisizlik ettiler napsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?