- Konu Sahibi annebanamasalanlat
-
kafasına çok takmış^^bu nedenle dedim yani bunda ağlanacak birşey yok şahsen bende sevmediğim bir yemek olsa yiyemiyorum malesef çocuğun yerine koydum kendimi...kadınında erkeğinde kendine has özellikleri vardır... menemen yapmak çok zor değil kendinden birşey kaybettirmez...kazandırır...terslik çıkarmaya gerek yok...
bencede, misafirler varken odaya kapanmalar.. ne bilim hakli olsanda olmasanda ayip ya ustelik kayinvalideler gelmi$ler.. fakat e$inde hatali karde$ine katilip alay etmeler,kusura bakma aç kaldin demeler.. olmami$insan sevmedigi birseyi yiyemez ki ,sevse ama yaptiginiza kusur bulsa sonuna kadar haklisiniz ama sevmiyorlarmis mesela ben en basitinden ben de ciger yemem ciger gelse misafirlikte yine yemem sevmiyorum..bu yüzden kimseye kirilmamalisiniz...odaya girip aglamaniz sonra acmayincada hani canin skildigini söylemistir..
birde esinizin tarhana corbasini sevmedigini bilmiyor musunuz yoksa o da onlarla birlikte mi icmedi eger öyleyse esiniz gercekten ayip etmis..burda sizin yaptiginiz yemegi begenmeme yok sadece yemegin kendini sevmediginden yememisler tepkiniz bence cok agir olmus
Kayınvalideyi kayınbiraderi aileden görmeyenler icin bu durum tabi ki görgüsüzlük....
Ama onlar bizim ailemizden. Kayınbiraderimiz yengesinin samimiyetine güvenerek "yenge ben bunu yemiyorum" demek istemiş. Ne var bunda? Sadece gülüşmeleri durumu tetiklemiş o kadar.
Kızkardeşim yemeğe geldiğinde ben bunu yemem abla dese ya da çorbayı annemin tabağına boşaltsa kalkar yumurta yaparım. Veya ne istiyosun söle yapayım derim. Kayınbiraderim icin de keza öyle.... Olayı dramatikleştirmenin manası yok....
Dipnot; eşimin akrabaları için ölüp bitmiyorum ama onlar benim ailem. Bu durumu değiştiremem....
ben ortada kırılacak bişey göremedim.yemek konusunda ısrarı sevmem.beğenmese yemese bile alınmam.siz çok hassasınız bence..
yemege cagırmıssın ama cok az yemek yapmıssın bence ben ona takıldım bi baba yemek olmalıydı ne bileyim bi köfte bi karnıyarık gibi ve odaya kapanman cok yanlıs cocukla sende cocuk olmussun resmen eşine diyosun ama sende öyle olmussun yemeyen yemezz nedir ki yani pilav var dersin olur biter ne sorunlar var hayatta böyle en ufagında odaya kapanırsan işin zor olur
benim de dikkatimi çekti kereviz yemeğini herkes sevmezki ben çok severim ama soguk salata niyetine yerim. yinede samimiyetle yenge ben peynir zeytin olsada yerim sen bana bunu yedirme diyebilirdi bilemedim.
yemege cagırmıssın ama cok az yemek yapmıssın bence ben ona takıldım bi baba yemek olmalıydı ne bileyim bi köfte bi karnıyarık gibi ve odaya kapanman cok yanlıs cocukla sende cocuk olmussun resmen eşine diyosun ama sende öyle olmussun yemeyen yemezz nedir ki yani pilav var dersin olur biter ne sorunlar var hayatta böyle en ufagında odaya kapanırsan işin zor olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?