Iki kadin, bir adam

Kuması olan tanıdığım olmadı. O yüzden ne tepki verirdim bilmiyorum. 3ü de o şekilde olaylardan haberdar ve memnunlarsa bir şey diyemem. Rahatsız olursam hareketlerinden, uzaklaşırım.

Evli olup da başka bir evli kişiyle fingirdeyen tanıdığım olmuştu. Bilmezliğe vurmuştum ama benden de çok şey götürdü o durum. Eşinin haberi olsa bu ne genişlik değil uzaklaşırdım ama gizliden yaptığını bilmek insanı depresyona bile sokuyor. Hala bildiğimi açıkça itiraf edemedim ama kaçış yolunu konuşmamakta buldum.

Aynı burçe gürsel tülay sarıcaoğlu olayı. Karısı nikahı vermiyor diğeri de biz aşığız, aşk meyvelerimiz var bana çiçek gönderdi kafasında. Adamın fotoğrafını paylaşıp şu an bende nispeti yapıyorlar
Rahatsız olduysanız kibarca mesafe koyun geçin. İki taraf da memnunsa kimseye bir şey demek düşmüyor.

Kendiniz de demişsiniz alan razı satan razı, kimse kimseyi bir şeye zorlamıyor, tamamen karşılıklı rızaya dayalı bir hayatları var, siz işinize bakın.

Tatlı rekabet diyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…