İki kişi arasında kalmaya mecbur bırakıldım.

Gerçekten inanıyor musun onun sana karşı duyguları olduğuna?
Bir düşün...
Hiç belli etti mi sana?
Seven erkek kesinlikle ama kesinlikle belli eder.
Açılamasa bile hissettirir net bir şekilde.
Muhafazakarmış, utangaçmış, çekingenmiş şuymuş buymuş farketmez.

bu çok zor bir soru gerçekten...
önceden olsa.. yani bir kaç ay öncesinde, gerçekten sevdiğine inanıyordum..
ama şimdiyi soruyorsan; hayır..

doktor çocuk belki senin hayatının aşkı bir şans vermeden bilemezsin hocana gelince daha önce açtığın konundan hatırladığm kadarı ile sana karşı herhangi bi ilgi belirtisi göstermiyordu bence BELKİLER için önüne çıkan mutluluk fırsatını tepme

Oluruna bırak her şeyi...
Ben sana vazgeç demiyorum.
Ama bu kadar üzerine gitme bu işin.
Biraz da sen kendi kendini etkiliyorsun ve daha da çok aşık ediyorsun gibi geldi bana.
Serbest bırak duygularını...
Mezun olunca gider söylersin hissettiklerini..
Olursa olur olmazsa herkes kendi yoluna...
Güven bana o kadar zor değil unutmak..

Ve diyelim ki aranızda bir şey başladı.
Lütfen ona haddinden fazla değer verme.
Evlilik sandığın kadar kolay değil...

ama o belkilerden vazgeçerek belki de esas mutluluğu kaybedicem? belki de hocam benim hayatımın aşkı? bunu nasıl bilebiliriz ki?

insan sarrafı olmuşsun, cidden olayı çok iyi analiz ettin..
çok mantıklı konuşuyorsun.. ve son söylediklerinde çok haklısın..
haddinden fazla değer verdiğim için şu anda böyleyiz bence.. önceden daha farklıydık.. herşey çok farklıydı..
:85:

ama o belkilerden vazgeçerek belki de esas mutluluğu kaybedicem? belki de hocam benim hayatımın aşkı? bunu nasıl bilebiliriz ki?

Canım hiç bir şeyi bilemeyiz.
Bu yüzden kendini hayatın akışına bırak.
Bir yere takılıp kalmak, kafanı kuma gömüp gerçekleri görmezden gelmek sana hiç bir şey kazandırmaz...

içinden geldiği gibi yap içinden geldiği gibi yaşa, senin hayatın, senin duyguların, senin mantığın, senin kalbin eğer içinden geldiği gibi yaparsan pişman olmayacağını düşünüyorum....

bilemezsin ama zaman su gibi akıp geçiyo ablam senin durumundaydı oda takıntı yapmıştı sürekli aklında onunda asistanı vardı bir çok teklif aldı ama kabul etmedi belki o olur diye sonuç olarak ablam senelerini olmayacak bişey için heba etti mutlu olma şansını eliyle itti hiç kimseye şans vermedi şimdi çok pişman ama zaman geri gelmiyor. ha doktor belkide hayatının aşkı değil belki anlaşamayacan ama en azından var olan bi durum kafanda tasarladığn bi ilişki değil sana en kısa zamanda platonik aşkından kurtulmanı tavsiye ederim.hocan senden hoşlansaydı senin öğrenci onun asistan olması engel teşkil etmezdi.bizim doçentler bile karılarını boşayıp öğrenci ile evlendiler

içinden geldiği gibi yap içinden geldiği gibi yaşa, senin hayatın, senin duyguların, senin mantığın, senin kalbin eğer içinden geldiği gibi yaparsan pişman olmayacağını düşünüyorum....

inşallah dediğin gibi olur canım, ben de kalbimin sesini dinlemek istiyorum.. bu zamana kadar hep mantığımla hareket ederdim; taa ki aşık olana kadar.. ama annemin mantığı ile de hareket etmek istemiyorum.. çok canımı sıkıyor.. hocamı da sevmiyor değil.. bu çocuk çıkana kadar hep arkamdaydı psikolojik açıdan en büyük destekçim kk üyelerinden sonra oydu ama şimdi beni vazgeçirmek için çok uğraşıyor.. böyle davranması beni çok üzüyor..

mezun olana kadar hayatı akışına bırakıyorum o halde..

En iyisi...
Sen kendi kendini rahat bıraksan belki de onu eksiklerini, kusurlarını görmeye başlayacaksın.
Belki aradığın insanın o olmadığını anlayacaksın...
Olayları görmek istediğin gibi görmekten vazgeç...
Ayrıca içinden gelmeyen bir şeyi de zorla yapma asla. (doktorla görüşmek gibi)
Ama önce gerçekten istemediğinden emin ol!!
Hakkında hayırlısı olsun canım.

ayyy szin doçentlerin yaptıkları da hiç hoş değilmiş yani canım..
zaman hızla akıp geçiyor haklısın ama zaten daha gencim, 21 yaşındayım.. bu zamana kadar çıkmadım kimse ile.. önceden mantığımla hareket ettiğim için çıkmamıştım kimse ile, şimdi de sevdiğim insanı beklemek için 1 yıl daha beklerim.. beklemeliyim..

amin canım benim. hepimiz için hayırlısı olsun..
çok mantıklı söylediklerin.. adımlarımı daha sağlam atıcam sayende, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…