İki kişi arasında kalmaya mecbur bırakıldım.

ben ümit ver demiyorum ki canım tanışıcaksın.bununlada ümitlenicek değil heralde adam.:44:

ben çok farklı düşünüyorum galiba.. annem de diyor sadece arkadaş olarak görüş ne var bunda ümitlenecek diye.. offf.. ben daha önce kimseyle görüşmediğim için çok farklı düşünüyorum galiba..:78:

Umarım sonu benim yaşadığıma benzemez diye söze başlıyorum. Seni kıracaksam da şimdiden özür dilerim.
Çok benzer olayı ben yaşadım, bundan neredeyse 7 sene önce... O zaman 20 yaşında idim ve 3. sınıfa yeni başlamıştım. Bende okuldaki asistana aşık oldum. Onun da bana ilgisi var gibi idi. Aynı senin anlattığın gibi göz kırpmalar yalnız kalınca uzun uzun konuşmalar vb. Telefon numarası ve mail adresini de vermişti. Hatta benim çok güzel olduğumu falan da söylerdi. Ben de kesin bana ilgisi var ama belli edemiyor derdim. Onun yanında kalmak için yüksek lisans yapmak istedim. Yüksek lisans konusunda hep ona danışırdım o da bana destek olurdu( zaten sınıf birincisi idim)
Neyse gel zaman git zaman 4. sınıfa geldik. Bizim sınıftan başka bir öğrencinin ismi ile msn açıp msn den onu ekledim. havadan sudan konusurken, hocam sizin ne çok hayranlarınız var falan dedim. Kimler onlar diye sorunca bende kendi ismimi söyledim, tabi yanında bir kaç isim de saydım, anlaşılmasın diye. Ve hocadan gelen cevap bırak şunları ya normal değil onlar vb... Yıkıldım... Ama kesin ben olduğumu anladı diye avuttum kendimi...
Geldik mezuniyete, mezun olacağım gün duydum ki bizim bi alt sınıftan bir kız ile sözlenmiş...

Anlayacağın canım niyeti olan adam belli eder. Öğrencisi olsan da belli eder. Belki etraftan saklarsınız ama mutlaka sana açılır.
Doktor konusuna gelince arkadaşca görüşmek bence neden olmasın, hem belki kafana da yatar.

beni sevmediğini biliyorum.. kendi kendime gelin güvey oluyorum galiba..

canım çok üzüldüm.. anlatamam nasıl yıkıldığımı.. hayır madem diğer kızla sözlenecek sana neden ilgi gösteriyor?! nasıl bu kadar duygusuz olabiliyorlar!!!.. hiç birşey diyemiyorum.. umarım bundan sonraki yaşantında çok mutlu olursun canım..

evet canım kasma kendini okadar rahat ol zaten kaderinde ne varsa onu yaşarsın.düzeyli bi arkadaşın olur sonrasıda Allah kerim.bu sevdiğin adamlada evleniceksin garantisini vermez sana bunud belirteyim.tek kişiye kapılıp giderde gerisini boş verirsen (ki eminde değilsin seni sevip sevmediğine sanırım) üzülen sen olabilrsin yine canım.ben böyle düşünüyorum.umarım mutsuz olmazsın yardımcı olabilmeye çalıştım.

Çok mutluyum canım evliyim sevdiğim biri ile üstelik 8 gün sonra kızım doğacak ve inan sen de mutlu olacaksın. Hocanla olmasını isterim ama onunla olmasa bile iyiki olmamış diyeceksin buna inan. Sen tam benim kardeşim yaşındasın. Kalbinin sesini dinle ama her ihtimale de hazırıklı ol.Kısmetinde o varsa zaten olacaktır.

sağol canım, burda hepiniz bana yardımcı olmaya çalıştınız.. boş bir hayal uğruna gerçek mutluluğu kaçırıyor olabilirim. bu çocuk bana mesaj atmadan bir gün önce onu rüyamda görmüştüm.. bana sürprizler falan yapıyordu rüyamda, sabah uyandım hayırdır inşallah dedim hemen arkasından bu olaylar işte.. ben rüyalara çok inanırım.. belki de bu bana bir işaretti, ayan olmuş derler ya öyle oldu galiba..:78:

ayyy canım çok sevindim mutlu olmana, kızının doğacak olmasına.. ne mutlu sana bak geçmişindeki o olumsuzluklardan sıyrılıp bambaşka bir dünya kurmuşsun kendine, eşini seviyorsun ve bir de evladın oluyor ne mutlu sana!.. ne diyim canım bak her şeyde bir hayır var işte.. benim için de hayırlısı ne ise o olur inşallah...

olabilir canım kalbin temiz belli Allah yoluna en iyisini çıkarsın inş bu kadar titizleniyorsun emeğinin karşılığını alırsın,eminim.

Neyi isteyip neyi istemediğinden emin ol önce!!
Eğer benim aklımda asistan var o yüzden gitmek istemiyorum diyorsan bu geçerli bir sebep değil.
Çünkü o zaman sen yine o asistanı hayatının merkezine koyduğun için gitmemiş olcaksın.
Ama ben o doktordan hiç hoşlanmadım, içim ısınmadı diyorsan görüşme tabi ki.
Yani kararın sen merkezli olsun.

Bir dakikalığına asistanı unut ve düşün o olmasaydı gidip görüşür müydün?
Eğer evet diyorsan git tanış o doktorla...
Asistana saplanıp kalmışsın...

aslında şu anda ne hocamı ne de o çocuğu düşünmek istemiyorum.. hiç birini.. biraz olayları akışına bırakmak istiyorum.. ne hocamın beni sevdiğini sanıcam, ne de o çocukla görüşücem.. zaman ve duygularım ben mezun olana kadar ne gösterirse ona göre hareket edicem.. hocama her ne kadar kırgın olsam da kalbimden bir anda söküp atmak kolay değil maalesef.. aynı şekilde diğer çocukla da görüşmeyi kabul etmek çok zor bir karar.. benim her zaman dediğim bir şey vardır; SEVEN İNSAN BEKLER!.. ben mezun olana kadar bekliycem.. Bakalım beni bekleyen olacak mı?..

boş hayallerle uğraşma...hocalara hep ilgi duyarlar ama eger hocanın ilgisi varsa uzatmadan açılır..sonuçta ünv lise değiki..bi engelmi var...kocaman insanlar ..bence umutlanma...ha öbürünüde sırf doktor diye kaçırmayayım deme...akıllı ol..kafanı mantıgını kullan..benim ünv de bi hocam beni ilk gördüğünde açılmıştı çok yakışıklıydı..havalara uçmuştum...meger evliymiş s..rfsiz...kaçarak uzaklaştım..yani anlıcaan niyeti varsa evlide olsalar açılırlar..bence hocanı unut...

hocamı sevmesem tabii ki en azından annemin baskılarından kurtulmak için gidip arkadaşça -ama başbaşa değil- konuşurdum, çünkü o çocuğu az çok tanıyorum ve çok iyi bir insan.. ama hocamı seviyorum işte.. bu yüzden içimden gitmek gelmiyor..

ayyyy inanmıyorum yaaa ve affınıza sığınarak YUH!!! diyorum o hocaya..

bence her ikisindende vazgeçin..siz ailenizin dediği kişile bişeyler paylaşmaya hazır değilinz ötekide belli değil..kendinizi durdurun bi ilk..kimsele olmak zorunda değilsiniz sonuçta..bu başkı ile yada acabalarla keşkelerle hayat geçirilecek konu değil..zamanla başkası çıkacak karşınıza bence bekleyin derim..siz hazır değilsiniz dediğim gibi..sadece aşklada tek mantıklada olacak şey değil..aşk için programda yapılmaz hem böle acaba hangini seçsem yanlış die düşünüyorum bu size uygulansa düşünseniz bi ne kadar iğrenç bi durum olduğunu göreceksiniz..

evet zaten şu aşamada karar verme gibi bir durumum söz konusu olamaz.. hani hocam gelip açılsa bile bir durup düşünürdüm bu kadar sevmeme rağmen, çünkü daha öncede dediğim gibi millet ne der diye.. aslında ben millet ne der diye yaşayan bir insan olmadım, hep kendi doğrularıma inanarak hareket ettim ömrümce ama onun zarar görmesini istemem.. zaten gelip de bir şey dediği yok. benim için doğru insan mı? beni mutlu eder mi onu da bilmiyorum.. arkadaş çevresi çok geniş.. gece hayatını seviyor.. fırsat bulamıyor ama fırsat bulunca da hemen dışarlarda.. yani bilmiyorum.. yarın bir gün evlenince ve ben hamileyken beni yalnız bırakıp gece arkadaşlarıyla gezerse çok üzülürüm..

annem bu hoca seni sevmiyor sen boş hayallere kapılıyorsun diyor.. illa itiraf etmek zorunda değil sivastaki sempozyuma hazırlanırken bile sana yardım etmek için bahaneler uydurabilirdi ilgisini bir şekilde belli ederdi diyor.. evet çok fazla ilgilenmedi zaten hep vaktim yok diye başından savdı.. ben onu çok seviyorum, hem de çok ama o benim sevgimi hak ediyor mu ondan emin değilim..:85::85:

ya canım bak benim arkadaşım da sınıftan birine çok aşıktı, aynı böyle, gerçi onun hiç olacak bir şey değildi ama, yani insan çok takıntı yapıyor böyle durumlarda, ve cidden psikolojine zarar veriyor. ben olsam doktorla bi kez görüşürdüm, ne olacak ki. belki ısınacaksın, ama ısınmama ihtimalin yüksek :)

asistan zor iş, cidden istese belli ederdi ya yapardı bir şeyler, kimseye söylemeyip gizli yaşardınız ilişkiyi falan. erkek istese öyle ince düşünüp de durmaz yerinde. hayırlısı olur umarım tatlım

haklısın galiba canım. sevmiyor bu adam beni..ben onu o kadar çok seviyorum ki onun beni sevmeme ihtimalini aklım almıyor.. belki de bu yüzden onun da beni sevdiğini sanıyorum.. ama sevmiyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…