İkilemde kaldım, tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Bu şimdiki kaybetmeye korktuğun bir iş mi??? Bence düşünme bile,bırak git. Kovulacaksan da git orada kovul:)

o zaman kesinlikle ikinciyi dene. olmazsa da her türlü birinciden daha iyi bir iş bulursun zaten

valla birincinin şartları o kadar kötü ki bence öyle bir iş bi daha bulursunuz niye bulamayasanız denerdim ben olsam
Evet ama yaşım oldu 38. Bu yaşta yine iyi aldılar beni:)) ikinci de olmazsa altınlarımı satıp tükan açacam:))

Evet sigortasız deneme süresi olmamalı. Bu çok işkillendiriyor beni..

Olmaz olmaz olunca da Allah'a şükür üst üste iş geldi.

Bu şimdiki kaybetmeye korktuğun bir iş mi??? Bence düşünme bile,bırak git. Kovulacaksan da git orada kovul:)
Bir süre sonra full oluyorsun ama saatler yine berbat, insanlık dışı. Paraya ihtiyacım var sigorta da olunca...

Söz konusu olan deneme süresinde sigorta girişi olmayacak. Belki masraftan kaçıyorlar bırakıp giderim falan. Kalıcı mıyım belki ona bakacaklardir ne dersiniz?

Söz konusu olan deneme süresinde sigorta girişi olmayacak. Belki masraftan kaçıyorlar bırakıp giderim falan. Kalıcı mıyım belki ona bakacaklardir ne dersiniz?
Yani iki yer de iyi değil. Biri çalışanının vaktini çalmış,mesaiye kaldırıp parasını vermiyor,part diyor full calistiyor, öteki çalışanının geleceğini çalmış,kaç ay sigortasını yapmıyor...
Kırk katır mı kırk satır mı hikayesi:)
Kurumsal olmayan, denetlenemyen ofislerde böyle şeyler oluyor. Benim çalıştığım yer avukatların bile deneme süresinde sigortasını yapmazdı. Bu çok önemli bir gösterge..çünkü çalışan buna katlanıp şikayet etmiyorsa o çalışan her şeye katlanır,hiç de kimseye şikayet etmez demek. Mesela maaşlarımiz bazen ayın beşinde,bazen onbesinde yatardı. Primler kafaya göre silinirdi... Salak saçma bir yerdi (görsen alanında adı bilindik,kac şehirde kaç yuz kişiye istihdam sağlayacan, büyuk bir yerdi) Bu ikinci iş de öyle olabilir.
ama birinci yer hepten rezalet. Orada kalıcı çalışsan bile yine rezalet. Bence iki birden daha iyi gibi duruyor. En azından saatlerin belli. Hem sen işini düzgün yaparsan kim niye kovsun ki?
Ne tarz bir iş?

Tanıdık ne için vardır, adı üstünde. O yüzden dedim. Yanlış mı düşünüyorum
Tanıdık var diye sorgu sual etmesinler.
İnsanlar bu tanıdıklar yüzünden çok mağdur olabiliyor.
Tanıdık birini öneriyor. Kefilim diyor.
Fos çıkıyor. İşe uyum sağlayamıyor. Beceremiyor vs vs vs

İlk işin şartları ortalama olsa riske atıp bırakmayın derdim ama şartlar kötü baya. Ben olsam ikincide şansımı denerdim.

Ben tekstil mezunuyum. Bu da bir tekstil fabrikası

Tanıdık ne için vardır, adı üstünde. O yüzden dedim. Yanlış mı düşünüyorum
Yanlış düşünüyorsunuz tabi ki. Belki verimli olamayacaksınız. Sırf tanıdığınız vesile oldu diye verimli olmadığınız halde sizi es mi geçsinler? Hatta tanıdıkla girdiğiniz için bence kesinlikle deneme süresi olmalı Sonuçta mülakat falan da olmamış nereden bilecekler nasıl çalışacağınızı.

İşe başlayınca evraklarımı getireceğim. İş başı girişimi başlatın. Deneme sürecinde Beni beğenmezseniz yine çıkışımı yapın. Deneme sürem de sigortamı yapın diyin bakalım ne diyecekler.

Ben olsam risk almam..

Sigortasız ama bu deneme süresi:/

Evet gidersem konusacam mutlaka bakayım dediğiniz gibi

Bu işi birakmayim yani öyle mi
Şu anda çalıştığınız şartlarda bir iş her halükarda bulunur ama deneme süreci de dahil olmak üzere işveren,işlerine adım attığınız anda sigortanızı başlatmak zorunda.Emeklilik sürecinde 1 gün dahi çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…