İkinci buluşmadaaa... Yardım kızlar :/

Ben "2-3 kez gorustum baskalariyla yine" demesine takilmadim.
Cunku ben bana yuzume kasima bakip yildirim askina tutulan birini istemezdim.
Beni tanidikca, icimi bildikce. Huyuma suyuma asik olsun isterdim. Yani oda oyle yapiyor. Zaman taniyor. Bunda yanlis ne?
Emin ol yildirim askina tutulup sonra birden foss gibi sonsun istemezdin sana olan aski.

Ama..
Hemen sarilmasi, yok bilmem basimi omzuna felan. Hoop. Orda bi restimi cekerdim. Ve git gide sogurdum. Bitirmeye dogru yol alirdim daha hic baslamadan. Demekki her gordugu kiza boyle sarmas dolas niyetleniyor.

peki sarılma olayı dışında hiç falsolu yönü var mı yoksa sadece bundan mı soğudunuz

Benim kendi düşünceme göre ilk bulusmada etkilenilir, ışık görülürsen ikincisi öyle olur. İlk bulusmada hakkında iyi düşüncelerim vardı. O da ikinci bulusmayı teklif edince demek ki bir seyler olabilir diye düşündüm.

Şimdi o da 5-6 kişiyle görüştüm hepsine 2-3 görüşüp kestirip atmadım deyince ikinci bulusmada ki olumlu düşüncem gitti. Demek ki herkese ikinci, üçüncü bulusmayı teklif ediyor..
. Not: `''korkarsan ellerimi tutabilirsin'' bunu da dediğim. Sinirden aklıma şimdi geldi

Son düzenleme:
Ilk ve son sayfa harici yazılanlari okuyamadim ama yzayim dusuncemi.
Ayni durumun farklı versiyonunu yasadim ben. İkinci görüşmede ileride anne babasini da evine alip ömür boyu yaşamak istediğini o da olmazsa altli üstlü de oturabilecegini söyledi ve bunu söylerken gayet de ciddiydi bir an acaba agzimi mi arıyor yada denemek mi istiyor diye düşündum ki değilmiş.

evde baba dururken buluşmayı annesi için kesen birine ikinci kez şans vermem
Annesinin kolu ağlıyormuş. Olabilir evlat sonucta o da annesi...
Babası işte olduğu için işten hastaneye geçecekmiş. Babası ilgilendi sonrasında. Bunu normal karşıladım

Sizin ne düşündüğünüzü umursamamış ki
Ah bu erkekler biz karpuz mu yoksa kavun muyuz? Ya da biblo? Ne düşündüğünüzü önemi yok mu?

Allah gönüllerimize göre versin, hayırlısı diyorum

Merhaba cnm kendini bu cocuga kaptirmadan sen hemen kestirip at bu isi . ya benim hic sevmedigim seydir eskileri karistirmak kac tane olduysa oldu yani bunu bir erkegn veya kadinin sormasi cok sacma geliyo bana 100,dese ne yapacak acaba her neyse karar senn tabi insallah dogru bir karar verirsn konusmalarinu ve yaptigin hareketleri cok begendim seviyeli olmak her zaman iyidir

Bana başka kadınlari örnek verdi bak şunlar da bakio kaynanasina dedi.
Dedim ki mesele bakmamak değil ki ömür boyu sorumluluk yüklemek.
Siz 8 kardeşsiniz hepiniz ayrı ayrı bakabilecekken neden sen yada ben birlikte alalım bütün sorumlulugu ??
Örnek gosterdigin kadının kocası bi kaç sene önce vefat etti kendisi çalışan biri değil çocuklari yanında değil kaynanası her zaman onlarla da kalmıyor öbür eltilerine de gidiyor.
Ben çalışan bir insanım eve gelince rahat olmak isterim vs vs dedim gorusmeden eve gecince de msj atıp devam edemeyeceğimi nazik bi şekilde söyledim

Teşekkür ederim. Eski sevgili muhabbetini kapatmasam daha deva edecekti. Bak yine geldi sinir

Hava yağmurlarda dışarıda gezmek istemedik, film teklif etti kabul ettim. İkinci buluşmada sinemaya gitmek yakınlaşmasına izin vermek demek mi????

Siz birbirinizi tanımaya çalışan insanlarsınız oturun cafede konuşun, hava yagmurlu diye size engel olmazki, film ilerleyen zamanların olayıdır, ki genelde yakınlaşmak isteyen insanların bahane olarak kullandığı bi mekandır. Birbirinizi tanımadan bu safhaya geçmeniz hatalı olmuş. Yakınlaşmak istediğiniz için gittiğinizi söylemiyorum ama çocuğun böyle düşünmesi de çok uç bi nokta değil. Şu açıdan saçma henüz birbirinize ok dememişsiniz tanıma aşamasındasınız bu aşamada el tutmaya çalışması evet kötü ama güç aldığı şey var. İçinize sinmediyse 3. görüşmede aşık olma ihtimaliniz yok zaten Devam etmeyin ama başta sinemaya gitmek istemesini yadırgamanız lazımdı, yani önceden arkadaşsındır ya da uzun süre konuşmuşsundur sinemaya da tiyatroya da konsere de gidersin. Daha tanımadığın bi adamla ne gerek var diye düşünüyorum.

KK kadınları ne diyor bu işe, 2. buluşmada sinemaya gitmek uygun mu?

tam bir malmış afedersin. böyle erkeklerden nefret ediyorum. anam babam diceksen evlenme birlikte yaşa. ezik ya

Annesinin kolu ağlıyormuş. Olabilir evlat sonucta o da annesi...
Babası işte olduğu için işten hastaneye geçecekmiş. Babası ilgilendi sonrasında. Bunu normal karşıladım

çok ciddi bir durum olsa ya komple gitseydi annesinin yanına hiç bulusmasaydi o gün
bana gidip gelmesi saçma geldi madem bu kadar önemli olay değil annesi taksi çağırsaydi o zaman
zaten Adam komple saçma biri

Çookk güzel yapmışsınız ben de olsam aynı seyi yapardım. Çalışıyorsunuz, işiniz gücünüz yerinde boşverin gitsin. Elden ayaktan düşseler neyse (rabbim düşürmesin) öyle bi sey olsa neyse evlatlık vazifesi sonuçta. Biz daha iyilerine layığız sizinlee

tam bir malmış afedersin. böyle erkeklerden nefret ediyorum. anam babam diceksen evlenme birlikte yaşa. ezik ya
Ayyy sormayın o an içten nasıl sinirlendim ve hala anlatmaya devam ediyordu onlarla yaşamak istediğini falan. O an kalkip gidecektim ama sonra aklima geldi ki oturduğumuz yer sehirden uzak ve dolmus geçmiyor sessimi çıkarmadim hee hee deyip geçtim hiç tahammül edemem böyle erkekler e kendine es mi istiyorsun hizmetçi mi :/

çok ciddi bir durum olsa ya komple gitseydi annesinin yanına hiç bulusmasaydi o gün
bana gidip gelmesi saçma geldi madem bu kadar önemli olay değil annesi taksi çağırsaydi o zaman
zaten Adam komple saçma biri
Haklısınız taksiyle kendi gidebilirdi . Zaten çok aciliyeti yoktu. İki gün önce de annesinin kolu ağrıdığını söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…