İkinci buluşmadaaa... Yardım kızlar :/

Biliyor musunuz bende tam aynı şeyleri söyledim:)
Yahu anne baba da genç ve koyde bağı bahcesiyle ugrasan sağlıklı insanlar.
Allah korusun kimin önce düşeceği de belli değil ki şimdiden bu tür seylerin konuşulması hos değil.
Ben gucum yetse bakarım bakmasına ana baba baş taci ama ben oraya onu tanımaya gitmisken ikinci görüşmede böyle bir konunun açılması tadimi kaçırdı

Çok boşboğaz buldum bende.
Zaten sende pek ısınamamışsın, etkilensen kendini çok geri çekmezdin.
Ciddi olan ADAM zaten eskileri hiç kurcalamaz.
Yeni bişeye başlayacak sonuçta.

Vallahi yakınlaşırız diye sinemaya gitmedim. O da ne bileyim yakınlaşmak istemez diye düşündüm. O kadar sarılmasına falan izin vermemişken üstüne korkarsan ellerimi tutabilirsin demesi ve kolunu koluma yaslayıp o yılışık hareketleri tuz biber oldu.
Bir daha ilk bir kaç bulusmada sinemanın s sini ağzıma almam.

O zaman hiç evlenmesin daha iyi, ailesiyle mutlu mesut yaşasın. O hayat arkadaşı değil anlaşmalı hizmetçi aramış kendilerine. Mis gibi işiniz varmış çalışıp yiyip, giyin ve gezin. Karşımıza elbet istediğimiz gibi biri çıkacaktır hayırlısıyla

Çok boşboğaz buldum bende.
Zaten sende pek ısınamamışsın, etkilensen kendini çok geri çekmezdin.
Ciddi olan ADAM zaten eskileri hiç kurcalamaz.
Yeni bişeye başlayacak sonuçta.
Isınamadım doğru, şu son hareketleri iyice soğuttu kendinden. Anneme de anlatmayı düşünüyorum bu hareketlerini yoksa onunla olmazsa çok üzülecek. Nedenlerini anlatsam bana hak verir

Annen üzülecek diye hayatını mahvedecek değilsinya
Otur güzelce anlat canım
Benimde bi arkadaşım dört kardeşler bi o kaldı bekar
Anneside hep dırdırda
Ama adam gibi adam yoksa hayatımı sırf annemin yada akrabaların çenesini kapamak için harcayamam diyor
Çokta haklı
Allah tez vakitte hayırlı bi kısmetini verir inşaAllah

Arkadaşınızı anlıyorum ah şu çevre baskısı... Okul bitti atanma derdi sonra da koca soruları soruluyor.

Annem size olduğu gibi anlatsam bana hak verir. O da mutlu olmamı istiyor.

Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun. İnsallah arkadasınız da ben de buluruz hayırlı kişiyi...

Ada'm ikinci görüşmede ben senden öncekilere de senin gibiydim demek istemiş bide ne o öyle sinema da kolunu omzuna atması yok başını omzuna yaslayayım mı diye sormalar bence gereksiz bi insan hiç vaktini ziyan etme derim

Ben de sizin gibi düşündüm. Aldığı çiçekler falan da gözümden düştü. Bir seyleri ilişki anlamında netleştirseydik neyse ama daha bugün ikinci görüşmemizdi.

Öğretmen 30 yaşında, ben 24 yaşındayım
Ogretmen mi ay uzak dur kusura bakma kendi kisisel tecrubem salla sen onu ... zaten bir iki bulusmada cicek alinmasi ne demek yani askin gostergesi mi goz boyamasi mi anlayamadigim bisey zaten ... samimiyetsiz ...

Konusmasi sacma bosbogaz hatta.
Sinemada sarilmasi felan cok laubali su asamada siz sevgili degilsiniz birbirni tanimaya calisan sevgili adayisiniz ben rahatsiz olurdum sahsen.

Ogretmen mi ay uzak dur kusura bakma kendi kisisel tecrubem salla sen onu ... zaten bir iki bulusmada cicek alinmasi ne demek yani askin gostergesi mi goz boyamasi mi anlayamadigim bisey zaten ... samimiyetsiz ...
Evet çiçek alması hoşuma gitmişti ama son davranışlarıyla artık onun bir anlamı kalmadı, tutarsızdı. Aşık olduğunu düşünmüyorum

Ya ilk sayfayi omuyunca adamin tasi kucuk sandim. Bu sayfada 30 diye gorunce sasirdim cunku konusmalari ergen muhabbeti.
Yasin cok genc henuz. Anladigim kadariyla da icine sinmemis. Icine sinse buraya yazmazdin. Eger icine sinmediyse ucuncu gorusmeye gerek yok bence. Sahsi fikrimi sorarsan ikinci bulusmada omzuma basini koyan ve bu ergence muhabbetleri yapan kisiye ucuncu sansi vermezdim ama karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…