- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
Biliyor musunuz bende tam aynı şeyleri söyledim:)Çookk güzel yapmışsınız ben de olsam aynı seyi yapardım. Çalışıyorsunuz, işiniz gücünüz yerinde boşverin gitsin. Elden ayaktan düşseler neyse (rabbim düşürmesin) öyle bi sey olsa neyse evlatlık vazifesi sonuçta. Biz daha iyilerine layığız sizinlee
Teşekkür ederim. Eski sevgili muhabbetini kapatmasam daha deva edecekti. Bak yine geldi sinir
Vallahi yakınlaşırız diye sinemaya gitmedim. O da ne bileyim yakınlaşmak istemez diye düşündüm. O kadar sarılmasına falan izin vermemişken üstüne korkarsan ellerimi tutabilirsin demesi ve kolunu koluma yaslayıp o yılışık hareketleri tuz biber oldu.Siz birbirinizi tanımaya çalışan insanlarsınız oturun cafede konuşun, hava yagmurlu diye size engel olmazki, film ilerleyen zamanların olayıdır, ki genelde yakınlaşmak isteyen insanların bahane olarak kullandığı bi mekandır. Birbirinizi tanımadan bu safhaya geçmeniz hatalı olmuş. Yakınlaşmak istediğiniz için gittiğinizi söylemiyorum ama çocuğun böyle düşünmesi de çok uç bi nokta değil. Şu açıdan saçma henüz birbirinize ok dememişsiniz tanıma aşamasındasınız bu aşamada el tutmaya çalışması evet kötü ama güç aldığı şey var. İçinize sinmediyse 3. görüşmede aşık olma ihtimaliniz yok zatenDevam etmeyin ama başta sinemaya gitmek istemesini yadırgamanız lazımdı, yani önceden arkadaşsındır ya da uzun süre konuşmuşsundur sinemaya da tiyatroya da konsere de gidersin. Daha tanımadığın bi adamla ne gerek var diye düşünüyorum.
KK kadınları ne diyor bu işe, 2. buluşmada sinemaya gitmek uygun mu?
-)Keske 100 kisi oldu sende 101.cisin deseydin
Biliyor musunuz bende tam aynı şeyleri söyledim:)
Yahu anne baba da genç ve koyde bağı bahcesiyle ugrasan sağlıklı insanlar.
Allah korusun kimin önce düşeceği de belli değil ki şimdiden bu tür seylerin konuşulması hos değil.
Ben gucum yetse bakarım bakmasına ana baba baş taci ama ben oraya onu tanımaya gitmisken ikinci görüşmede böyle bir konunun açılması tadimi kaçırdı
Isınamadım doğru, şu son hareketleri iyice soğuttu kendinden. Anneme de anlatmayı düşünüyorum bu hareketlerini yoksa onunla olmazsa çok üzülecek. Nedenlerini anlatsam bana hak verirÇok boşboğaz buldum bende.
Zaten sende pek ısınamamışsın, etkilensen kendini çok geri çekmezdin.
Ciddi olan ADAM zaten eskileri hiç kurcalamaz.
Yeni bişeye başlayacak sonuçta.
Annen üzülecek diye hayatını mahvedecek değilsinya
Otur güzelce anlat canım
Benimde bi arkadaşım dört kardeşler bi o kaldı bekar
Anneside hep dırdırda
Ama adam gibi adam yoksa hayatımı sırf annemin yada akrabaların çenesini kapamak için harcayamam diyor
Çokta haklı
Allah tez vakitte hayırlı bi kısmetini verir inşaAllah
Öğretmen 30 yaşında, ben 24 yaşındayımBacim ne is tutuyor bu cocuk ... yasi kac meslegi ne ...
Ben olsamÖğretmen 30 yaşında, ben 24 yaşındayım
Ben de sizin gibi düşündüm. Aldığı çiçekler falan da gözümden düştü. Bir seyleri ilişki anlamında netleştirseydik neyse ama daha bugün ikinci görüşmemizdi.Ada'm ikinci görüşmede ben senden öncekilere de senin gibiydim demek istemiş bide ne o öyle sinema da kolunu omzuna atması yok başını omzuna yaslayayım mı diye sormalar bence gereksiz bi insan hiç vaktini ziyan etme derim
Ogretmen mi ay uzak dur kusura bakma kendi kisisel tecrubem salla sen onu ... zaten bir iki bulusmada cicek alinmasi ne demek yani askin gostergesi mi goz boyamasi mi anlayamadigim bisey zaten ... samimiyetsiz ...Öğretmen 30 yaşında, ben 24 yaşındayım
Nasıl neyi yapardınız anlamadımBen olsamyapardım ya şı başı da var hiç olgun değil
Evet çiçek alması hoşuma gitmişti ama son davranışlarıyla artık onun bir anlamı kalmadı, tutarsızdı. Aşık olduğunu düşünmüyorumOgretmen mi ay uzak dur kusura bakma kendi kisisel tecrubem salla sen onu ... zaten bir iki bulusmada cicek alinmasi ne demek yani askin gostergesi mi goz boyamasi mi anlayamadigim bisey zaten ... samimiyetsiz ...
Yani güle güle tatlımNasıl neyi yapardınız anlamadımyaşı 30 ama aklı daha ergen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?