- 26 Şubat 2012
- 7.313
- 19.531
- 448
- Konu Sahibi bendiyebiri1
-
Allah aşkına devletin verdiği paraya güvenerek çocuk mu yapılır ? 3 kuruş bir şey o para çocuğun bir senelik bez masrafı bile değil.Hımmmm öyle mi diyorsunuz benim de korkum erken doğum riskim vardı oğlumda o yüzden yatarak geçirdim bunda dantel olursa çalışamam. Kaçıncı haftaya kadar çalıştınız doğum parası aldınız mı ?
Hamileyken çalışmak neden zor olsun ki? Garsonluk gibi beden gücü falan gerektirmeyen bir iş muhasebe. Çok rahat çalışırsınız.Yorumlaranız için teşekkür ederim hanımlar :) rabbim borcu olanlara ödeme kolaylığı versin. Herkesin gönlüne göre versin inşallah… ben zaten bu çocuğum İÇİN içim yanıyor o kadar güzel evi odası vardı… şimdi burda bu evde yaşaması içim kan ağlıyor ama bşr an da hayatım tepe taklak oldu.. daha sonra durumları düzelttik. Kendi evime taşınmamın sebebi işten ayrılmış olacak olmam. Şuan bu mümkün değil benim en az bşr sene çalışmam şart. Eşime zam gelene kadar… tabi ki de bu evde çocuk doğurmayı düşünmüyorum.. akıl işi değil. Ben sadece hamilelik sürecini çalışırken geçirip sonra kendi evime düzenime geçsem nasıl olur hamile ilken çalışmak çok zor olur mu asıl onu öğrenmek istedim kafanı o kurcalıyordu. Maddi olarak evet şuan kötü durumda değilim birikim yapabilecek durumdayım çok şükür gelen kira parası hariç. Ama dediğim gibi bşr sene burdayım maalesef
evde yine küçük bir bebek olması kokusu ne bilim içim kıpırdamıyor değil…
şuan kendim gecekondu da 1-1 köpek bağlasan durmaz rutubetli bir evde yaşıyorum yaşamamında sebebi biz eşimle ayrılmıştık evi herşeyi dağıttık sonradan barışınca bu evi bulduk
arkadaşlarım da inatla resim atıyorlar sana da yakışır yap artık bir tane diye
Aman allahım :)Sanki canlı değil de oyuncak bebekten bahsediyor gibisiniz inanamıyorum, şartlarınız böyleyken içiniz kıpırdasın diye çocuk yapasınız mı geliyor?Ayrıca arkadaşlarınızın hepsi bilinçsiz insanlarmış; o minik bebişler büyüyor, büyüdükçe de düzgün eğitim alması, sağlıklı beslenmesi, giyimi kuşamı, harçlığı, kursları, belki özel dersleri vs. bitmiyor. Bence yetişkin insanlar sırf yakışacağı için ürememeli, bu yüzyılda kadar da içgüdüsel olunmaz ya.
Dimi size göre muhteşem bana zengin olmalı :₺Muhteşem bir baba eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu rutubetli gecekonduda bir gece bile yatirmaz.
Yorumları okuyun öyle yorum yapın1+1 rutubetlı eve nereye sıgdırcagınız bebegı?Bıde esle ayrılınmıs tekrar barısılmıs.Emın mıyız?Bır de 32.haftaya kadar calısabılecegınızın garantısını kım verıyor?<Burdan bakınca tek cocukta kalmanız mantıklı gıbı duruyor.Ozellıkle bu araya gıren ayrılıgın sebebı neydı mesela?
Benim oğluma haftalık yaptığım harcama sadece 1000 TL oyun alanları kurslar istediği şeyler vs… ben her harikalar bir sene bu evde olmak zorundayım uyumadan uyumaya gelmeye çalışıyoruz bu eve resmen lütfen düzgün yorum yapın ya hepinizin hayatı mükemmel hepiniz ne kadar doğru kararlar alıyorsunuzBu şartlarda nasıl çocuk düşünülebilirsiniz?
Eşinizle boşanmış, yeniden devam etmişsiniz, yaşadığınız yer ev değil, borcunuz var,sizin hamile kalsanız ne kadar çalışabileceğiniz belli değil. Şu halinizle var olan çocuğu o rutubetli ev denmecek yerden kurtarmanın derdine düşmeniz lazım. Onun ihtiyaçları adam akıllı sağlanıyor gibi ikinciyi düşünüyorsunuz. Eşiniz dahil bir tane aklı selim insan yok etrafınızda.
Ben çocuğumun eğitimi ile sürekli ilgilenen bir annecim ayrıca Anaokulu öğretmeniyim sürekli ne öğrenebilirim diye uğraşan ve bebekliğinden beri etkinliklerle büyüyen bir çocuk 5 yalına girme okuma yazma biliyor toplama çıkarma biliyor bu kadarını söyleyim umarım size göre ilgili boşlamayan bir anneyimdirLütfen çocuklarınızı okul yaşına getirdik diye büyüttük yenisine geçelim diye çocuk yapmayın. İyi bir eğitim almayan çocuk kayboluyor ülkemizde. Öğretmene güvenip evde eğitimini boşlamayın. Eğitimin hali ortada ülkede nasıl daha verimli eğitim aldırırım diye sürekli araştırıcı ve çocuğunuzla yeniden her şeyi öğrenecek veli olun. Unutmayın eğitim her yaşta!
Köpek bağlansa durmaz dediğiniz evde yaşayıp çocuğa haftalık 1000 lira harcama yapıyorsunuz öyle mi?Benim oğluma haftalık yaptığım harcama sadece 1000 TL oyun alanları kurslar istediği şeyler vs… ben her harikalar bir sene bu evde olmak zorundayım uyumadan uyumaya gelmeye çalışıyoruz bu eve resmen lütfen düzgün yorum yapın ya hepinizin hayatı mükemmel hepiniz ne kadar doğru kararlar alıyorsunuz
Ay sana ben özelden hesap hareketleri atayım mı ister misin ? Kusura bakma herkesin düşünce yapısı farklı ben gidip 5 bin kiraya vereceğime bin TL veririem o kalan 4 ün ikisini kenara koyar ikisini çocuğuma harcarım. Bu eve gelmemişim sebebi vardı bu bir ikincisi şimdi 1 sene mecbur beklemek zorundayım ters ters konuşma konuşacaksan sa yazma ukalaEvet köpek bağlansa durmaz dediğiniz evde yaşayıp çocuğa haftalık 1000 lira harcama yapıyorsunuz öyle mi?
Borçlar yüzünden doğru düzgün ev tutamayacaksınız ama çocuğa haftalık bu kadar harcama yapacaksınız. Hı hı kesin öyledir.
neden gene 1+1 olacak ama yeni temiz bir eve çıkmıyorsunuz?ev ortamı da aktiviteler kadar önemli çocuklar içinBen çocuğumun eğitimi ile sürekli ilgilenen bir annecim ayrıca Anaokulu öğretmeniyim sürekli ne öğrenebilirim diye uğraşan ve bebekliğinden beri etkinliklerle büyüyen bir çocuk 5 yalına girme okuma yazma biliyor toplama çıkarma biliyor bu kadarını söyleyim umarım size göre ilgili boşlamayan bir anneyimdir
30 dayandık artık ondan diyorum bende genetik önemli ya korkuyorum kalmam diyeKızçeler anam beni 40 yaşından sonra doğurmuş. Elbette kişisel farklılıklar mevcut ama 30 oldum sonra doğuramam falan diye korkmayın. Her şeyin hayırlısı inanın.
Çünkü şuan bir seneden bile az zaman kaldı kendi evime taşınmama ve sana yemin ederim bıktım taşınmaktan illlahlah oldum bu 6. Cü ev bir sene için taşınmaya değer mi diyorum Kİ annemle Yanyana oturuyoruz çocuğu sabah işe giderken bırakmam rahat oluyor kışı düşündüğüm İÇİN bu ev çıkmıştıneden gene 1+1 olacak ama yeni temiz bir eve çıkmıyorsunuz?ev ortamı da aktiviteler kadar önemli çocuklar için
güzelce hakaret etmeden anlatın o zaman derdinizi.anladığım kadarıyla 2 maaşlı bir ailesiniz.eviniz de varmış.artık çocuk yetiştirmek çok pahalı herşey ateş pahası.ama bakarım iki çocuğa da diyorsanız bu hiçbirimizi ilgilendirmez.sizin kararınızÇünkü şuan bir seneden bile az zaman kaldı kendi evime taşınmama ve sana yemin ederim bıktım taşınmaktan illlahlah oldum bu 6. Cü ev bir sene için taşınmaya değer mi diyorum Kİ annemle Yanyana oturuyoruz çocuğu sabah işe giderken bırakmam rahat oluyor kışı düşündüğüm İÇİN bu ev çıkmıştı
Ne yapayım sizin hesap hareketleriniz ben?Ay sana ben özelden hesap hareketleri atayım mı ister misin ? Kusura bakma herkesin düşünce yapısı farklı ben gidip 5 bin kiraya vereceğime bin TL veririem o kalan 4 ün ikisini kenara koyar ikisini çocuğuma harcarım. Bu eve gelmemişim sebebi vardı bu bir ikincisi şimdi 1 sene mecbur beklemek zorundayım ters ters konuşma konuşacaksan sa yazma ukala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?