- 31 Mayıs 2022
- 365
- 215
- 33
- Konu Sahibi bendiyebiri1
-
Ben seneye kendi evimde olacağım ona göre düzen oluşturacağım bu evde o çocuk hep hasta olur zaten… olanımızda seneye hazşranda kendi evimizde olmak varŞuan yapmayın .
Ortada doğru düzgün ev yok, düzen yok.
Yazık yani doğacak cocuga da..
Eşim muhteşem bir baba… ciddi anlamda söylüyorum bu konuda asla hakkını ödeyemem… bu arada seneye Haziran da kendi evimde olmuş olacağım şuan burda durmamın sebebi bir yıl sonra maaşlar artacak olması ve annemin bu sene de bakma ihtimali olduğu İÇİN bende çalışabileceğimÇocuk doğurmanın marifet olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Lafım size değil ama doğurup doğurup sağa sola sen de yap diyen insanlar bana garip geliyor. Hayatta tek başarıları bu gibi sanki. Kek yapmak kadar kolay geliyor sanırım onlara. Şu ekonomide bu bahsettiğiniz imkanlarla ve o evde ikinci çocuk sizi çok yorar. O çocuk çocuk diyen eşiniz de ilk kaçan kişi olur.
1,5 sene oldu barışalı.. iki ay ayrı kalmıştık… olaylar ortadan kalktı.. bşr yanlış yaptı eşim borç çıkardı karşımıza… şimdi tamamen bütün kontrol ve maddi şeyler benim elimde harçlık dahi alamıyor öyle diyeyim..Barışalım ne kader zaman oldu, ayrılığınıza sebep olan olaylar ortadan kalktı mı? Biraz hızlı gidiyorsunuz gibi geldi bana ama ayrılık sebebinizi ve barışalım be kadar oldu bilmediğim için bişey diyemiyorum
Yok ayarlamayı zaten ona göre planlama yapmak istiyoruz eşime kalsa şimdi taşınalım kendi evimize bu evden kurtulalım ama ben bu bir seneyi hem çalışarak hem hamilelikle geçirip biraz rahatlamak mobilya eşyası almak istiyorum. Çünkü aldıklarım burda hep çürüdüŞuan 1+1 köpek bağlasan durmaz rutubetli evden sonrasını okumadım tabiki şuan yapmayın hanımefendi ikinci çocuğu. Kendi evinize çıkın öyle yaparsınız. Ayrıca başkaları istiyor diye çocuk yapmayın çünkü o isteyenler bir gece gelip bakmıyor genelde.
1,5 senede sorunların giderildiğinden emin olmuşsunuzdur. Bir çocuğunuz var diye anladım, ev kötü diyorsunuz, çocuk hastalanmıyor mu o evde? Sizin hamileliğiniz nasıl geçecek o evde? Sağlık sorunlarına neden olabilir mi?1,5 sene oldu barışalı.. iki ay ayrı kalmıştık… olaylar ortadan kalktı.. bşr yanlış yaptı eşim borç çıkardı karşımıza… şimdi tamamen bütün kontrol ve maddi şeyler benim elimde harçlık dahi alamıyor öyle diyeyim..
Evet zor muydu ? İşim masabaşı muhasebe yapıyorum ama arada yemek de yapıyorum patronun eli ile dönüşümlü küçük bir iş yeri kurumsal değilHamile iken calistimgaliba sadece o kismi soruydu
Hımmmm öyle mi diyorsunuz benim de korkum erken doğum riskim vardı oğlumda o yüzden yatarak geçirdim bunda dantel olursa çalışamam. Kaçıncı haftaya kadar çalıştınız doğum parası aldınız mı ?hamile iken calismak sansa bagli .benim rezalet gecti maddi manevi olarak cok hirpalandim .arkadasim 36 ya kadar gule oynaya calisti ne cikarsa bahtina gibi bir sey aslinda nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?