İkinci çocuk düşüncesi….

Sizin aklınız da sorun mu var ? Bu evde çocuk doğurulur mu ? Bşr bakın bakalım ben ne yazmışım ? Ayrıca ben çalışan hamile kadınlardan yorum bekledim ama maşallah sizin gibi yargıcı ukalalar dadandı hiç bir konumda adınızı görmeyim daha

Başkalarının sözüne inanan, özenen, onlara göre yaşayan birini eğitimci olarak cıks hiç düşünemiyorum Tam tersi sorgulayan biri olsaydınız tamamdı..

Başkalarının sözüne inanan, özenen, onlara göre yaşayan birini eğitimci olarak cıks hiç düşünemiyorum Tam tersi sorgulayan biri olsaydınız tamamdı..
şu an 11 yaşındaki çocuğumun okul taksidi dahil aylık masrafı 7 bin.burslu bir de okuldan yüzde elli.gerisini siz düşünün.

Pardon? İnsanın planında maddiyatına hayalinde olan bir şeyi istemesi nasıl eğitimcilikten alıkoyar pes ciddi anlamda şu mecrada tedavi olması gereken çok kişi var lütfen okuyun araştırın kendinizi geliştirin biraz ya bu ne dar kafalılık

30 dayandık artık ondan diyorum bende genetik önemli ya korkuyorum kalmam diye
Ortada olmayan cocuga hamile kalir miyim kalmaz miyim diye korkacaginiza, kopek baglasan durmayacak rutubet icindeki evde kucucuk cocugum astim bronsit olur mu, zature olur mu diye korkun.
Cok yakin bi akrabamiz da burdan cikin diyenleri dinlemeyip cocugunu rutubetli nemli bi evde dunyaya getirdi ve cocuk iki yasindayken her seye hastalanan surekli atesli bronsit geciren bir cocuk oldu , baska eve gectiler cocuk buyudu ama hastaligi onunla kaldi. Hic paramiz yok sokakta mi kalalim mecburum deseniz neyse ama siz acikca para biriktirdiginizi ve biriktirmek icin evden cikmayacaginizi soyluyorsunuz, cocugunuzda kalici hastalik olsa bunun vebalini nasil odeyeceksiniz?

Bir de ikinci cocuk diyorsunuz, once dogurdugunuza layikiyla bakın. Tavuk gibi surekli yumurtlamak marifet degil, marifet dunyaya getirdiginin maddi, manevi, saglik, ihtiyaclarini karsilamak.
Siz daha en temel olan barinma ihtiyacini hakkiyla saglikla karsilamiyorsunuz, hic oyle kursuna haftada bin tl oduyorum diye maval okumayın.

O haftalık 1000 TL'yi toplayın kiraya çıkın bence. Aldığınız oyun ev kurslardan daha iyi bişey vermiş olursunuz oglunuza'rutubetsiz temiz hava'

Rabbim bana şu yaşattıklarını yaşatsın size ve bana şu yazdıklarınız aynısını başkasından duyarsınız da o zaman ben napmışım dersiniz pessssss

O evde çocuk doğrulmaz ama var olan 5 yaşındaki çocukla yaşanır değil mi? Ama pardon haftalık 1000 TL masraf yapıyordunuz.
Kimin aklıyla zoru var tartışılır bir miktar. Neyse size öfkenizle baş başa bırakayım ben.

Benim tek çocuğum var 3 çocuk yapmadığım için ben dar kafalıyım evet

Ayrıca rutubetli evlerde betonda çürüyor, deprem olsa yıkılma ihtimali de var. Üç kurul için sağlık riske atılmamalı

Hanımefendi 1000 TL'lik evde oturulur oturulmaz demiyoruz ama kendiniz demissiniz köpek bağlasan durmaz, rutubetli ev diye. Sizce mantıklı mı? Kenara koymayın gerekirse çocuğa oyun aktiviteyi azaltın çocuk temiz rahat bir evde büyüsün. Hasta olur Allah korusun yavrucak ve kenara attığınız paralar kurtarmaz yani maalesef saglik geri gelmiyor.

Rabbim bana şu yaşattıklarını yaşatsın size ve bana şu yazdıklarınız aynısını başkasından duyarsınız da o zaman ben napmışım dersiniz pessssss
Hanımefendi rutubet çocuğun ciğerlerine zarar veriyor. Bir senede çocuğun sağlığıyla oynuyorsunuz. Asıl anne baba olarak size pes

O haftalık 1000 TL'yi toplayın kiraya çıkın bence. Aldığınız oyun ev kurslardan daha iyi bişey vermiş olursunuz oglunuza'rutubetsiz temiz hava'
5 yaşındaki çocuğa satın alınabilir aktiviteler evde yapabilir.ben hep öyle yapmıştım.ama ev şartları rutubetli vs olmamalı.gece uykusu bile kalitesiz olur.ev eski olsun küçük olsun ama şartları sağlıklı olsun bizler ve çocuklar için.

Eşyaları çürütüyor yemi eşya alacağız demiş. Eşyayı çürüten çocuğun ciğerlerine ne yapmaz. Gözle görmediği için umursamıyor ama çocuğa büyük zararı var. Ama kadının tek derdi kardeş yapmak

Ay ne saçmalıyorsun sen ya. Sen yasa millet niye yaşıyormuş bedduaya nereye gidiyosun demişler sahibime demiş. Kötü söz sizi bulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…