- Konu Sahibi bendiyebiri1
-
Peki kamyon arkasıHayat bana gülmüş ama size kahkaha attıracak farkında değilsin:) yazık oldu
Devlete gidiyor evet yarım gün ayrıca yüzme ve karete kursuna gidiyor kurs ücreti dediğim p. Oyun alanlarını saymıyorumöncelikle çocuklarımız tam yaşıt. Okulu var mı? Devlete mi gidiyor?
Bin TL kurs ücreti derken neyi kastettiğinizi anlamadım, yaz okulu, oyun grupları bin TLden fazla. Haftada bir iki günlük atölyeler aylık 400 TL civarında.
Sadece avmdeki oyun alanlarını kastediyorsanız parklardan farkı yok oraların, gelişime ekstra katkısı yok.
Gayet anlıyorum. Bu evde hamile kalıp yeni eve çıkıp iş bırakacaksınız. Eşiniz sizin maaşınız kadar zam alabilecek mi? Alsa dahi kira geliriniz de azalacak. Yani seneye kendi evinize hamile geçerseniz geliriniz zam olsa da azalacak.Ya
anlamadınız okumuyorsunuz yargılayıp yorum yapıyorsunuz ben tabiki de bu evde çocuk doğurmayacağım hanımefendi benimseyen bu oğlum İÇİN içim kan ağlıyor bu evde bebek mi Yaşar yapmam tabiki de
Ee bebek yaşamazsa 5 yasındaki cocugun yasamasina nasil vicdanin el veriyor diyoruz biz de ? Ustelik kenara her ay iki bin tl atip yeni cocuk yapmak ugruna? Bunu dedigimiz icin de haksiz oluyoruz, bedduaya ugruyoruz ustelik, bu nasil bir mantıktır?bu evde bebek mi Yaşar yapmam tabiki de
Okullar kapandı yalnız. Devlet okulları yani özellerin yaz okulu hariç okul yok şu anDevlete gidiyor evet yarım gün ayrıca yüzme ve karete kursuna gidiyor kurs ücreti dediğim p. Oyun alanlarını saymıyorum
Kursa gondermeyip o paralarla duzgun bir eve çıkın, cocuk hasta olsa bu kurslarin bir onemi kalmayacak ilerideDevlete gidiyor evet yarım gün ayrıca yüzme ve karete kursuna gidiyor kurs ücreti dediğim p. Oyun alanlarını saymıyorum
Çocuk ev nedir bilmiyor, birgün oyun alanına gitmese ortalığı yıkıyor. Sağlıklı bu durum cidden?
Şunlarla uğraşmak yerine adam akıllı, çocuğun aidiyet hissedecegi bir evde otursaydınız. Yeniden cocuk doğurup işten çıkınca, ne yapacak oğlunuz, sizinle birlikte evde mi oturacak?
Ayrıca oyun alanları ve eğlence merkezlerinin çocuğa gelişim noktasında bir faydası yok siz anaokulu öğretmeni olarak daha iyi bilirsiniz.
Ciddi olamazsın :) evet on gündür okul yok bu yüzden extra yüzmeye yazdırdım. Şimdi haftaya yarım gün yaz okuluna başlayacak çünkü bebekliğinden beri ben okul ortamında olduğu İÇİN evde yapamıyor malum biz okul öncesi öğretmenler yazında devam ediyorduk ama tabi ben bşr senedir başka meslek yapıyorumOkullar kapandı yalnız. Devlet okulları yani özellerin yaz okulu hariç okul yok şu an
Hıhım tamam. Madem çocuk evde daha az vakit geçirsin diye aktiviteden aktiviteye koşuyorsunuz sonrasında bir daha neden kendi evinize getiriyorsunuz ki sadece uyutmak için. Uyutunca her gün taşıyorsunuz yani bide. Direkt annenize götürün madem cidden yazık çocuk için. Azonce sadece uyumaya getiriyoruz çocuğumuzu demiştiniz şimdi tepki alınca uyutup başka binaya tasiyioruz her gün diyorsunuz.Çocuk bu evde yatmıyor hanımefendi :) uyutup anneme çıkarıyorum dünyanın en iyi annesi
Ona vardır nasılsa hikaye yaziyor :)))Okullar kapandı yalnız. Devlet okulları yani özellerin yaz okulu hariç okul yok şu an
Kim bakıyor hanımefendi bu çpcugu ben doğurdum ben büyüttüm 33 ay olana kadar emzirdşm hala uykusuz onun İÇİN bir gelecek kurmaya çalışıyorum onun istediği odayı almak istediği düzene kurmak İÇİN bşr sene bu evde kaldım niye ne kadar adi pislik bşr anne oldum Allah ta benim belamı versin siz kim oluyorsunuz da benim anneliğimi sorgularsın !? Allah’a havale ediyorum sizi ya rabbim ya neyse bişey demiyorum şu konuyu kapatayım ne rutubrtmiş arkadaş dünyanın en adi annesi olduk yaEe bebek yaşamazsa 5 yasındaki cocugun yasamasina nasil vicdanin el veriyor diyoruz biz de ? Ustelik kenara her ay iki bin tl atip yeni cocuk yapmak ugruna? Bunu dedigimiz icin de haksiz oluyoruz, bedduaya ugruyoruz ustelik, bu nasil bir mantıktır?
Yani soylemiyim diyorum ama size bir cocuk bile fazla, yazik o sabiye. Sanki dogurdugunuza bakmissiniz da ikinci derdine düşmüşsünüz. Allah hakedene versin haketmeyene vermesin insallah diyorum baska da birsey diyemiyorum.
Ciddi olamazsın :) evet on gündür okul yok bu yüzden extra yüzmeye yazdırdım. Şimdi haftaya yarım gün yaz okuluna başlayacak çünkü bebekliğinden beri ben okul ortamında olduğu İÇİN evde yapamıyor malum biz okul öncesi öğretmenler yazında devam ediyorduk ama tabi ben bşr senedir başka meslek yapıyorum
Hıhım tamam. Madem çocuk evde daha az vakit geçirsin diye aktiviteden aktiviteye koşuyorsunuz sonrasında bir daha neden kendi evinize getiriyorsunuz ki sadece uyutmak için. Uyutunca her gün taşıyorsunuz yani bide. Direkt annenize götürün madem cidden yazık çocuk için. Azonce sadece uyumaya getiriyoruz çocuğumuzu demiştiniz şimdi tepki alınca uyutup başka binaya tasiyioruz her gün diyorsunuz.
Onu diyorum zaten ben özelde çalıştık yıllarca sadece oğlum bu sene ben meslek değiştirdiğim için devlete yazdırdım sen beyin kafasını yaşıyorsun
Gerçekten öyle çelişkili yazıyorsunuz ki.
Okul öncesi öğretmenler nasıl yazında devam ediyor özeldekiler devam ediyor sadeceBiz karı koca branş öğretmeniyiz bu arada bize tere satmayın yani özetle
Beş yaşa yarım gün yaz okulu yok burada. Yarım gün saadece üç yaş grubunda var bizim burada. Daha yeni oğlum için araştırdım.Ona vardır nasılsa hikaye yaziyor :)))
Ağzımızı topluyoruz önce, size siz diye hitap eden birine argo kullanmıyoruz. Çocuklara eğitim vermesi beklenen insanlar önce kendileri biraz üslup çalışsınOnu diyorum zaten ben özelde çalıştık yıllarca sadece oğlum bu sene ben meslek değiştirdiğim için devlete yazdırdım sen beyin kafasını yaşıyorsun
Ben yıllardır bu sektörün işindeyim. Yaz okulu İÇİN yaz mı bakılır özel sektörde çalışan milyonlarca anne baba var tabiki de her yaş grubu İÇİN yaz okulu varBeş yaşa yarım gün yaz okulu yok burada. Yarım gün saadece üç yaş grubunda var bizim burada. Daha yeni oğlum için araştırdım.
Tekrar sorucam ya, neden kurslara para vermek yerine duzgun bir eve kiraya cikmiyorsunuz?Ciddi olamazsın :) evet on gündür okul yok bu yüzden extra yüzmeye yazdırdım. Şimdi haftaya yarım gün yaz okuluna başlayacak çünkü bebekliğinden beri ben okul ortamında olduğu İÇİN evde yapamıyor malum biz okul öncesi öğretmenler yazında devam ediyorduk ama tabi ben bşr senedir başka meslek yapıyorum
Anlatsam anlayabilecek misin anlamaya çalışabilecek misinTekrar sorucam ya, neden kurslara para vermek yerine duzgun bir eve kiraya cikmiyorsunuz?
Okuduğunuzu da anlamıyorsunuzBen yıllardır bu sektörün işindeyim. Yaz okulu İÇİN yaz mı bakılır özel sektörde çalışan milyonlarca anne baba var tabiki de her yaş grubu İÇİN yaz okulu var
Valla hayalindeki ikinci cocuk icin aaa tabiki bu evde dogurmam, bu evde cocuk mu yaşayabilir, para biriktiriyorum onu guzel evde dogurmak icin deyip,Kim bakıyor hanımefendi bu çpcugu ben doğurdum ben büyüttüm 33 ay olana kadar emzirdşm hala uykusuz onun İÇİN bir gelecek kurmaya çalışıyorum onun istediği odayı almak istediği düzene kurmak İÇİN bşr sene bu evde kaldım niye ne kadar adi pislik bşr anne oldum Allah ta benim belamı versin siz kim oluyorsunuz da benim anneliğimi sorgularsın !? Allah’a havale ediyorum sizi ya rabbim ya neyse bişey demiyorum şu konuyu kapatayım ne rutubrtmiş arkadaş dünyanın en adi annesi olduk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?