Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben de 29 yaşındayım eşim 34 yasında bi kızım var 16 aylık ikinciyi mi yapsak diye düşünüyorum çalısıyorum kararsız kaldım ya
canım bence sen tuvaletini öğret kızına sonra bir tane yap :) çalışıyorsun zor olur diye düşünüyorum 2 küçük çocuk en azından 2 yaşına gelsin.. ben ewdeyim o yüzden başederim gibi geliyor.. hem tuvaleti de öğrendi rahatız şu an
canım ilgin için teşekür ederim senin çocuk kaç yaşında seneye temmuz iki yaşını dolduruyo o zaman düşünüyorum ama yaş ilerledikçe ikinci çocuğa gücüm yokmuş gibi geliyo
benimde iki oğlum var araları tam 4,5 yaş ama bazen diyorum keşke bu kadar ara vermeseymişim...
beraber arkadaş gibi büyürlerdi çok şükür bizim kıskanma yada daha değişik sorunlarımız olmuyor ama onlar açısından düşünüyorum
hatta ufaklık 3 yaşında şimdi abisiyle okula gitmek istiyor onunla vakit geçirmek istiyor ama büyüğün de dersleri basket antremanları falan oluyor
kıyamam hep abinin peşinde dolanıp duruyor...
hatta eşim diyorki 3. yapalım geç kaldık biz yapıncaya kadar o da 4 yaş olur aynı şeyler yaşanacak...
ama şunu biliyorum ki çok kardeş her zaman iyidir...
2 yaşında bir oğlum var
hep kararsızdık eşimde bende çalışıyorum da ikinci çocuk zor olur yok başedemem vs vs
hep korkularım vardı istemiyorduk açıkcası
ama içimde şuda vardı acaba oğluma hksızlık mı yapıyoruz onun kardeşi olmalı mı derdim
dediğim gibi eşimde bende hem istemiyorduk hemde acaba olsa mı diyorduk
neyse spiral ile korunmama rağmen hamile kalmışım yeni daha
bakalım şimdi belkide hayırlısı bu diyorum olumlu taraflarına bakmaya çalışıyorum
oğlum tek başına olmayacak ilerde en azından yanında herşeyini paylaşabileceği bir kardeşi olacak.
benim kardeşlerim var iyiki var diyorum
allah verdi bu canı elbet bir kolaylığınıda verir,bir şekilde çözerim iki çocuk,ev,iş vs vs
Millet 2. çocuğu istiyor.
Biz 1. De karasızız. Özgüvennn :2:
arkadaşım çocuksuz dünya çok anlamsız çocuk yapma konusunda niye kararsızsın dünya onlarla güzel
sana katılıyorum ben anne olmak bebeğine sarılmak öpmek koklamak bu duyguları anlatmak çok zor
dünyadaki hiçbir duygu bu sevginin aşklın önüne geçemez bence
ben oğluma sarılıp öpünce onun kokusunu içime çekince bambaşka bir dünyaya gidiyorum
............................