test yapmaya korkuyorum ama 10 gün gecikti adetimkızım 10. ayın içerisinde. inşallah hamile değilimdir. Allah'ım isteyenlere versin
bi arkadaşım var bankada çalışıyor seninle aynı oğlu 10 aylık kazayla 2.5 aylık hamile..............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yapmaya korkuyorum ama 10 gün gecikti adetimkızım 10. ayın içerisinde. inşallah hamile değilimdir. Allah'ım isteyenlere versin
bi arkadaşım var bankada çalışıyor seninle aynı oğlu 10 aylık kazayla 2.5 aylık hamile..............
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla... inşallah değilimdir lütfen dua edin banayalnız başıma bakmak çok zor ailemde uzak da kafayı yerim
![]()
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla... inşallah değilimdir lütfen dua edin banayalnız başıma bakmak çok zor ailemde uzak da kafayı yerim
![]()
ben de istiyorum ama daha erken bizim için.. benim bebeğim 19 aylık.. ben de 30 yaşındayım.. ama 33'e kadar en geç istiyorum Allah izin verirse... ha bir de o zamana kadar kızım dillenir de kardeş istemediğini belirtirse n'aparız bilemem... biraz cadı kendisi de![]()
ben varııııııııııııııııııım...............bende istiyorum.kızım 21 aylık oldu ben yaklaşık 2 sene olmak üzre ücretsiz izindeyim mayıs gibi başlıycam...ama temmuuz ağustos gibi düşünüyorum 2.yi bi düzen otursunda öyle diyorum....ama çok korkuyorum hamilelik çok zor geçti...doğum ondan beter....yinede kızıma kardeş düşünüyorum Allah verirse..........
bence erken değil canım ben de 29 yaşındayım 18 aylık kızım var düşünüyorum yaş ilerledikçe istek azalıyo bence
yeni birileriyle yazışmak güzel ben de geçen sene kullandım canım ücretsiz izin ben de istiyorm yalnız aynı şeyleri yaşamak beni korkutuyo çocuk olunca her yönden kısıtlanıyorsun![]()
29....30...anacııım siz daha 2.leri düşünüyosunuz ben 22..ikinciye adım atıyorum bendemi anormallikvar acebaaa:)) kız ben 30 umda kocamla 2. balayımı yapayım neyn çocuk bakması...D 40tada torun görcem her hal
DD
29....30...anacııım siz daha 2.leri düşünüyosunuz ben 22..ikinciye adım atıyorum bendemi anormallikvar acebaaa:)) kız ben 30 umda kocamla 2. balayımı yapayım neyn çocuk bakması...D 40tada torun görcem her hal
DD