İkinci Çocuk İsteyenler

ben de istiyorum ama daha erken bizim için.. benim bebeğim 19 aylık.. ben de 30 yaşındayım.. ama 33'e kadar en geç istiyorum Allah izin verirse... ha bir de o zamana kadar kızım dillenir de kardeş istemediğini belirtirse n'aparız bilemem... biraz cadı kendisi de :emir_bebek:

Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla... inşallah değilimdir lütfen dua edin bana:( yalnız başıma bakmak çok zor ailemde uzak da kafayı yerim :52:

öyle deme günah Allah verdiyse vardır bi hayır.......................bir sürü tedavi olupta çocuğu olmayan....bir sürü tedaviyle çocuğu olan insanları düşün ve böyle güzel doğal yoldan hiiiç yorulmadan çocuğun olduğu için Allaha şükür et.

ben de istiyorum ama daha erken bizim için.. benim bebeğim 19 aylık.. ben de 30 yaşındayım.. ama 33'e kadar en geç istiyorum Allah izin verirse... ha bir de o zamana kadar kızım dillenir de kardeş istemediğini belirtirse n'aparız bilemem... biraz cadı kendisi de :emir_bebek:

bence erken değil canım ben de 29 yaşındayım 18 aylık kızım var düşünüyorum yaş ilerledikçe istek azalıyo bence

ben varııııııııııııııııııım...............bende istiyorum.kızım 21 aylık oldu ben yaklaşık 2 sene olmak üzre ücretsiz izindeyim mayıs gibi başlıycam...ama temmuuz ağustos gibi düşünüyorum 2.yi bi düzen otursunda öyle diyorum....ama çok korkuyorum hamilelik çok zor geçti...doğum ondan beter....yinede kızıma kardeş düşünüyorum Allah verirse..........

yeni birileriyle yazışmak güzel ben de geçen sene kullandım canım ücretsiz izin ben de istiyorm yalnız aynı şeyleri yaşamak beni korkutuyo çocuk olunca her yönden kısıtlanıyorsun:(

bence erken değil canım ben de 29 yaşındayım 18 aylık kızım var düşünüyorum yaş ilerledikçe istek azalıyo bence

29....30...anacııım siz daha 2.leri düşünüyosunuz ben 22..ikinciye adım atıyorum bendemi anormallikvar acebaaa:)) kız ben 30 umda kocamla 2. balayımı yapayım neyn çocuk bakması...:DD 40tada torun görcem her hal :DDD

benim 2 tane var olsun yapın ikinciyide bakılıp gidiyo ya allah sağlık versinde büyüyolar biraz zor ama o sevgileri herşeye değer:52::52:

ordamısın canım senin çocuk kaç tane şekerim dğnya tatlıları :52::52::52:

benim 2 tane yaramaz erkekim var biri 11 ikinciside 6.5 yaşındalar çoooooooooooook azmanlar canıma okuyalar ama onlar benim hayat ışığım herşeye değerler iyiki varlar allahım canlarıma uzun sağlıklı ömür versin inşallah herkezin yavrularınada

neyse canım ben gidiyom kociş çağırıyo yalnız kalmış kahve yapyım bari oturup içelim beni beklio grşrz yarın iyiakşamlar bayyyyyyy kendinize iyi bakın :52::52::52::52:ofeliyacım grşrz bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:54::54::54:

yeni birileriyle yazışmak güzel ben de geçen sene kullandım canım ücretsiz izin ben de istiyorm yalnız aynı şeyleri yaşamak beni korkutuyo çocuk olunca her yönden kısıtlanıyorsun:(

bende memnun oldum canım....valla zor yapcak bişi yok...annelik zor zanaatmış olsun...Allah böyle zorluklar versin ....tatlı zorluk bunlar......ben bide tayin olcaz doğuya ona denk getirmek istiyom aslında .......doğuda işe git gel yapmayayım kızımda evde büyür kardeşinin yanında...Allah nasip ederse tabi....2 sened doğuda kullanırım işallah....

29....30...anacııım siz daha 2.leri düşünüyosunuz ben 22..ikinciye adım atıyorum bendemi anormallikvar acebaaa:)) kız ben 30 umda kocamla 2. balayımı yapayım neyn çocuk bakması...:DD 40tada torun görcem her hal :DDD

okuyup çalışınca böyle oluyo anladığım kadarıyla erken evlenmişsin valla bizde gençliğimizi iyi yaşadık olgunluk döneminde çocuk doğuruyoruz tam zamanında yani sen de anormallik var

okuyup çalışınca normal çok şükür gençliğimizi yaşadık olgunluk döneminde çock doğurduk sen de anormallik var gençliği yaşamamışsın iki çocukla bala yı yapsan o günler geri gelmez

selam herkeseee
birkaç gündür çok kötüydüm ben yaa grip oldum
dünde doktoruma gittim saolsun çok ilgilendi hemen serum taktı vitamin takviyesi felan biraz toparlandım,
dün bebişlerimide gördüm çok heyecanlandım yaa
vallahi allah isteyenlere bebek nasip etsin derdim artık ikiz versin diyorum :52:
çok tatlılar yaa bıcır bıcırdı dün baktım ne güzel hareketliler birine bakarken öbürü hemen giriveriyor araya dönüyorlar vs
inallah sağlıcakla doğarlar

ikinciden korkmayın onunda ayrı bir tatlı duygusu varmış inanın

Back
X