Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benimde tam 3,5 yaşında bir oğlum var allah bağışlarsa. Çok kolay bir bebekti ne uykusuzluğu, ne huysuzluğu, ne yeme içme problemi ne sağlık Allahıma hamdolsun hiçbiri olmadı. Herşeyi çok düzenliydi. Hala da öyle.Ben aslında çok çocuk isterdim hep. Ama çorap başa geçince pekte öyle olmuyormuş. Birincisi korkuyorum çocuğuma iyi bir gelecek hazırlayamamaktan. İkincisi kaldırabilecek miyim diyorum yaş ilerledikçe ikinci çocuğu (Bu arada 83 doğumluyum eşim 78) üçüncüsü de oğlum kabullenebilecek mi korkuları var. Tüm bu korkulara rağmen eşimle denemelere başladık. Allah nasip ederse bir iki aya evimiz bitmiş olacak. Ondan sonrası da allah kerim diyor eşim. Çok zorlanırsan çalışmaz kendin bakarsın ikisine de diyor. Normalde oğluma annem ve kvalidem paslaşarak baktı. Yine aynısı olaiblir.Sadece biride bakabilir. O konuda şanslıyım yani.Oğlum her akşam anne allah dede karnına bebek verdi mi diye soruyor üzülüyorum. Kardeşimin ikinci çocuğu oldu çünkü, ondan özeniyor. Of kafam allak bullak bir deniyoruz bi denetmiyorum. Ne yapacağım ben de bilmiyorum... Allahtan hayırlısı artık...
hayırlısı canım zamanı bence
her şeyin yolunda olmasına sevindim ikinci kez anne olmak nasıl bi duygu?
nerelerdesiniz hu topiği canlandıralım