merhaba... ben siteye yeni üye oldum.... Bir oğlum var 6 yaşında ve ona hamileyken bu site ve forumdaki arkadaşlardan öğrendiklerim bana çok yardımcı olmuştu... çok keyifli sohbetler etmiştik... ve şimdi ikinci çocuk düşünüyoruz... aslında 4-5 ay öncesine kadar tek çocukla yetinmeye kararlıydık... ama oğlumuz bizi yeniden düşünmeye sevketti.... Ama tabii bir sürü soru var aklımda.... daha doğrusu çekinceler... herşeyden önce de problemli doğan yeğenim.... birşeylerin ters gitme ihtimali çok korkutuyor beni...
Acaba içinizde benim gibi çelişkileri olup da ikinci bir çocuğa sahip olan var mıdır.. duygularınızı paylaşırsanız çok sevinirim...
aramıza hoşgeldin canım
bende kan pıhtılaşması var,bir bebeğimi bu yüzden kaybettim sonra oğlum oldu
şimdi yine hamileyim kan sulandırıcı iğneler kullanıyorum
böyle rahat konuşsamda detaylarına inersek çok büyük bir sorun kan pıhtılaşması
bebek anne karnında bri damardan besleniyor kan pıhtılaşması olunca onun yaşamasına engel oluyor vs vs
şimdi iğneler kullanıyorum birde bu hamileliğimde ikiz olunca riskler çoğaldı benim içn
çoğul gebelik dışardan güzel görünsede tek gebeliğe göre çok fazla riskleri var
birde benim kan pıh.sorunum hepsini düşünsem üzüntüden doğuramam herhalde
ama hiiiiç üzülmüyorum korkmuyorum ara sıra tedirginliklerim oluyor ama yinede moralimi bozmuyorum
allaha dualar ediyorum ilaçlarımı kullanıyorum elimden geldiği kadar dikkat ediyorum
doktorumla çok iyi iletişimim var herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştırıp soruyorum
yani tabiki allahın takdiridir ama
şuan 4 aylık hamileyim hiçbi sıkıntım yok çok şükür
pozitif olumlu olmak düşünmek çok faydalı bana göre
senin ne gibi sağlık sorunun var yani nedir seni korkutan