selam güzel anneler ben geldim
ikinci hatta üçüncüyü isteyenler düşüneneler bana gelsin

şaka bir yana her defasında söylüyorum annelik duygusunun üstüne bişey yok bu dünyada
o minicik elleri ter kokulu yüzleri öpmek koklamak gibisi varmı yaaa
evettt gelelim bizim evin hallerinden örnekler vermeye
(bunları anlatıyorumki sizlere faydam olur hani ikinci çocuk olunca nasıl oluyor diye )
oğlum tam 3 yaşını bitirdi 4 oldu kreşe alıştı sabahları 9 da veriyorum akşam 5 te alıyorum
sabah erkenden kalkıyorum geceden yıkanmış çamaşırları asıyorum,sonra kendim hazırlanıyorum
oğlumun çantasını ve üstünü felan eşim hazırlıyor
ikiz kızlarım 6 ayı doldurdular onlarında hemen sabah üstlerini felan değiştiriyorum karınlarını doyuruyorum
sonra oğlum eşim ben çıkıyoruz..oğlum okula biz işe ....
akşam oğlumu okuldan alıp eve koşturuyoruz,eşim saolsun yine oğlumla ilgileniyor ben ikizlerle
akşam çocuklar uyuyunca ben evi hızlıca toparlıyorum sonra yatağa atıyorum kendimi
ikizlere ablamlar bakıyor saolsunlar iki ablam ilgileniyorlar..kafam rahat bu konuda
oğlumda okulda bende işteyim
yani çocukta kariyerde hepsi birbirine karışmış durumda yaşıyorum
ama çoook mutluyum eşim en büyük destekçim
elbetteki herşeyimiz dört dörtlük olmuyor ama biz işin güzel yanlarını
bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyoruz ve bunuda başarıyoruz
bakmayın böyle anlattığıma elbetteki çok yoruluyorum bazen uykusuz kalıyorum bazen yemek yemeye fırsatım olmuyor
gerilip sinirleniyorum işte tam o anda hemen çocuklarımdan birini :) alıyorum kucağıma öpüp kokluyorum sonra diğerini, sonra diğerini
işte bitiyor bütüüün yorgunluğum stresim sinirim
kısacası zor çok zor olsada güzel bir hayatımız var bizim çocuklarla

ha bu arada oğlum ikiz kardeşlerini çok seviyor bazen sarılıp öpüyor vs ..
ikizlerde abilerini çok seviyor abileri karşılarına geçiyor oyun oynuyor konuşuyor küçükler ise dikkatle onu izliyor gülüyor..
kardeşlik çok güzel bunu en iyi çocuklarımda görebiliyorum