ikinci eş olmayı hazmedemiyorum daha dört aylık evliyim ama boşanmayı düşünüyorum

şuan eşin nerde? nasıl yazıyorsun bu saatte, hiç mi pc de olduğunu görüp yanına gelmedi :26:
hayır gelmedi uyuyor hatta horluyor öküz doğru söylüyorsun onun umrunda bile değilim karnı doysun yeter

keşke evlenmeseydim bir de dul kadın damgası yiyeceğim babamın yüreğine incek amaa böylede kendimi yiyorum çok üzgünüm çok allah kimseyi evliliği ile sınamasın

asla boyle dusunme biz kadinlar asamadik gitti cogu seyi ya dul damgasi yemek yemekden yada onsuz nasil basaririm yada cocugum var mecburum demekden kurtulamadik gitti boyle ezik durdukca su hayatta hic kiymetimiz olmaz once sen asacaksin bunlari millet konusurda konusur bugun ingiliz prensinle evlensen ne olacakdi ona bile bahane buldu halk gecen gazetede okudum gelin hanim dogurdukca doguruyormus kendini gelistirmiyormus koca sayfa haber yapmislar bak ona bile laf etmisler ki bizler ne kraliceyiz nede boy gosteriyoruz televizyonlarda iki uc konusurlar unutulur gidilir ya sen boyle aileleyde devam ettikce ne olacak ezik birkac psikolojik sorunu olan hayatta guven nedir bilmeyen golgenden bile korkan kadin olacaksin bosver milleti sen kendinin degerini bil yeter kim nederse desin

ayrıca kocam son zamanlarda sürekli beni eleştirmeye ve kusur bulmaya başladı beni bir gün bile kıskanmadı oysa ki ben çok güzel değilim tamam ama yüzüne bakılmayacak biri de değilim bana kızımı en son 2012 ağustos ayında gördüm dedi senin yüzünden ona zaman ayıramıyorum diye duygu sömürüsü yaptı ama öğrendim ki 2013 nisan ayında çocuğunu görmeye gitmiş anası babası ve ablasıyla

benim ailem doğulu beni evlilik bir kere yapılır çok iyi düşün diyerek yetiştirdiler ama ben hakkımı çok yanlış bir insanla kullandım keşke ölseydimde bu günleri görmeseydim annem babam beni bu fırsatçıların elinde ezileyim diye yetiştirmedi ama başıma bunlar geldi

ayyyy ne kadar acidim haline cocugunu gormek isteyen adam ne es dinler ne ana baba mutlaka bulur zamanini bu seninle evcilik oynariz diyemi partner almis kendine bari genc kizin hayallerini yikma o sende aradigi kusur asil onun beyninde haberi yok dengesiz yaaa

çocuklu ve dul biriyle tabii ki evlenebilirsiniz bundaki sakınca ne ki? problem eşinizin ve ailesinin karakterinde. enteresan olan siz evlenmeden önce eşinizin size bu kadar değer vereceğini gösteren hiç bir davranışı olmadı mı? hiç mi tanımadınız birbirinizi?

ewlenmeden önce tanıdık birbirimizi ama ben iki ay flört ettikten sonra öğrendim dul olduğunu ailemin ve çevremin içine usulca girdi ben çok defa geri dönmek istedim ama olmadı aileler kızlarının her zaman yanında olmalı ben ailemden utandım geri dönemedim ve evlendim (

jooker bizim kizlarimiz genel degil ama cogu iki tatli soze kanip gidiyorlar sonu ne olursa olsun ana babayi bile ezip gecip gidiyorlar son pismanlik fayda etmiyor ne yazikki su hayatta ugruna olunecek hic bir erkek yok daha once baska konuda yazmisdim kuzenim bosandi iki cocukla gitti gencecik bekar kizi aldi sirf cocuklarina bakicilik icin ustelik yaptigi her hareket soyledigi her soz yapmacikdi bunu ben anliyordum uzakdan yanindaki hatun anlamiyordu sonradan anladi ama is isten gecti ailesi kabul etmedi kadin siginma evindeydi sonra evlendi baska biriyle degdimi o ugruna oldugu adam icin o ailesine rest cekti elin adami icin ama o elin adami bir kalemde sildi onu arkasindanda demedigi laf kalmadi simdi belki kizarsiniz kuzeni icin boyle dermi diye derim isterse oz ozden kardesim olsun haksizlik olan herseyi elestirir ve asla taraf tutmam

önce bir sakin ol derim ben...öfkeyle kalkıp zararla oturma....yapmışın bir hata ikincisine de zemin hazırlama...boşanmış ve çocuklu bir adamla evlenmek dünyanın sonu değil kaldı ki adam senden gizlememiş....çok sevmiş olmalısın ki bir sakınca görmemişsin...boşanmak çok zor bir durum...bu durumu yaşamış ve ilk eşinden bir çocuğu olan adamın 4 ayda çocuk istememesi bence son derece normal...hatta hiçbir sorun olmasa bile evli çiftlerin 1 yıldan önce bebek yapmasını ben hiç tasvip etmiyorum....bu insanların ağzı sütten yanmış,yoğurdu üfleyerek yiyiyorlar....ama eski eşyalar konusunda yerden göğe kadar haklısın....kalbin kırılmış ve güvensizlik oluşmuş...eşine ve kayınvalidene bu durumlar yüzünden ters davranma biraz sabret bakalım...altın konusunda da ben, direk kayınvalidenden iste derim...madem onun kasasında ve eşin bu konuda duyarsız davranıyor o zaman annesinden istemen gerekiyor...kendi kendini doldurma kimsenin doldurmasına da izin verme....ani kararlar vermeden mantıklı ve akıllı şekilde düşünerek hareket et... zaten mahkeme 1 yıldan az evli kişileri boşamıyor...canım benim... kızımın yaşındasın o da yakın zamanda 1 yıllık evliliğini bitirdi...çok yıpratıcı bir süreç...inşallah boşanmayla sonuçlanmadan halledersin....

bir de böyle bir evlilikte nasıl çocuk düşünüyorsun...

zaten artık düşünmüyorum dediğim gibi kpss yi kazanıp doğuda ücra bir beldeye atanmak keşke sınıf öğretmeni olsaydım belki o zaman kenidme kuş uçmaz kervan geçmez bir köy bile bulabilirdim ama benim tek kurtuluş yolum kpss kendi ayaklrım üzerinde durmak artık dershaneler öğretmen almıyor alsalarda para vermiyor özel okullar sömürü yuvası bir markette çalışsam daha çok kazanırım ama nereye kadar garantili kadrolu bir iş sahibi olmalıyım önce

çok teşekkür ederim bende eşim bir kere kötü bir tecrübe yaşadı ikincisinde daha çok kıymet bilir diye evlendim ama hata ettim ben çok doldum eşime saygım azaldı ona hiç güvenmiyor ve her sözünde bir art niyet arıyorum çok ana kuzusu birde ilk eşi boşanma nedeni olarak kayınvalidemi göstermiş o dilekçeyi okuduktan sonra kaynanamdan çok soğudum herşeyi sahte geliyor bana size de geçmiş olun bu arada

bence şu an boşanacak bir durum yok, sabırla bu sorunların üstesinden gelirsiniz.
sonuçta o kız onun çocuğu ve o kadınla da illa ki görüşecekler.
kaynana sorunlu bir tip ama ilk evliliğini yapan biriyle de olsanız aynı türde bir kaynanaya rastlayabilirdiiz.

siz bu yola kolay olmadığını bilerek girmediniz mi ;neden hemen pes ediyorsunuz ?
çocuk işini erteleyin, kpss ye ağırlık verin.

Onların yaptığıyla sizin yaptığınız aynı şey benim gözümde. Onlar sizi kandırıp eski süs eşyalarını bohça diye getirmişler, siz de koskoca cocuğun varlığından ailenizi haberdar etmemişsiniz.

Flört edip evlenmişsiniz hala kendinizi eski eşle kıyaslıyorsunuz. Eşinizin bu tavırlarını daha önce sorgulayacaktınız.

Konudaki tek doğru sey sizin cocuk yapmamak icin korunmanız.

Konunun başından beri okudum bir aklıselim çıkıpda bir yorum yapmayacakmı diye merakla bekledim .Ne güzel anlatmışınız

Konu sahibi arkadaşım ne kadar çabuk etkileniyorsunuz.Kimse sizin ne yaşadığınızı nasıl bir ortamda olduğunuzu bilmiyor ,kaldıki anlattıklarınızlada vehamet tablosu göremedim. Burada birileri kalk boşan diyor ve hemen kararınızı veriyorsunuz.Ne çabuk gaza geliyorsunuz..

Siz bu adamla gürüşerek ,severek evlendiniz. Çocuğu olduğunu birde eski karısı olduğnu biliyordunuz. Ailenize örtbas ettiğiniz gibi onların hayatında da örtbas edilmiştir ve hiç yaşanmamış gibi olacak diye düşündünüz ama değil işte. Çocuk olmasa belki ama bir çocuk herzaman eski eşle bir diyalog getirecektir.

Ailesi hatalıdır. Muhtemelen eski yaşanan olaylar dolayısıyla onlarda şimdi o zaman şöyle yaptık olmadı şimdide böyle yapalım bari modundadır ..sorsanız onlarda eski eş şöyleydi böyleydi derler. Boşanma dilekçelerini şimdi okumayacaktıınz.Evlenmeden önce araştıracaktınız acaba bunlar neden boşanmıştı diye...Kaldıki onlar oğullarını ikinci kez evlendirdileri için ilki kadar heyecan duymamışlardır O yüzden yapılan her prosedür gereksiz gelmiş olabilir ,bohça vs ..sonuçta onun tüm akrabaları ikinci evliliği olduğunu biliyordur .Onun akrabalarının düğünde bişey takmamasıda bu durumda normal karşılanabilir. Ama annesinin sahte bilezik takması bir facia tabi..30 yaşını geçmiş bide üstüne çocuk sahibi 2. evliliğini yapan bir adamın ailesinden bişey beklemesinide anlamıyorum yaa..

Neyse bir süreç yaşanmış bitmiş, Artık daha önce yapmadığnıız ve aileniz gibi kendinizide kandırdığınız Eski ile olan yüzleşmenizi tamamlayın. Ev artık sizin eviniz eskiye dair olan herşeyi atın.Evinizi kendiniz baştan kurun. Kocanızın çocuğu ile görüşmesi gerektiğni de kabullenin. İlk iş olarak ailenize gerçekleri anlatmakla başlayın. Sonrasında hayatınıza evinize kimsenin müdahale etmemesini akılcı ve kavgacı olmadan sağlamaya çalışın.
KPSye hazırlanıyorum atanmayı bekliyorum diyosunuz sonrada 4 aylık evliliğinizde çocuk istemiyor diye onu suçluyorsunuz. Bence bu sevdanızıda en az 1 yıl rafa kaldırın. Eşinizlede kavgacı olmadan diyolog kurmaya çalışın.
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.....

Eski esine birseyler hissedebilir yasanmislik var sonucta.ama sevdigini sanmıyorum .cunku onu sevse bosanmazdi .seni seviyor senle evlenmis.bence takilma sende eşini seviyorsun bos yere bence uzme kendini.

Anlasmali bosanabiliyor bir sene dolmasada tabi bosanmasino ayrı konu

onun ikinci evliliği olabilir ama benim ilk evliliğim ve bende herşeyi layıkıyla yaşamak istiyorum asls çocuğunla görüşemezsin demiyorum hatta git gör diyorum ben bunu bilerek evlendim eski eşle diyalog konusuna gelirsek diyalog halinde olacaklarsa boşanmasalardı bana herşeyi sildim dedi ben de ona inandım hatamı ettim beni hiç birşeye layık görmemelerine kızıyorum bana herşeyin uyduruğunu yaparak bunu kanıtladılar zaten ayrıca eşim lediklerini allhın emri gibi kabul ediyor bunu kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…