Bende esimin 2.esiyim birde oglu var esimin 1 ay sonra 3 yilimiz dolacak ve 6,5 aylik minnos bir kizimiz var....bu gunlere kolaymi geldik dersen kocaman bir HAYİR derim....cok zor gunler yasadim yasadik hatta bazi zamanlarda hala yasamaktayiz ama ben artik umursamiyorum...banada eski esin adiyla hitap edildi ilkinde sustum ikincisinde surat astim 3. defada kim olursa olsun uyardim ama oyle yumusak degil....eski es gecenin bir vakti aradi esimi uyardim cocukla ilgili olmadigi surece konusmayn dedim anlatamadim 2.kez oldu kiyamtler koptu isin ilginc yani esimin ailesi ne var aradiysa gibi sacma seyler soylediler...en son olay gecen hafta benim annem esimin annesi esimin oglu ve kizim toplu olarak tatile gittik.annem ve esimin annesi alisverise gittiler esimin annesi kizina ve eski gelinine hediye almis esimin ogluna babannem sana aldi dersin demis banada almistir diye bekledim yok....ne yapicam nasil soylicam bilmiyorum ama unutmaya calisiyorum....cunku annem soyledi esimede annemin soyledigini soyleyemem...evet istedigine isteigini alsin ama o zaman arada yalandan nefret ediyormus gibi yapmasin....cok zor arkadadim cooooooookkkkk....
Bende esimin 2.esiyim birde oglu var esimin 1 ay sonra 3 yilimiz dolacak ve 6,5 aylik minnos bir kizimiz var....bu gunlere kolaymi geldik dersen kocaman bir HAYİR derim....cok zor gunler yasadim yasadik hatta bazi zamanlarda hala yasamaktayiz ama ben artik umursamiyorum...banada eski esin adiyla hitap edildi ilkinde sustum ikincisinde surat astim 3. defada kim olursa olsun uyardim ama oyle yumusak degil....eski es gecenin bir vakti aradi esimi uyardim cocukla ilgili olmadigi surece konusmayn dedim anlatamadim 2.kez oldu kiyamtler koptu isin ilginc yani esimin ailesi ne var aradiysa gibi sacma seyler soylediler...en son olay gecen hafta benim annem esimin annesi esimin oglu ve kizim toplu olarak tatile gittik.annem ve esimin annesi alisverise gittiler esimin annesi kizina ve eski gelinine hediye almis esimin ogluna babannem sana aldi dersin demis banada almistir diye bekledim yok....ne yapicam nasil soylicam bilmiyorum ama unutmaya calisiyorum....cunku annem soyledi esimede annemin soyledigini soyleyemem...evet istedigine isteigini alsin ama o zaman arada yalandan nefret ediyormus gibi yapmasin....cok zor arkadadim cooooooookkkkk....
Torununun annesinden neden nefret etsin ki? İçinden gelmiş almıştır.
keşke evlenmeseydim bir de dul kadın damgası yiyeceğim babamın yüreğine incek amaa böylede kendimi yiyorum çok üzgünüm çok allah kimseyi evliliği ile sınamasın
Bakın her eski eş bunları yapacak diye birşey yok.
Genelleme yapmayın.
Babanne gelinini çoksevebilir hediye gönderebilir.
Üstelik saklı gizli de yapmamış ne güzel.
Çocuğuyla bunu annesine göndermesi çok zarif bir davranış.
İki insan ayrıldı diye düşman olmak zorunda değiller.
Bir daha birbirlerinin yüzüne bakmamaları mı gerekiyor.
bende varmı ondan ya
DUL DAMGASI nedir yaaaa???
Merhaba
Yaşadıklarınız çok iyi anlıyorum. Çünkü bende ikinci bir eş olmak üzereyim. Dün nişanlımla bu konuyu su yüzüne çıkardım ve saatlerce ağladım. Şu anda iş yerindeyim. 2.eş olmak çok zor bir durum ve nişanlımında 2 tane cocuğu var ben dha 23 yaşındayım ve ilk evliliğim olacak. Dün akşam nafaka konusunda kavga ettik. Biraz anlatmak istiyorum bu olayı. Düğün yapacaığımız için bir sürü borcumuz var eşyalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. 15 gün önce balayı için napsak diye konusurken bana bizim etimiz ne butumuz ne bizim neyimize balayı diye çıkıştı. Bende çalışıyoruz bir şekilde öderiz daha çok borcumuz olur ama en azından güzel anılar biriktiririz dedim. Manevi değeri çok yüksek bir balayı olacağını düşündüğüm için maddiyatını o kadar kafama takmadım. Bana gerek yok dedi ödeyemeyiz dedi ve kestirip attı.Daha sonra Dün eski karısı yatmamış para diye mesaj attı. Bende nişanlıma nasıl yatırcaz cok borcumuz var dedim. O da ben hallederim bir şekilde dedi. Bende nasıl yani? sen balayı için etimiz ne butumuz ne neyimize gerek diyodun bu kadar borca gerek yok diyodun bu ne şimdi dedim. Eski karın olunca akan sular duruyor tabi dedim ve ağladım saatlerce.
Şimdi ben ne yapmalıyım_?_ Acaba yol yakınken evlenmekten vazmıgeçmeliyim?
benimde ilk evliliğim eşimin 2. evliliği ve ilk eşinden 1 kızı var, deli gibi sevip aşık olup evlendim, ilk sene çok zor geçti sonuçta aramızda 14 yaş vardı bende küçüktüm çok zorlandım ama sabır ede ede herşey yoluna girdi, şu an evliliğimin 7. yılındayım ve bir kızım oldu 2. de yolda, ve ilk eşinden olan kızı da kendi çocuğumdan asla ayırmadım o da beni çok seviyor, burada önemli olan erkek dengeyi çok iyi kurmalı kuramıyorsa kadın çok üzülüyor 2. de kadındaki sabır eğer sabır yok ise mümkün değil evlilik yürümüyor, çok zor bir durum yeniden dünyaya gelsem bende tekrar böyle evlilik yapmayı düşünmeye bilirim sonuçta zaman zaman bende keşke bende başkasının ilki olabilseydim diye düşünüyorum, sevgiler...
ben dava dilekçelerini gördüm kadın gerekçe olarak kaynanamı göstermiş gerçekten baskın bir karakter perde arkasından yönetiyor ama benim kafamı kurcalayan asıl soru eşim hala eski eşini seviyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?