ikinci eş olmayı hazmedemiyorum daha dört aylık evliyim ama boşanmayı düşünüyorum

bu konunun sana örnek olması gerekli daha 4. ayda evlilikten bıkmış bir kadın var karşında nişanlılık evliliğinin nasıl olacağını gösteren bir adım bence iyi düşün karar ver yaşın daha çok küçük böyle bir sorumluluk kabul etmek için yarın öbür gün evlenip pişman olup burda yardım aradığın zmanlar olursa anlarsın yazılanları çok iyi düşün karar ver bu senin ilk evliliğin ve herşeyi istemek hakkın iyice düşün taşın kararını ona göre ver daha sonrasında üzülüp pişman olacağına şimdi üzül ama hayatını karartma

Nafaka ödediğini biliyordum benim sorunum onun nafaka ödemesi değil. bizim balayı için kesinlikle olmaz gidemeyiz diyip nafaka olayında hallederim bir şekilde demesi. Neden bizim olayımızda tmm madem sen cok istiyorsun halledecem bir şekilde demedi de söz konusu eski karısı olunca hemen ben hallederim diyor?

Ben hiçbi zaman eski evliliğini sorun etmedim. olabilr insanlar yanlıs karar vermiş olabilir. bana her seferinde eski evliliğim yüzünden seni asla üzmem üzemem hakkım yok diyen adam dün boş bulunup böyle konustu. Acaba diyorum bu bir işaret mi bana yapmacık davranıyordu bu zamana kadar şimdi bu olayda gerçek yüzünümü gösterdi. 2. eşim diye 2. planda kalmak istemiyorum bunu yaşamaktan korkuyorum.

Ailenle farklı şehirlerde misiniz
Farklı şehirde bile olsalar
Söz nişan düğün gibi törenlerde , eşinin kızını görmediler mi
Nasıl sakladınız yani eşinizin ikinci evliliği olduğunu

Siz niye her şeyinizi ailenizden gizli saklı yapıyorsunuz ki yarın öbür gün bir şey olsa yine onlar üzülecek yine onlar destek çıkacak size. Bu adam da vazgeçilmez olan neydi sizin açınızdan açıkçası çok merak ettim. Ana kuzusu, cimri tuhaf bir adam ve ailesi de keza öyleymiş neden bile bile bile kendinizi ateşe attınız?

Nafaka çocuklarının parası.
Yani nafakası.
Sizin balayınız kadar önemli.
Olayı neden eski karısı meselesine getiriyorsunuz.

Çocuklarının parası değil yanlış anlaşıldım sanırım. Çocuklar Mayıstan beri anneannelerinde kalıyorlar kadın çalışmaya başladığı için. Çocuklarının tüm ihtiyacını zaten karşılıyoruz ekstradan 600 lira nafaka parası veriyoruz. Daha net oldu sanırım.

öncelikle bence şu an en büyük stresiniz ailenizden sakladığınızdan dolayı bi dayanağınızın olmaması.. yanlış olduğunu bile bile sakladınız bunu. sonuçta onun bi geçmişi var o eşyalar filan olmasada hep bağlantıda olacağı bi kadın olacak çünkü çocuk var...o kadınla boşanmış olsada emiim senin en küçük hatanda hemen kıyasa gider.ve bu adam sana değer verse asla annesine müsade etmez. adam kendisinden emin değilki çocuk yapsın. seninle sadece yanlız kalmamak evlenmek için evlenmiş yoksa insan ne olursa olsun sevdiği kadından bi can ister. altınlara gelince bi arkadaşımın nişanı düğünü vs.. gideceğim de al bi şekilde gündüz filan de nişan al bir şekilde madem vermiyor.. o senin hakkın sonuçta. git bankaya koy ve daha güvenli olur ve sizden sürekli al ver olmasın diye yatırdım de. sınava bu kafayla nasıl hazırlanacaksın ki ya sabredip olaylar karambole girip bi de aiilenle sorun yaşamadan bu adama ses etmeden sınavına çalışıp sınav sonrası karar ver.. yada şu an.. sürekli tartışıp sorun yaşayacak kafaya takacaksan olmaz geleceğin biter...çok zor ALLAH yardımcın olsun.

sana direk vazgeç denilmez. ancak ; bu adam daha önce tüm heveslerini almış.. balayı, düğün, hamilelik müjdesi veren eş, doğum müjdesi, bebeğini kucağına alma hevesi... bunların hepsini yaşamış. seni gibi heyecan beklmeyeceksin.. hep eski eşiyle irtibatta olmasını kabulleneceksin. çocuklar büyüdükçe masraflar artacaak. senden çocuk istemeyecek. olsa bile 3 çocuk ve nafaka ???? resmen rıskınız parça parça olacak..iyi düşün.. bana kalırsa örneğe bak ve geri dön bu yoldan derim... üç beş ay sonra konu açma derim...daha yaşın 23 ve herşeyi senin gibi hevesle yaşayacak birini bul.. ilk evlilik ilk bebek ilk balayı..

ozaman eşini yok say takma ders çalış ama üzülürsen düşünürsen kafanı verip çalışamazsın

Ikıncı evlılıgı ıolabılırsın cocugu da olabılır . Bunlar olmamalı sorunun . Kendı kızını da kıyaslıyo olabılır senın yegnelerınle hadı onuda anlayalım evladı sonucta . Ama ıs ılk esten kalan esyalara gelırse bu kotu ıste yanı onun kullandıgı seylerı sana verıp sendende kullanmanı beklemelerı cok yalnıs bısey . Yada onun cd lerı bırde su kısımı anlamadım sana 3 kere eskı karısının ısmı ıle hıtap etmesı bu gercekten hos degıl ıste . Bılmıyorum bana bıraz zor durumdasın gıbı geldı .

Bakın yanlış yoldasınız. Niye mi ? Nafaka kanuni yükümlülüktür ve yerine getirilmek durumundadır.

Ama düğün, balayı bunlar isteğe bağlı şeylerdir, olmazsa olmaz değildir.

Siz 2 çocuklu bir adamla birliktesiniz sizin eşya, balayı, bilezik, düğün gibi giderlerinizden önce o çocukların nafakası gelir.

Ben daha 23 yaşındayım diye birşey yok. Bunu göze alamıyorsanız 2 çocuklu bir adamla birlikteliği düşünmeyeceksiniz.

az oncekı mesajınızı okudunuz bakın bende 1 cocuklu bır bayan ıken bekar esımle evlendım
eskı esım ortada yok bosandıgımızdan berı
ama sız cok yanlıs yoldasınız
nafaka eskı karısının degıl cocuklarındır eger 3 ay odemezse sevgılı nısanlınız hapisi boylar ya oturup adam gibi gecineceklerdi yada cocuklarına adam gibi bakacak şimdi peki ama siz ne istiyorsunuz bu kişiden ve bu ilişkiden? silah zoruylamı nişanlandınız?

hayır olmadı ne demekıstıyorsunuz kadın calısıyor dıye nafaka vermeyecekmısınız zannedıyorsunuz?

Nafaka ile Balayı masrafını karşılaştırdığınıza inanamıyorum.
Yol yakınken vazgecin. O cocuğun rızkı size masraf gibi gelecek.

Daha netleşti evet.
Siz çocuklara harcanan paraya takılmışsınız.
Masrafları karşılanıyor, e anneleri de çalışıyor nasılsa kanune belirlenen para ekstra gerek yok anlamı çıktı net olarak.
Siz tekrar düşünün kararınızı.
Ne kendinizi üzün, ne iki tane çocuğa kinlenin, ne de eski eşe.
Kimsenin huzuru kaçmasın.
Kendinize uygun bekar, nafaka ödemeyen birini seçin.

İçim Şişti İnanın Sinirden Deliye Döndüm En Çok da Size Kızdım Desem Ya Nasıl Becerdiniz Adamın Daha Önce Evlendiğini Ve 1 Çocuğu Olduğunu Pess Nasıl Saklayabildiniz Yaa Hayret Nedir Bu İşin Sırrı Banada Söyleyin Bileyim

Böyle Yaparak Noldu Kendinize En Büyük Zararı Verdiniz İnsan En Kötülüğü Kendine Yaparmış Zaten

Diğer Yandan Sizin Eşiniz Hiçbir Bayan İçin Uygun Değil Bıraktık Sizi Adamlar Kendi Başlarına Bi Mafya Gibi

Eski Eş Çocuk Var Katlanayım Diyememiş Kaçmış Ellerinden Sen Başedemezsin Çocuk Olmadan Kaç Kurtar Kendini Çocuk Değilsin Yaşın 28 Birdaha Böle Aptallıklar Yapma

Bende esimin 2.esiyim birde oglu var esimin 1 ay sonra 3 yilimiz dolacak ve 6,5 aylik minnos bir kizimiz var....bu gunlere kolaymi geldik dersen kocaman bir HAYİR derim....cok zor gunler yasadim yasadik hatta bazi zamanlarda hala yasamaktayiz ama ben artik umursamiyorum...banada eski esin adiyla hitap edildi ilkinde sustum ikincisinde surat astim 3. defada kim olursa olsun uyardim ama oyle yumusak degil....eski es gecenin bir vakti aradi esimi uyardim cocukla ilgili olmadigi surece konusmayn dedim anlatamadim 2.kez oldu kiyamtler koptu isin ilginc yani esimin ailesi ne var aradiysa gibi sacma seyler soylediler...en son olay gecen hafta benim annem esimin annesi esimin oglu ve kizim toplu olarak tatile gittik.annem ve esimin annesi alisverise gittiler esimin annesi kizina ve eski gelinine hediye almis esimin ogluna babannem sana aldi dersin demis banada almistir diye bekledim yok....ne yapicam nasil soylicam bilmiyorum ama unutmaya calisiyorum....cunku annem soyledi esimede annemin soyledigini soyleyemem...evet istedigine isteigini alsin ama o zaman arada yalandan nefret ediyormus gibi yapmasin....cok zor arkadadim cooooooookkkkk....

aılesınede para gondermeyen bırını tercıh etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…