- 5 Mayıs 2018
- 28
- 49
- 8
- Konu Sahibi virastgele
-
- #301
19 yaş büyük bir yaş mı? henüz çok küçük. sanki 29dan bahsediyorsunuz? 19 yaşında daha üniversiteye yeni gitmiş oluyo nasıl kendi ayakları üstünde dursun? eskortluktan mı pra kazansın? nasıl bi zihniyettesiniz?Gece uyanıp bez değişip mama yaptığım doğrudur kendi çocuğuma kii ALLAH nasip ederse 19 yaşında kendini başkasına yük etmeyecek bir evlat yetiştirme niyetindeyim. Ilk geldiği günden beri bana evin temizlikçisi aşçısı kasası muamelesini yapan bir çocuğa!!! gösterdiğim toleransı umarım evladıma da gösterebilecek sabrım kalır derdindeyim
Siz konuyu biraz yanlış anladınız sanırım. Para kazansın dememiş konu sahibi. Kendi temizliğini yapsın, usul yordam öğrensin demiş. 17-18 yaşında ailesinden ayrılıp üniversite okuyanlar var, kendilerine bakabiliyorlar. Eskortluğa nereden geldiniz anlamadım. O yaşta para kazanan, ki mevzu bu değil, gençler başka işler! de bulabiliyor.19 yaş büyük bir yaş mı? henüz çok küçük. sanki 29dan bahsediyorsunuz? 19 yaşında daha üniversiteye yeni gitmiş oluyo nasıl kendi ayakları üstünde dursun? eskortluktan mı pra kazansın? nasıl bi zihniyettesiniz?
19 yaş büyük bir yaş mı? henüz çok küçük. sanki 29dan bahsediyorsunuz? 19 yaşında daha üniversiteye yeni gitmiş oluyo nasıl kendi ayakları üstünde dursun? eskortluktan mı pra kazansın? nasıl bi zihniyettesiniz?
Siz biraz da yeni Doğum yapmış olmanın etkisiyle eşinizin kızına bu kadar tepkilisiniz. Aslında olması gereken çocuğun evin kurallarına uyması, babasından bu yönde teşvik alması, olmuyorsa çocuğa babasının bakmasıydı. Her ne sebeple gelirse gelsin.Selam kızlar ilk defa yazıyorum foruma,merak ettiğim ben gibiler varmı varsa ne yapıyorlar öğrenmek istiyorum. Esimin ikinci evliligiyim 16 yasinda annesiyle yasayan kizi vardi bunu biliyordum. Biz evlendikten 5 gün sonra eski eşi kızı istemedi kiz da annesini bende sorunsuz gelsin diye kabul ettim. Etmez olaydım, kız problem çocuk resmen eşşşek kadar ama yarim akıllı bildiğiniz. Cok sıkıntılar atlattık eşim çok pasif. Kızına karşı hep el pençe. Neymiş zamanında ona babalık edememiş. Zerre kadar eğitim vermiyor görgü kurallarından bihaber kız sofraya bile oturmak gelmiyor içimden. Ayrıca elini sicak sudan soğuk suya koymaz. Surdan kalk şuraya otur demeyiz. Her istediği alınır. Alınmazsa kiyamet kopar.Karşılığında bir evlatlık yapmaz mesela bir bardak su bile getirmez. Kızı ve yaptıklarını zar zor sineye çektim ama eşime karşı buz gibi oldum bu arada. Evin içinde yabancı gibiyiz birbirimize ne bende eski sevgi ilgi kaldı ne de onda. Tek istediğim azıcık baba gibi davranması görseniz evimizin direği kızı gibi davranıyor. Bazen oturup gülüyorum bu hallerine bazen ağlıyorum. Bu arada ikimizde egitimciyiz sözüm ona beş kuruş etmedi evimizin içinde eğitimimiz bize. Ayrica benimde bir kızım oldu henüz dört aylık. Danışacağım birsey yok aslında sadece anlatmaya ihtiyacım vardı. Boşanma gibi bir düşüncem en azından şimdilik yok bende bir evlat büyütüyorum ve aile olmayinca bir yaratığa donustuklerine bizzat şahit oldum. Şimdi düşünüyorum da beş günlük gelinken ona gelsin demesemiydim aceba???
Böyle konularda "kimse yalan söylemesin, kimse başka çocuğa kendi çocuğu gibi tahammül etmez" diyerek birbirini destekleyen kadınlara ba-yı-lı-yo-rum.
Millet evlat ediniyor, hiç tanımadığı etmediği insanların çocuğunu kendi çocuğu gibi benimseyip büyütüyor da sevdiğiniz adamın çocuğuyla anlaşmaya çalışmak mı zor geliyor size?
Kız kafasız, yaratık; anası çocuğunu başından atmış suçlu. Ama bir kocanız mı masum?
"Kadın 11 yaşından 16'ya 5 senede 5 defa göstermemiş çocuğu şimdi mi aklına geldi" diyorsunuz da eşiniz 5 senede 5'ten fazla görmeye çalışmamış mı çocuğunu?
Kadın ne yapmış? Çocuğu mu kaçırmış, izini mi kaybettirmiş, adam dava açmasın diye elini mi tutmuş ne yapmış? Eşiniz görmek istememiş işte çocuğunu. Kendisi de söylemiş zaten "babalık yapamadım" diye.
Ama bu durum işinize geldi. Dediniz ki "Amaaan zaten 5 senedir çocuğunu görmemiş bile. Evlenince başım ağrımaz.".
5 senede 5 defa çocuğunu görmeyen adamın iyi bir koca ya da iyi bir baba olacağını size düşündüren nedir bilmiyorum ama ortadaki en masum kişi o kız.
11'inde ailesi ayrılmış, babası ilgilenmemiş, babası evlenmiş ve bir kardeşi olmuş. Eşinizin 5 sene yanında olmayıp yetiştir(e)mediği çocuğun hesabını ne anneye ne o kıza kesmeye hakkınız yok.
Önce dönüp eşinize sorun bunun hesabını, sonra da halihazırda var olan çocuğuna babalık yapmayan adamda neyin ışığını görüp evlendiniz, üstüne bir de çocuk yaptınız diye kendinize... Sıra gelirse kıza da sorarsınız "derdin ne" diye.
Hoslarina gidiyor..Oh ne güzel çocuğuna ilgisi yok..Çocuksuz gibi..Copsuz üzüm gibi..Onu akil etse zaten bu duruma düşmez..Ise alırken bile cv sine bakiyorlar referans istiyorlar..
Yarın benim çocuğuma yapmaz çünkü beni seviyor ..Adam neyse odur öteki çocuğuna yapan buna da yapar
O kız sorunlu olmasa zaten saşarım..Anlatilanlarda da öyle kayda değer bir şey yok..Kızın davranıarı ile ilgiliAynen öyle. Öncekine hayrı olmamış ki şimdikine olsun.
Adam "babalık yapamadım" diye vicdan yapmış güya ama şimdi de pek babalık yapmıyor anladığım kadarıyla. Kızını konu sahibinin başına bırakmış vicdan rahatlatma peşinde. Ama sorunlu olan kız oluyor nedense
O kız sorunlu olmasa zaten saşarım..Anlatilanlarda da öyle kayda değer bir şey yok..Kızın davranıarı ile ilgili
Hoslarina gidiyor..Oh ne güzel çocuğuna ilgisi yok..Çocuksuz gibi..Copsuz üzüm gibi..Onu akil etse zaten bu duruma düşmez..Ise alırken bile cv sine bakiyorlar referans istiyorlar..
Yarın benim çocuğuma yapmaz çünkü beni seviyor ..Adam neyse odur öteki çocuğuna yapan buna da yapar
Fakat önemli olan saygı. İnsanlar birbirlerini sevmeyebilirler kabullenmeyebilirler ancak saygı duymak zorundalar. Ben bir deAstoria 'nın görüşünü merak ettim.
bir de diyorlar boşanmış ailelerin çocuklarının hepsi yaratık gibiAynen öyle. Öncekine hayrı olmamış ki şimdikine olsun.
Adam "babalık yapamadım" diye vicdan yapmış güya ama şimdi de pek babalık yapmıyor anladığım kadarıyla. Kızını konu sahibinin başına bırakmış vicdan rahatlatma peşinde. Ama sorunlu olan kız oluyor nedense
Sizi cok iyi anliyorum ne yazikki bosanmis ve cocuklu adamlar cocuklarina karsi cok bagimli oluyorlar, baslarinda olmamanin verdigi bir cesit vicdan duygusu onlardaki bu nedenle cocuklar cok simartiliyor ve bahsettiginiz sikintilar ortaya cikiyor.Selam kızlar ilk defa yazıyorum foruma,merak ettiğim ben gibiler varmı varsa ne yapıyorlar öğrenmek istiyorum. Esimin ikinci evliligiyim 16 yasinda annesiyle yasayan kizi vardi bunu biliyordum. Biz evlendikten 5 gün sonra eski eşi kızı istemedi kiz da annesini bende sorunsuz gelsin diye kabul ettim. Etmez olaydım, kız problem çocuk resmen eşşşek kadar ama yarim akıllı bildiğiniz. Cok sıkıntılar atlattık eşim çok pasif. Kızına karşı hep el pençe. Neymiş zamanında ona babalık edememiş. Zerre kadar eğitim vermiyor görgü kurallarından bihaber kız sofraya bile oturmak gelmiyor içimden. Ayrıca elini sicak sudan soğuk suya koymaz. Surdan kalk şuraya otur demeyiz. Her istediği alınır. Alınmazsa kiyamet kopar.Karşılığında bir evlatlık yapmaz mesela bir bardak su bile getirmez. Kızı ve yaptıklarını zar zor sineye çektim ama eşime karşı buz gibi oldum bu arada. Evin içinde yabancı gibiyiz birbirimize ne bende eski sevgi ilgi kaldı ne de onda. Tek istediğim azıcık baba gibi davranması görseniz evimizin direği kızı gibi davranıyor. Bazen oturup gülüyorum bu hallerine bazen ağlıyorum. Bu arada ikimizde egitimciyiz sözüm ona beş kuruş etmedi evimizin içinde eğitimimiz bize. Ayrica benimde bir kızım oldu henüz dört aylık. Danışacağım birsey yok aslında sadece anlatmaya ihtiyacım vardı. Boşanma gibi bir düşüncem en azından şimdilik yok bende bir evlat büyütüyorum ve aile olmayinca bir yaratığa donustuklerine bizzat şahit oldum. Şimdi düşünüyorum da beş günlük gelinken ona gelsin demesemiydim aceba???
Selam kızlar ilk defa yazıyorum foruma,merak ettiğim ben gibiler varmı varsa ne yapıyorlar öğrenmek istiyorum. Esimin ikinci evliligiyim 16 yasinda annesiyle yasayan kizi vardi bunu biliyordum. Biz evlendikten 5 gün sonra eski eşi kızı istemedi kiz da annesini bende sorunsuz gelsin diye kabul ettim. Etmez olaydım, kız problem çocuk resmen eşşşek kadar ama yarim akıllı bildiğiniz. Cok sıkıntılar atlattık eşim çok pasif. Kızına karşı hep el pençe. Neymiş zamanında ona babalık edememiş. Zerre kadar eğitim vermiyor görgü kurallarından bihaber kız sofraya bile oturmak gelmiyor içimden. Ayrıca elini sicak sudan soğuk suya koymaz. Surdan kalk şuraya otur demeyiz. Her istediği alınır. Alınmazsa kiyamet kopar.Karşılığında bir evlatlık yapmaz mesela bir bardak su bile getirmez. Kızı ve yaptıklarını zar zor sineye çektim ama eşime karşı buz gibi oldum bu arada. Evin içinde yabancı gibiyiz birbirimize ne bende eski sevgi ilgi kaldı ne de onda. Tek istediğim azıcık baba gibi davranması görseniz evimizin direği kızı gibi davranıyor. Bazen oturup gülüyorum bu hallerine bazen ağlıyorum. Bu arada ikimizde egitimciyiz sözüm ona beş kuruş etmedi evimizin içinde eğitimimiz bize. Ayrica benimde bir kızım oldu henüz dört aylık. Danışacağım birsey yok aslında sadece anlatmaya ihtiyacım vardı. Boşanma gibi bir düşüncem en azından şimdilik yok bende bir evlat büyütüyorum ve aile olmayinca bir yaratığa donustuklerine bizzat şahit oldum. Şimdi düşünüyorum da beş günlük gelinken ona gelsin demesemiydim aceba???
Ne yaptiniz kiz hala aynimi araniz nasil?Selam kızlar ilk defa yazıyorum foruma,merak ettiğim ben gibiler varmı varsa ne yapıyorlar öğrenmek istiyorum. Esimin ikinci evliligiyim 16 yasinda annesiyle yasayan kizi vardi bunu biliyordum. Biz evlendikten 5 gün sonra eski eşi kızı istemedi kiz da annesini bende sorunsuz gelsin diye kabul ettim. Etmez olaydım, kız problem çocuk resmen eşşşek kadar ama yarim akıllı bildiğiniz. Cok sıkıntılar atlattık eşim çok pasif. Kızına karşı hep el pençe. Neymiş zamanında ona babalık edememiş. Zerre kadar eğitim vermiyor görgü kurallarından bihaber kız sofraya bile oturmak gelmiyor içimden. Ayrıca elini sicak sudan soğuk suya koymaz. Surdan kalk şuraya otur demeyiz. Her istediği alınır. Alınmazsa kiyamet kopar.Karşılığında bir evlatlık yapmaz mesela bir bardak su bile getirmez. Kızı ve yaptıklarını zar zor sineye çektim ama eşime karşı buz gibi oldum bu arada. Evin içinde yabancı gibiyiz birbirimize ne bende eski sevgi ilgi kaldı ne de onda. Tek istediğim azıcık baba gibi davranması görseniz evimizin direği kızı gibi davranıyor. Bazen oturup gülüyorum bu hallerine bazen ağlıyorum. Bu arada ikimizde egitimciyiz sözüm ona beş kuruş etmedi evimizin içinde eğitimimiz bize. Ayrica benimde bir kızım oldu henüz dört aylık. Danışacağım birsey yok aslında sadece anlatmaya ihtiyacım vardı. Boşanma gibi bir düşüncem en azından şimdilik yok bende bir evlat büyütüyorum ve aile olmayinca bir yaratığa donustuklerine bizzat şahit oldum. Şimdi düşünüyorum da beş günlük gelinken ona gelsin demesemiydim aceba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?