İkinci eş üvey anne yeni anne ...


Amin neydim degil ne olucam demeli insan
 
Zor durum ne bileyim insan yeri geliyor dokuz ay karninda tasidigi canindan can olan oz yavrusuna bile sabir ihsan gosteremiyor gokten dusen baska bir cocuga kosulsuz sevgi ilgi emek gostermek yuksek bir karakter normal ustu caba gerektiriyor. Bu islere girmeden iyi olcmek bicmek lazim. Sana da yazik kiza da.
Boyle hisler besledigin icim kendini suclama ayrica, cok anormal bir durum degil. Allah yardimcin olsun.
 
Evlenirken kizi oldugunu bilmiyor muydun?

Annesinde bile kalsa illa ki sizde de kalmak isteyecek bilmiyor muydun?

Tatile giderseniz belki o da gelecek hakli olarak bilmiyor muydun?

Sizin gibi kadinlar yuzunden nice gencler ziyan oluyor..


Isinize gelmiyorsa cocuklu adamla evlenmeyeceksiniz kardesim.

Iyi yapiyor kocan.
Babalik yapacak tabi.babasi cunku


Brova adama.

Sen dr..kizi oldugunu biliyordum bilerek evlendim diyerek ergenlik cagindaki kiza alttan alacaksin
 

Hanımefendi bana gazete haberi yollamanıza gerek yok zaten yazdım o ergenlik 8 yaşa indi denilen şey bedenen kızların erken olgunlaşması yenilen gıdalar vs kaldı ki p yaşta da çocuklar atarlı oluyor evet ama bu onun çocuk olduğu gerçeğini değiştirmiyor değil mi çarpıtmayın sözlerimi..

8 yaşta başlayan ergenlik şu yaşta biter diye bir kıstas var mı peki? bu çok uzun bir süreç bu bir, 19 yaşında biri daha olgun da olabilir daha hala ergende olabilir. Bu sizin üvey kızınıza has birşey değil üniversitede çalışan biri olarak %80 i zaten böyle masasından birşeyi.atmıyor bitaz empati hani eğitimcisiniz ya sizin çocuğunuz büyüyünce yapmasa gözünüze batmaz ama. Yarım akıllı demek ne demek?
 
Şu an 19 yaşında kızlar ergenlik geceli 3 sene oldu ama kendinde değişen olumlu 3 huy bile olmadi nolur yapmayın öfkemi azcık anlayın.
16 yasinda demistin ilk mesajinda.

Ayrica ne farkeder
Isterse 30 yasinda olsun
Kocanin senin dogurdugundan haric buyuk bir kizi var
Kabul etsen iyi olir
 
Bosan o zaman
Egitimcisin
Neden bu hayati kendine hak goruyorsun?
 

Merhaba. Ben sizin derdinizi biraz anladim galiba. Kiz zaten kasitli size yollanmis, bunu söylemiş ve büyük ihtimalle annesi onu hala size karşı yönlendiriyor. Benim dayim ikinci evliliği yaptı ve eski eşi oglunu ortada bıraktığı için çocuk babasının yanında yaşamayı başladı. Eski eşi yeniden evleneceğini hic hesap etmedi. Hep sürünsün istedi. Aynısı da sizin esiniz icin geçerli sanırım. Onun cocugunun da tepkileri oldu. Ters ters hareketleri, hem. Babasina hemde eşine karşı. Yeni esi sabırlı bir insan. Hep bekledi ve araları şimdi daha iyi. Siz oyuna gelmek üzeresiniz. Bence buna müsaade etseniz hata edersiniz
 
kız extrem olarak size ne yaptı. tek sorun bence üveylik durumu yoksa kalan şeyler normal. 5 günlükken kabul etmeseydim diyorsunuz ama bir çocuğun ebeveynlerinden istediğinde kalma hakkı ve seçimi vardır. mahkeme bile sorar belli yaş üstüne.

eğitimciyim diyorsunuz ama yazım uslubunuz hiç oyle değil. sistem eğitimcisisiniz bence. yani kendi içinde bu yeteneği ve ilgisi olan değil de öss ve eğitim sisteminin bir getirisi olan eğitimcilerden olmuşssunuz sadece. rüzgar oraya esmiş ondan eğitimci olmuşsunuz.

iş yapmıyor diyorsunuz ama kız sınava hazırlanıyor neden yapsın. bende o zamanlar çok stresli olurdum annem çalıştığı halde yapmak istemezdim. arkadaşım bir çorba yapsan eline yapışmaz ya derdi. evet yapışmaz belki vakitte almaz ama ben stres olduğumdan evişi yapmak vs beni çok zorlardı.

hiç unutmam hatırladıkça içim sızlar. annem öğle arası eve gelmişti. kendi yemek yememiş bana yemek hazırlamış ayran yapmış. bende stresten ödevi yetiştirmeye çalışıyorum ünideyim. yani 19 lu yaşlardayım. yemicem anne yetiştirmem lazım diyorum. annem aç aç kafan çalışmaz bir yandan ye bir yandan yap diyor. hayır diyorum. bari ayranı iç diyor. kadına artık nasıl bagırdıysam ne tepki veridysem çok fena olmuştu o da sinirle hem hakaret hem bedduamsı bişi yapmıştı. şimdi anne olduğumda onu o kadar iyi anlıyor ve öyle içim sızlıyor ki. 19 yaş size göre büyük olabilir. ben çok uyumlu da biriydim her zaman. öz anneme ben bile boyle davrandıysam daha yeni nesil olan ve üvey anneyle yaşayan biri de başka davranışlarda bulunabilir. kendi çocuğunuz size o yaşlarda daha beterini de yapabilir. kendi çocuğunuz olduğu için hoşgöreceksiniz eminim. ama uvey kızınızı hoşgöremiyorsunuz. eşiniz de buna kırılmıştır. ayrıca kızın size itirafta bulunması bile bir adımdır.

tavrınızı değiştirdiğiniz zaman sorunlarınız da çozülecektir. kız zaten önce üni sonra evlilik vs yoluyla gidecek.
 
Ara sayfalara bakmadim konu sahibi

Biraz detay ver o zamam
Bu kiz sana napti da bu kadar canindan bezdin mesela?.

Mesela sofrayi toplamana yardim mi etmiyor?

Saclari yere dokuluyor da toplamiyor mu?
Kiz yaratikmis baksana 16 yasindaki kiz ne yapabilir yaratik olabilmek icin?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…