- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
- Konu Sahibi virastgele
-
Evlenip kendiniz de bi çocuk dünyaya getirmeseydiniz o zaman hanımefendi Madem ayrılan ciftlerin cocukları yaratığa dönüşüyor sizikininde icinden canavar çıkmasına az kalmış bence bu nefretle adam koyar sizi kapıya en kısa sürede. Bakalım kendi başınıza gelince de ay sofraya oturmak istemiyorum yaratik gibi diyebilcek misiniz
Anne olmak cocuk dogurmak demek değil. Tüm cocuklara aynı özveriyle yaklaşabilmek demek. Siz ne anne ne insansınız gözümde. Allah sizin gibilerden korusun herkesi
http://www.milliyet.com.tr/modern-hayatin-yeni-sorunu--erken-pembenar-detay-cocuk-1675003/ en güncel haliyle !!!! Aaaa siz şimdi gazete haberi de dersiniz ama madem üniversitede çalışıyorsunuz kütüphanesinden daha da bilimsel verilerini bulabilirsiniz. Evlendirme meselesine gelince bunu kendi hayatınıza uyarlamak isterseniz siz ayrıca düşünebilirsiniz zira benim o konuda pek bir uzmanlığım yok
Sayin egitimci bayan bence kocanizla kizi bir tatile ciksinKırbaçlıyordum şimdi terlik atıyorum
16 yasinda demistin ilk mesajinda.Şu an 19 yaşında kızlar ergenlik geceli 3 sene oldu ama kendinde değişen olumlu 3 huy bile olmadi nolur yapmayın öfkemi azcık anlayın.
Bosan o zamanŞu saatten sonra annesine de göndersem bizde inanılmaz yaralar açtı. Ben o yaraları kapatmak istiyorum. Evlenmeden önce eşimi yere göğe sigdiramazdim. Dünyanın en mutlu evliliğini yapacaktık örnek olacaktı herkese. Üç senede bittik resmen ve kendi kanından kendi canından biri sayesinde. Geçenlerde bana "annem buraya beni sizin yuvanızı yıkmam için bilinçli gönderdi Abla" dedi ve bunu soyleywn birine ben yemek yapip camasirini yikayip temizligini yapiyorum. Cok kolaysa ustune alinan yasadiklarimi anlamayip klavye kahramani olan herkes bulsun benimki gibi bir hayat ve kendi yaşasın güllük gulistanlik. Ama benim hayatımı özverilerimi fedakarlıklarını bir mecburiyet gibi görmenize anlam veremedim. Kimsenin kimse için hayatını feda etmeyeceği bir devirde yaşıyoruz. Madalya beklentim yok ama en azından evimin içinde bana hem kendini hemde kızını idare ettiğim için tebessüm bile esirgeyen bir adamla yaşıyorum derdim budur. Umarım orda bir kelimeye takılıp beni taşlamaya kalkan herkes bu mesajı da okur ve iki dakika empati yapabilme becerisi sergiler
Şu saatten sonra annesine de göndersem bizde inanılmaz yaralar açtı. Ben o yaraları kapatmak istiyorum. Evlenmeden önce eşimi yere göğe sigdiramazdim. Dünyanın en mutlu evliliğini yapacaktık örnek olacaktı herkese. Üç senede bittik resmen ve kendi kanından kendi canından biri sayesinde. Geçenlerde bana "annem buraya beni sizin yuvanızı yıkmam için bilinçli gönderdi Abla" dedi ve bunu soyleywn birine ben yemek yapip camasirini yikayip temizligini yapiyorum. Cok kolaysa ustune alinan yasadiklarimi anlamayip klavye kahramani olan herkes bulsun benimki gibi bir hayat ve kendi yaşasın güllük gulistanlik. Ama benim hayatımı özverilerimi fedakarlıklarını bir mecburiyet gibi görmenize anlam veremedim. Kimsenin kimse için hayatını feda etmeyeceği bir devirde yaşıyoruz. Madalya beklentim yok ama en azından evimin içinde bana hem kendini hemde kızını idare ettiğim için tebessüm bile esirgeyen bir adamla yaşıyorum derdim budur. Umarım orda bir kelimeye takılıp beni taşlamaya kalkan herkes bu mesajı da okur ve iki dakika empati yapabilme becerisi sergiler
Evlat kavramını anlayamadan anne olmuşsunuz üzgünümCocuk dediginiz 19 yaşında bir genc bir kadin. 3 yaşında bebe değil.
Bakmaya da kızı kabul etmeye de mecbur değilsiniz bence
16da evlendik 3 yıl oldu evleneli anlatabildimmi16 yasinda demistin ilk mesajinda.
Ayrica ne farkeder
Isterse 30 yasinda olsun
Kocanin senin dogurdugundan haric buyuk bir kizi var
Kabul etsen iyi olir
Tam tersi kendimden olmayan bir çocuğa 3 yıl analık yaptıktan sonra anne olan bir kadınımEvlat kavramını anlayamadan anne olmuşsunuz üzgünüm
Empati hanım efendi kız nolursa olsun ya annesinden yada babasından ayrı büyümüş bı kızdan bahsediyoruz nasıl bı piskolojiden bahsettiğimiz ortadaTam tersi kendimden olmayan bir çocuğa 3 yıl analık yaptıktan sonra anne olan bir kadınım
Ben Öğretmen değilim öğretmenlere karşı normale dönebilirsin.Valla sizin gibi ogretmenler yuzunden tum ogretmenlere onyargiyla yaklasir oldum
Konuya da baska yorum yapmayacagim zira banlanmaya bile degmezsiniz
O evdeki iki cocuga da cok yazik
Bana sen diyemezsiniz , tanismiyoruz hanimefendiBen Öğretmen değilim öğretmenlere karşı normale dönebilirsin.
Kiz yaratikmis baksana 16 yasindaki kiz ne yapabilir yaratik olabilmek icin?Ara sayfalara bakmadim konu sahibi
Biraz detay ver o zamam
Bu kiz sana napti da bu kadar canindan bezdin mesela?.
Mesela sofrayi toplamana yardim mi etmiyor?
Saclari yere dokuluyor da toplamiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?