- 24 Nisan 2020
- 45
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi nerminermin
-
Öz babasına da olsa asla göndermem, çünkü o da evli ve ayrıca şuan dönmeyi falan düşünmüyorum hatta ev arayışındayım. Haberi yok çünkü oğlum anlatmak istemiyor.Çocuğa çok üzüldüm konu sahibi umarım dönmezsiniz ama dönecek gibi duruyorsunuz.Öz babası çocuğa bakma konusunda ne düşünüyor belki onun yanında iyi olur.Öz babanın bu olanlardan haberi var mı ?
Ezdıgı cocuk nasıl buyuduyse kucukte buyur en ıyı sız bilirsiniz bunu, buyuten sızsınız cunku. Bisey olmaz kucuge.Belki kendimi tam anlatamamış olabilirim ama küçük oğlumda işin içinde olduğu içinde tabikide tedavi olmasını istiyorum, döneceğim için değil. Bu yüzden düzelir mi diye soruyorum.
İlki de alkol almadığı halde bunun gibiydi. Ve ben ayrıldığımda oğlum 15 aylıktı ben mutlu büyüsün diye ayrıldım. Gel gör ki daha da büyük bir pisliğin içine düştüm...O oğlunuz da büyüğü değil mi?
O babasına düşkün diye ilki hakaret ni işitecek.
İlk oğlunuz da babasına düşkündür eminim o zaman ona da sabretseydiniz. İlk eşiniz oğlunuza hakaret etmemiş ağlatmamıştır, ablanızın camını indirmemiştir eminim. Bu adamın bu kadar berbat şeylerine oğlunuz için katlandınız madem ilkine neden katlanmadınız??
Bahanelere sığınmayın
Tamam ama sanki açık kapı bırakmış gibiZaten boşanmaya karar verdim beni sanırım yanlış anlıyorsunuz. Zaten oğlumla da konuştum oğlum kesinlikle dönmek istemiyor o eve. Pedagoglarla da görüştüm yani herşeyi yaptım zaten aslında birazda dertleşmek için açtım bu konuyu. Zaten pedagog da oğlumun o evden ayrılması yönünde.
Adam bu cocuk harıc tum cocuklarına ıyı davraniyormus ben bile bu durumda ofkelendım hepsine.Küçük oğlunuzla abisinin iletişimini yaralıyorsunuz. Abisi bu durumda kardeşini de suçlayabilir. Siz ayrı bir evde üçünüz mutlu yaşarsanız kardeşler de mutlu olur. Ama abisini iteleyip örselerseniz ve sebebi de ufağın babasına düşkünlüğü okursa eminim o da kardeşiyle araya soğukluk sokacaktır
Ben zaten bitirdim açık kapı bıraktığım yok. Böyle yorumlar gördükçe seviniyorum çok teşekkür ederim.Tamam ama sanki açık kapı bırakmış gibi
Ne yapmalıyım gibi hala soruyorsunuz
Yapacağınız şey çok basit
Asla ve asla o adama dönmeyeceksin iz
Hem sizi hem çocuğunuzu hemde ailenizi üzdü yıprattı acı çektirdi
Böyle biriyle birkez dahi dusunmeniz mümkün değil
Evladinizla güzel bir hayat sürün
Siz o adamı bırakın gitsin ne hali varsa görsün
Siz evaldinizin ruhunu ve kendi ruhunuzu tedavi edin hayata onsuz devam edin
İnanın hayat çok kısa bu pis insan için ugrastiginiza değmez
Asla böyle bir şey söz konusu olamaz...Küçük oğlunuzla abisinin iletişimini yaralıyorsunuz. Abisi bu durumda kardeşini de suçlayabilir. Siz ayrı bir evde üçünüz mutlu yaşarsanız kardeşler de mutlu olur. Ama abisini iteleyip örselerseniz ve sebebi de ufağın babasına düşkünlüğü okursa eminim o da kardeşiyle araya soğukluk sokacaktır
Tamam ozaman evladınızı kurtarmaya bakın
En son alkol aldığında nedensiz ablamın evinin camlarını kırdı. Bu alkol meselesi yüzünden birsürü sözler verdi ancak hiçbir zaman tutamadı .
Siz kafayı yediniz heralde yazdıklarımı okumuyor musunuz rastgele yorum yapmayın...ya bi kerem benm üc yasinda bi olum dha vr taam miii modunda konu sahibi......
Evet aynen bende böyle düşünüyorum, çok teşekkür ederim.Kimse elini ayağını kırmadığı için bu kadar rahat
Ailenizden biri kafasını gözünü bir patlatsın bir daha elleyemez kimsenin kapısına camına
Size gelince boşanın, pis erkek tipi, alkolü bahane ediyor, ruhu pislik. İçince mesela neden gidip mahalledeki kabadayı bir abiye çatmıyorda el kadar çocuğa çatıyor hiç düşündünüz mü? Çünkü sorunu onunla, onu istemiyor alkol alınca su yüzüne çıkıyor sadece
Nerden biliyorsunuz?Asla böyle bir şey söz konusu olamaz...
Zaten ben boşanmaya karar verdim ayrıca büyük oğlumla birçok pedagogla görüşmeler yaptımNerden biliyorsunuz?
Çocuğunuzun hislerini nereden bileceksiniz?
Ben bile sizdeki çifte standarta sinirlendim.
çocuğunuzun yerine koydum kendimi hırslandım. Henüz ergenlikte üvey babadan çeken yıpranan bir çocuk kardeşi için bitirilmeyen bir evlilik varsa sevemez. Siz sever misiniz? Annem ve ben bu çocuk yüzünden buna mahkumuz diyor belki de.
o kadar emin olmayın.
ilk oğlunuz 15 aylıkken babasından ayrı büyüdüyse ufağı da büyür. Çifte standart bu.
İkisi de çocuğunuzaa eşit davranın. İlkini de koruyun.
Siz kafayı yediniz heralde yazdıklarımı okumuyor musunuz rastgele yorum yapmayın...
Bir kez tedavi oldu zaten ancak hiçbir sonuç alamadı.Alkolü bırakmadığı sürece barışmayı asla düşünmeyin bence.Alkolü bırakmak için tedavi görmeyi kabul edecek birine de benzemiyor anlattıklarınızdan.
Kabul edip bıraksa bile içindeki içme isteği gitmeyebilir ve aylar yıllar sonra tekrar kaset başa sarabilir,ben olsam uğraşmazdım.Hele ki oğlunuza yaptıkları düşünülürse
Ben düzelir mi diye sorarken boşandıktan sonra küçük oğlumla da görüşecekleri için düzelir mi diye sordum. Evi terkettiğimi zaten yazmıştım düzgün okursanız. Ayrıca siz benim anneliğimi yargılayamazsınız.yooo okudum hemde kac sayfa. sonlara dogru tepki alinca zaten bitirdim, zaten bosanicam demeye basladiniz. asil konu acma sebebiniz aceba düzelir mi. öz babalarina kizdirmam laf ettirmem haksiz yere. kaldi ki elin adamina izin verecem.... yazik yavruya babasi ayri anasi ayri hayirsiz.... üvey baba ezer tabi....
Ben düzelir mi diye sorarken boşandıktan sonra küçük oğlumla da görüşecekleri için düzelir mi diye sordum. Evi terkettiğimi zaten yazmıştım düzgün okursanız. Ayrıca siz benim anneliğimi yargılayamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?