- 23 Ocak 2016
- 34.636
- 50.582
- 598
Bu mesaj her şeyi anlatıyorİnanin bu yasa kadar bir dedigini iki etmedim buda boyle olunca ailemde bende tepkimi koyduk suan elini surse inanin giderim o saniye
2 senedir o saniye nie gelmedi acaba sizeİnanin bu yasa kadar bir dedigini iki etmedim buda boyle olunca ailemde bende tepkimi koyduk suan elini surse inanin giderim o saniye
Bu dedigim ilk zamanlarda oldu ayrildim soz verdi yenin ettti bende ikinci evliligim dagilmasin diye kabul ettim sonrasinda kizima kendi oglundan bile daha iyi davraniyor bana devam ediyor ama2 senedir o saniye nie gelmedi acaba size
şuan yapmasa yarın yapacak yarın yapmasa ertesi ay yapacak o zaman olmasa 6 ay sonra ama mutlaka bir gün yine yapacak. allah korusun kızına daha beterini yapmaya kalkmasın.İnanin bu yasa kadar bir dedigini iki etmedim buda boyle olunca ailemde bende tepkimi koyduk suan elini surse inanin giderim o saniye
şuan yapmasa yarın yapacak yarın yapmasa ertesi ay yapacak o zaman olmasa 6 ay sonra ama mutlaka bir gün yine yapacak. allah korusun kızına daha beterini yapmaya kalkmasın ayrilicam bir ay kaldi kizimin okulu bitsin bayramda gidip bidaha donmicem sirf okulu yarida kalmasin diye sessizce bir ay idare edicem tek sorunum hamile olmam
Kızına farklı davranmasından hiç korkmuyorsun anlaşılan sen bu adama da güveniyor olmalısınBu dedigim ilk zamanlarda oldu ayrildim soz verdi yenin ettti bende ikinci evliligim dagilmasin diye kabul ettim sonrasinda kizima kendi oglundan bile daha iyi davraniyor bana devam ediyor ama
Bir şey olmaz kocadan sürekli dayak yiyeceğine bir kere babandan ye en azından kızın kurtulmuş olur.Bosanicam suan kizimin okulu yarida kalmasin son bir ay diye bekliyorum geri donmicem sadece bir kez daha hamileyken ayrilmak ailemden yine tepki almak korkum ilkinde ayrildim diye dayak yedim ailemdende cunku
Sizin çocuklara eziyet etmeniz daha günak. Kürtaj olun bence günahsa da daha az günahtor cocukları dôvdürmenizden. Belliki bu da rezil bir ortamda yetişecek .Neyse allah askina anlamiyorsunuz ben zaten bayramda gidicem bosanicam size sadece karnimdaki cocugu aldirmalimiyim gunaha girermiyim yoksa onada bakip tek buyutmelimiyim bunu sormakti amacim
Bayramda ayrilicam karneyi bekliyorum okul yarim kalmasin diye ama tek sorun hamile olmamBu yaşadıklarınız hiç normal değil kurtarın kendinizi
HaklisinizSizin çocuklara eziyet etmeniz daha günak. Kürtaj olun bence günahsa da daha az günahtor cocukları dôvdürmenizden. Belliki bu da rezil bir ortamda yetişecek .
Düzenli kullansaydın hamile kalmazdın cevabı sen biliyorsun burada ne yazarsan yaz.Kullandim bende oldugunu duyunca inanin iki gun agladim sonra kardesime ayrilicam dedim oda bacim gel ben onada bakarim sanada dedi rizkini verir onun allah dedi
Boş işte yaa kendini kandırıyor. O kızı evlat isteyen bir aile evlat edinse daha iyi bir hayatı olurdu. Bu istismar ihmal edilen çocuklara devlet el atmalı yaa. Ama öle. Cocuğa bile sahip çıkmıyorki devlet buna ne yapacakBoşanmamak için bahane arıyorum demiyor da babama üzülüyorum diyor. Babası en fazla ne kadar üzülecek boşandı diye ya sanki bu toplumda yaşamıyoruz. Hassas kalpli anlatılan baba koca kadını zorla kocaya veriyor falan öff.
Tam da bugün haberlerde annesinin sevgilisi tarafından darp edilen 2 yaşındaki bebeğin hayati tehlikesi olduğunu okudum. Geldim buraya benzeri bir konu daha.. Sinirlerim kaldırmıyor artık.Boş işte yaa kendini kandırıyor. O kızı evlat isteyen bir aile evlat edinse daha iyi bir hayatı olurdu. Bu istismar ihmal edilen çocuklara devlet el atmalı yaa. Ama öle. Cocuğa bile sahip çıkmıyorki devlet buna ne yapacak
Mecburen mi hamile kaldınız? Doğum kontrolü uygulamayın diye elinizi ayağınızı mı bağladılar? Demin haberlerde ne okudum biliyor musunuz? Zaatüre teşhisi nedeniyle yoğun bakımda yatan 9 yaşında felçli kız çocuğuna tecavüz edilmiş. Rutin muayenede farketmişler ve yoğun bakıma girip çıkan 26 kişiye soruşturma açılmış. 2 gündür kanaması kesilmiyormuş kızın. Sizin de 9 yaşında kız çocuğunuz var. Hiç mi vicdanınız yüreğiniz sızlamıyor çocuğunuzun dayak yemesine? O adam kızınıza tecavüz de edecek, niye çünkü siz izin veriyorsunuz. Ben buna da kızına da istediğimi yaparım nasıl olsa elimin altındalar, kadın sesini bile çıkaramaz diyecek. Bir gram annelik hissiniz varsa hem kızı hem de doğacak olanı götürün sosyal hizmetlere verin, sonra da gidip tüplerinizi bağlatın üremeyin, sapık adamlara çocuk sunmayın.16 yasinda dogum yaptim aldir dediler cocuguma sahip ciktim 17 yasinda ailem istedi bu evliligi intibar ederim evlenmem dedim ama edersen et ilkini sen sectin bunuda biz secicez dediler mecburen evlendim
Hepsini okuyamadım içim el vermedi. Yok ikinci evliliğim yok rezil olurum yok babam hasta ya siz ne yaptığınız farkında mısınız? göz göre göre böyle devam ederse kızınızın başına bişey gelecek.Bugün bir haber okudum kadının sevgilisi kalkıp kadının çocuğunu öldüresiye dövüyor bu çocuklar bu dünyaya eziyet görmeye mi geliyorlar? Madem iyi bir anne olmayacaktınız neden bu dünyaya çocuk getirdiniz ? Bahsettiğim kadının çocuğu devlet korunmasına alınacak böyle devam ederse sizinkini de alırlar. Kendinize çeki düzen verin bu nasıl bir eziklik anlam vermedim kocanız kendi oğluna iyi davrandığınız görsün diye uğraşıyorsunuz bide olan kızınıza olmuş .Yazık gerçektenNeyse allah askina anlamiyorsunuz ben zaten bayramda gidicem bosanicam size sadece karnimdaki cocugu aldirmalimiyim gunaha girermiyim yoksa onada bakip tek buyutmelimiyim bunu sormakti amacim
o adamdan çocuk yaparsan bütün hayatın boyunca hayalet gibi hayatında olacak sürekli rahatsız edecek ya da o çocuğu senin başına atıp gidecek kendi oğlunu bile sevmiyor daha. o oğlanın anası nerede hayatta mı bilmiyor mu bunları?Bayramda ayrilicam karneyi bekliyorum okul yarim kalmasin diye ama tek sorun hamile olmam
Gerçekten çok üzücü bir durum neresinden baksanız elinizde kalıyor. Sizin durum ayrı karnınızdaki bebeğin duruma ayrı kızınız apayrı ben çok üzüldüm. Ayrıca sadece eşinizden değil kendi ailenizden de şiddet görmüşsünüz sanırım. Etrafınızda şiddetin olmadığı bir alan da kalmamış sığınma evi vs düşünseniz en azından devlet desteği alsanız daha iyi olmaz mıOnuda kendim buyuturum aldiramam yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?