ikinci evliliğe dair korkularım

yok dediğiniz gibi bi senaryo olamaz da . yine de tereddütlerim mevcuttu işte
Olur. Boşanma aşamasında olduğum eşimin ailesi her yaz tüm gün tarlada. Evde görümcem olmasa kayınvalidem laf arasında yemekleri de sen yaparsın derdi hep. Üstelik ben bayramdan bayrama gidiyorum yanlarına. Buna rağmen beklerdi. İlla beklerler

yani en azından gelip bende kalmazlar çünkü merkezde evleri var o yüzden dedim bu kadar olmaz diye.
kimsede benden istemediğim şeyi yapmamı bekleyemez . bunu öğrenirler eminim ki .
içimden gelirse yaparım kendi isteğimle.
ama birinin demesiyle bir bardağı bile yerinden oynatmam .
öğrenecekler

çok haklısın ...

Yol yakınken dönün, evlendikten sonra buraya yine konu açarsınız ; konu değişmez sadece erkek ardaşm "eşim" olur.

hata yapmaktan korkuyorum .
gerçekten çok iyi bi insan . sırf bu yüzden ayrılamıyorum işte... kafamda deli sorular ama ya böyle olmazsa ?

bu köy muhabbetini aramızda asla aşamadık ...
dediğiniz gibi sadece iyi bir insan olması yetmedi .
dün akşam gayet bağıra çağıra bi konuşayla bitirdik . .

köydeki babannesi atasıymışşşş . ataya saygıı ! toprağına sahip çıkma gibi saçma sapan bi konuşmayla kendini iyice belli etti .

ben evlendiğimizde plan yaptık tatile gidiyoruz ya da o hafta planımız var ne olcak ozaman napcaz diye sorduğumda ' karıyla plan yaptık ben gelemiyorum siz gidin mi diycem yaa ! dedi .

resmen evlenmeden evlilik kavgası yaşadık .

yaşadığım tecrübeyle ileriyi görebilmek iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama ben bu hayatı kabul edemiyceğimi o da vazgeçemiyceğini söyleyerek bitirdik ...

şimdilik tabi ki moralim çok bozuk . .

Burada evliler bu konulardan çok muzdaripler. Hep konu eşimin ailesi. Evet evlenince çok büyük sorun yaşarsınız şimdiden iyi düşünün.

Hiç ya sorma. Birtek onların aileleri var sanki kadınların yok

gerçekten öyle . adam kalkıp babanem diyor yaaaaaaaa.
benim babanem vefat etti gayette severdim ama yaşasaydı babanem için evliliğimi niye zedeleyim ben yaa.
of valla çıldırcam artık

Tam da bunlari yazaktim ki ilerisi icin gerek kalmamis. Dertsiz basina dert alma canim. 2. Kez bosanirsin

Hersey aleni. Evlendikten sonra karısmaya kalktığınızda böyle oldugunu biliyordun, bilerek evlendin senden gizlemedım diyecek
Yalanda degıl dogru.
Ha bu durum dogru mu? Degıl.
Babanne baba anne anane dede, hepsi atamız. Ama bu demek degıl ki, sabah yedide gidip ceviz toplayacağız. Saygı sahip cıkmak böyle bisey degıl. Tartismanızda bile hak vermemis size. İlerde verir mi sizce? Asla...

Bu yanlısı duzeltemezsınız, daha da kotuye gider evlılıgın verdıgı rahatlıkla.

Bence yol yakınken dönün.

gelemiyorum şuan bile tek kavgamız problemimiz bu . çünkü ileriyi görebiliyorum artık .

anlamıyor korkularımı . korktuklarımı yaşıycağıma eminim.
Bu kadar eminsen bence yol yakınken dön.

Bir de ilk evliliğiniz de mi bu sebepten bitmişti ?

Onun ilk Evliliği mi olacak ?

Tam da bunlari yazaktim ki ilerisi icin gerek kalmamis. Dertsiz basina dert alma canim. 2. Kez bosanirsin

yakın çevremden ' hata yapıyosun şimdiden bunu sorun etme sanane şuan gitmesinden ilerde bakarsın ' gibi şeyler diyende oluyor , bazen aklım karışıyor ama aççıkça ortada değil mi herşey ?

yakın çevremden ' hata yapıyosun şimdiden bunu sorun etme sanane şuan gitmesinden ilerde bakarsın ' gibi şeyler diyende oluyor , bazen aklım karışıyor ama aççıkça ortada değil mi herşey ?
Balik bastan kokar ki zaten kariyla plan yaptik ben gelemicem mi dicem diyerek zihniyetini belli etmis. Ne gerek var ya. Zaten ilk evliligin de benzer sebepten bitmis. Bence hic ugrasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…