Olur. Boşanma aşamasında olduğum eşimin ailesi her yaz tüm gün tarlada. Evde görümcem olmasa kayınvalidem laf arasında yemekleri de sen yaparsın derdi hep. Üstelik ben bayramdan bayrama gidiyorum yanlarına. Buna rağmen beklerdi. İlla beklerleryok dediğiniz gibi bi senaryo olamaz da . yine de tereddütlerim mevcuttu işte
Olur. Boşanma aşamasında olduğum eşimin ailesi her yaz tüm gün tarlada. Evde görümcem olmasa kayınvalidem laf arasında yemekleri de sen yaparsın derdi hep. Üstelik ben bayramdan bayrama gidiyorum yanlarına. Buna rağmen beklerdi. İlla beklerler
Sütten ağzınız yanmış, bu yoğurt baştan kokuyor, bırakın üfleyerek yemeyi koşarak uzaklaşmanız lazım.
çok haklısın ...sadece onu mu Çağıracaklar sanıyorsunuz? Eşiniz ve ailesi çalışırken gelin sen de yemek yap diyecekler. Ve emin olun şimdi bu kadar giden erkek evlenince anneci ve aileci olacak. Sürekli sizden de aynı şeyi isteyecek. Burda aksini görmedik henüz. Her haftasonu böyle geçer. Siz merkezdesiniz diye bir işleri olunca da sizde kalmak isteyecekler...
Yol yakınken dönün, evlendikten sonra buraya yine konu açarsınız ; konu değişmez sadece erkek ardaşm "eşim" olur.
Evlilik söz konusu olduğunda karşınızdakinin sadece iyi bir insan olmasıyla yetinebilecekseniz buyrun devam edin.hata yapmaktan korkuyorum .
gerçekten çok iyi bi insan . sırf bu yüzden ayrılamıyorum işte... kafamda deli sorular ama ya böyle olmazsa ?
Burada evliler bu konulardan çok muzdaripler. Hep konu eşimin ailesi. Evet evlenince çok büyük sorun yaşarsınız şimdiden iyi düşünün.10 . ayımız bitmek üzere sevgilimle .
beni çok sevdiğini bakışından bile anladığım bi adam var hayatımda .
evlilikten korkuyor aslında . hayatında benim kadar zor biri varken haklıda . yolumuz niyetiimiz belli elimi bırakma diyor . kendiside evlenmek istiyor korkularını dile getirse dahi artık hayalinde hep ben varım bunu anlamış oldum .
aslında öz eleştiri yaptığımda evet gerçekten bazen çekilmesi zor hatta imkansız biri olabiliyorum (ama olaylar karşısında tabi - durdukyere değil) ..
başımdan ana kuzusu biriyle evlilik geçtiği için aile konusunda benimde çok fazla korkularım var .
sürekli ya ilerde de böyle olursa diye tereddüt edip ayrılasım geliyor ve bunu ona çok kötü yansıtıyorum .
asla ayrılmak istemeyen her kaprisimi çeken, triplerimle uğraşan bu adam ( şimdilik) için aile konusunda ki korkularımı yazayım bakalım sizler neler diyceksiniz. . (yıl sonu isteme , 2020 yazı düğün düşünüyoruz )
ufak bi şehirde yaşıyoruz istanbuldan geldim gerçi ben, onlar buralı . merkeze 15-20 dk mesafede köyleri var .
sürekkkkkli ama sürekliiiiiii köye gidiliyor . . artık o köy diyince bana afakanlar basıyor ..
evet iş çıkış saatimde merkezde olmaya çalışıyor , izinli günümde gitmiyor ama işi yoksa gündüz boşsa mutlaka gider ailesiyle .
yardım etmem gerekiyor yaşlı insanlar diyo( 55 li yaşlar gayette yaşlı değiller yani) . nasıl etmiyim diyor. ama bakıyorum da bazen mecburi gibi yani ailesi despot ve bu da gözümde 15 yaşında elinden tutulup oraya buraya sürükleenen çocuk gibi geliyor .
ceviz toplancak sabah 7 de kalkıp köye gidilcek , kızılcık toplancak , odun kırılcak ... bitmiyooooor. ... .
merhametli bi insanda kendisi . dün yine köye gitti bu sefer anannesi için odun kırıcakmış !
ne anası ne annneannesi hiç bişey bitmiyor . bizi buraya götür X biizi şurdan al buraya götür X . kardeşini dersaneden al X .
gece yoğun çalışsada sabah 7 de uyan köye gidelim X ... artık bana batmaya başladı .
diyceksiniz ki çocuk şuan bekar ailesiyle yaşıyor sanane değil mi ?
evet şimdilik banane ! ama ilerde ne olcak ??
ve evi var kendisinin bu şehirde olcaz ailesine 10 dk uzaklıkta . biz uyurkende sabahın saçma saatlerinde eşim yanımdan kalkıp ceviz ot püsür toplamaya mı uyandırılcak ? sonra ne olcak ? 1-2-5-10 derken ben artık karışmaya ve biz kavga etmeye başlıycaz...
bunları düşündükçe ayrılasım geliyor . çok kızıyor bana .. herşeyim sorun oluyor sende diyo . köye gitmem sorun ,ailemle biyere gitmem sorun .... halbu ki sorun şuan için değil ilersi için korkularım ama anlayamıyor ...
evlenince ne olcak diyorum bukadar olmaz diyo .... bu kadar olmaz da ne kadar olur ? muamma ....
bu yüzden şimdiden kavga ediyoruz . bazen kalbini kırıyorum tut tabi ellerinden ana babanın git nereye gidiyorlarsa diyorum . bana bu muammeleyi yapma diyor . . huzur veremiyorum ona bu yüzden ....
haksız mıyım ? çok mu üstüne gidiyorum ? ne dersiniz ?
9. sayfada güncelleme
Burada evliler bu konulardan çok muzdaripler. Hep konu eşimin ailesi. Evet evlenince çok büyük sorun yaşarsınız şimdiden iyi düşünün.
Hiç ya sorma. Birtek onların aileleri var sanki kadınların yokbu erkek ailelerinden nedir çekilen yaa
Hiç ya sorma. Birtek onların aileleri var sanki kadınların yok
Tam da bunlari yazaktim ki ilerisi icin gerek kalmamis. Dertsiz basina dert alma canim. 2. Kez bosanirsinbu köy muhabbetini aramızda asla aşamadık ...
dediğiniz gibi sadece iyi bir insan olması yetmedi .
dün akşam gayet bağıra çağıra bi konuşayla bitirdik . .
köydeki babannesi atasıymışşşş . ataya saygıı ! toprağına sahip çıkma gibi saçma sapan bi konuşmayla kendini iyice belli etti .
ben evlendiğimizde plan yaptık tatile gidiyoruz ya da o hafta planımız var ne olcak ozaman napcaz diye sorduğumda ' karıyla plan yaptık ben gelemiyorum siz gidin mi diycem yaa ! dedi .
resmen evlenmeden evlilik kavgası yaşadık .
yaşadığım tecrübeyle ileriyi görebilmek iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama ben bu hayatı kabul edemiyceğimi o da vazgeçemiyceğini söyleyerek bitirdik ...
şimdilik tabi ki moralim çok bozuk . .
Bu kadar eminsen bence yol yakınken dön.gelemiyorum şuan bile tek kavgamız problemimiz bu . çünkü ileriyi görebiliyorum artık .
anlamıyor korkularımı . korktuklarımı yaşıycağıma eminim.
Tam da bunlari yazaktim ki ilerisi icin gerek kalmamis. Dertsiz basina dert alma canim. 2. Kez bosanirsin
Bu kadar eminsen bence yol yakınken dön.
Bir de ilk evliliğiniz de mi bu sebepten bitmişti ?
Onun ilk Evliliği mi olacak ?
Balik bastan kokar ki zaten kariyla plan yaptik ben gelemicem mi dicem diyerek zihniyetini belli etmis. Ne gerek var ya. Zaten ilk evliligin de benzer sebepten bitmis. Bence hic ugrasmayakın çevremden ' hata yapıyosun şimdiden bunu sorun etme sanane şuan gitmesinden ilerde bakarsın ' gibi şeyler diyende oluyor , bazen aklım karışıyor ama aççıkça ortada değil mi herşey ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?