İkinci evliliğim 3 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

iyi de size yalan söyleyen gelin değil ki bu durumda. oğlunuz ya da kardeşiniz.
sonuçta gelinin sizinle bir iletişimi yok. neden bu konuya bir de buradan bakmıyorsunuz?

benim yorumuma cevap yazmadınız?
burada tüm suçlu kadın gibi bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz böyle anlaşılıyor yorumlarınızdan.

burada tüm suçlu kadın gibi bir algı yaratmaya çalışıyorsunuz böyle anlaşılıyor yorumlarınızdan.
görmedigim icin yazmamis olabilir miyim? gelinin iletisime gecmesi önemli degil ki somucta bu adam daldan turemedi bi ailesi var ve acik acik gizliycez diyo o da tamam diyo :)

ben erkeklerin degil kadinlarin kendini korumasi taraftariyim bunu anlamiyosunuz kimse melek degildir annesine babasina güvememiyor insan bi hayati ailesini bile tanimadigi bi adama nasil emanet edebiliyor adam suclu ben adami elestirmeye tenezul dahi etmiyorum bunu dile getirmeye gerek yok iki magdur var erkek ailesi ve gelin gelin bilip susanlardan kabul edenlerden aile tamamen habersiz hangisi daha masum? şimdi namusla oynamak kolay mi mecbur kabul edecekler diyosunuz ama erkek tarafinin onu gelin olarak kabul etme zorumlulugu yok adamin var adamda etmiyosa bu da kadinin tanimadan inanmasindan kaynakli sorun daha nasil aciklanir bilmiyorum ki

görmedigim icin yazmamis olabilir miyim? gelinin iletisime gecmesi önemli degil ki somucta bu adam daldan turemedi bi ailesi var ve acik acik gizliycez diyo o da tamam diyo :)
adam başta ailemden gizliycez sonra yavaş yavaş anlatıcaz birden yüklenirsek anneme bir şey olur diyor.
ve kadın bu yüzden susuyor anladığım kadarıyla.
kim haklı kim haksız muhakemesi yapmıyorum yanlış anlaşılmasın zira bu konuda mutlak haklı- haksız yok gibi.
adam kızımıza aşık olmuş ailesi kabul etmese de vazgeçmemiş evlenelim gizliden devam edelim demiş sonra korkmuş ailesinden birileri öğrenince bitirmek istemiş.
konu sahibesi de aşık olmuş ilk evliliğinden sonra liman sanmış belki de, inanmış adamın sözlerine, ne sözler verdi bilemiyoruz tabi buradan aralarındaki ilişkinin dinamiğini bilemeyiz. bir süre gizlilik içinde devam edecek sonra erkek tarafı yumuşatılacak diye başladı demek ki ama adam buna rağmen yan çizince şimdi ben ne yapsam diyor.
iki taraf da kısmen haklı kısmen haksız.
ben diyorum ki durum böyle muallaktayken kesin yargılara varmak ne derece doğru?

iyi de size yalan söyleyen gelin değil ki bu durumda. oğlunuz ya da kardeşiniz.
sonuçta gelinin sizinle bir iletişimi yok. neden bu konuya bir de buradan bakmıyorsunuz?
yahu zaten adamı sildim defterden doyorum kardesim dahi olsa o yalaniyla o zaten bitti benim icin simdi gelin magdurum dedigi icin söz konusu gelin adam ya da kardesim magdurum yazsaydi ona da yaparken bana mi sordun kararinin bedeli git bildigini yap derdim

yahu delirecem adam evliyim 3 cocugum var kuma gel deseydi o askin dinamigi sözleri etki eder miydi bu kadinin kabul etmesine etmezdiiiii o aşktan kapanan gözler acilirdi ama simdi acilmadi cunku gelinin de isine geldi yapmayin Allah askina magduru oynamasin simdi o gelinin gözü asktan kör oldu da nasil bi anda intikam tazminat derdine dusecek kadar acildi bi şoku atlatsin bi 5 ay kendine gelemesin bi gece de tamam kararimi verdim bende onu bitircem demis bu normal mi

sizin kafa yapınızla benim kafa yapım hiç uyuşmuyor.
benim baktığım yerden siz, sizin baktığınız yerden ben maalesef ki bakamıyoruz.
düşüncelerinize yine de saygı duyuyorum tabi ki, sizin doğrunuz size..
burada tartışmamız sonuca varmayacağından dolayı konuyu boş yere meşgul etmek olacak sanırım..
iyi günler...

bende diyorum ki sakin tazminat falan alma daha cok yanlis anlasilacaksin aile bi de biraz cirkefse müge anliya cikacak gelin geldi 3 ay durdu kacti bi de para istiyo biz bi sey yapmadik kendi gitti dese bu kadin nasil aklayacak kendini bi anlayin artik bunu üzerine gittikce beter olacak susup Allahin adaletine birakacak gelin de masum degil ondan da ondan da cikacak

iyi günleeeer :)

Kusura bakma da sen bu kafayla daha çok kandırılır yarı yolda bırakılırsın..
Bence artık kendini ve çıkarlarını da düşün öyle hareket et. Bu adam seni sevmiyor sen hala sevgiden bahsediyorsun.

Yerinde olsam duygusallığı bir tarafa bırakıp dişe diş kısmına geçerdim. Önce çekişmeli, tazminatlı bir boşanma ve tüm sülalenin göreceği şekilde sosyal medyaya mutlu fotolar evlilik cüzdanı vs. paylaşırdım. Ki ailesi boşanmış olduğunu saklayamasın.

onun adina hesap acarsa ceza alir fake hesap suc onun ailesine duyurmak adina kendi hesabinda paylasip onun ailesini v.s eklesin tazminat alacak diyosunuz da aile cikip biz mi dedik evlen diye kendin geldin oglumuzu kandirdin dese mahkeme de de biz dugunu yaptik sebepsiz yere kacti dese iki de sahit tutsa olay biter zaten gizli oldugu ortada mahkeme erkegi hakli bulur emin olun bi ev yok ki evlilik olsa bastan hata ile baslamis adam sigortasiz ya da asgari ücretli ise alacagi 150 lira tedbir nafakasi mahkeme temyiz falan derken en az iki sene bu sürede daha daha cok yipranacak belki de adam ailesinin lafina bakip altin taktik yedi kacti diyecek karsi tarafi hic tanimiyoruz ki daha fazla kör kuyuyla oynamanın anlamı yok icinden ne cikarsa ciksin kadina zarar verecek adam tazminat ödese kac yazar giden gunler gelir mi ki kendine hayri yok ev kuramamis sana ödedigi gönülsüz paradan hayir mi gelir

3 ay da bu kadar dönen adam mahkeme de resmen canavar olur zıtlaşıp bi kadın cinayeti daha yasanmasın bence kapanmalı bu konu kadın yoluna bakmalı kader bu belki ben de 5 kez evlenip boşancam ben simdiye kadar kadina dul diye suclama da bulunmadim hala adamin yoluna gitmesine kizdim ayrilsin tasinsin ordan baska yerde tertemiz hayat kursun olay bu kadar basit ondan gelecek 10 20 30 bin her neyse Allahtan gelsin

Ya lütfen insanlarıda yanlış bilgilendirmeyin senaryo yazmışsınız resmen film gibi adalete sığınacak tabiki sadece aldatılınca darp edilince tazminat talep edilmiyor lütfen...

Kadını ne aşağıladınız be sanki damadın annesi sensin yok para vermezler inşallahtan başladın hâlâ onları savunuyorsun.herkes hata yapabilir ama sen sadece bu kadın suçluymuş gibi sürekli kadının üstüne gidiyorsun.senin başına neler gelecek hayatta bu belli mi ki bir kadını bu kadar rahat yargiliyorsun sen kimsin?

Şahsen sizin kadar kafa yorma gereği duymuyorum. Ben yapabileceklerini söyledim de yapabileceğini sanmıyorum. Çünkü hala duygusal düşünüyor :)
Fake hesap açsın demedim ki kendi hesabından ekleyip adamı etiketlesin :)

ah be canim 2.inci evlilik bu ilkde degil bende 2.inci hazirliktayim herkes biliyor onayli yine korkuyorum niye kendini yaktin seni istemeyeni sende isteme ama bundan sonra acele etme duygularina yenik düsme

Gizli nikahı kıyıp cesaret gösteren bir adam o cesareti de elinizden tutup ben evlendim demesi lazım dı karşılarına çıkarak!
Bebek olayını kaçırdım sanırım nerede yazıyor ?

Canım sen zamnnda aldatılmışssın adam seni be çocuğunu yok saymış e sende 9-10 bin nafaka için aynı şeyi yapsaydın o zman değilmi? Bi kadına bir insana hakkını arama diye direten birinide ilk defa görüyorum bu işin üç ayı beş senesi olmaz

mesele para ise zengin erlekler duygularla oynasin parasini versin cekilsin herkes kenara ay mantiga bak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…