- Konu Sahibi esen_ruzgar
bakın siz benim hayatımı resmen kendi kafanıza göre yazıp çizmişsiniz bizim çocuklarımızın üzülecek durumu yok kızımla karşılıklı binalarda oturuyoruz hergünüm zaten kızımla geçiyor olayları neden dram haline getiriyorsunuz kızımın babası vefat ettı ve rahmetli kızının başını birkez okşamış biri değildi şimdiki eşimle aralarında çok güzel bir bağ var zaten ben buraya yazma sebebim benim hayatımı yargılamanız veya bilip bilmeden olayları çıkılmaz hale sokup topa tutmanız çok can sıkıcı bizim çocuklarlada sıkıntımız yok maddi manevi herzaman yanlarındayız 2.evlilik yapan kadınlar çocuklarını atmışmı oluyor bu nasıl bi sabit düşünce yurdum kadınlarının yorumlarından ben utandım inanın benim kızımla aramdaki bağ belkide sizin çocuklarınızla aranızda olan bagdan daha kuvvetli bundan emin olun vah tüh çocuklar ortada anne baba da suçlu lütfen hepiniz kafa yapınızı düzeltin kimse kimsenin ne yaşadıgını bilmeden ağır cümleler kuramaz yanlış yazmışım ben kadınlar kulubune yazarak hemcinslerim anlar yada anlamaz ise kırıcı olmadan yorum yapar diye düşünmüştüm ama yanılmışım.(bu mesaj kötü yorum yapanlara geneldir )
tüm bu satırları okusak bile burada
"aa tamam o zaman yaa, yapın tabi ki 2.yi, eviniz şenlensin" diyen çıkmayacak buna emin olabilirsiniz.
yani ne gibi bir cevap beklediğinizi de bilemedim.
Önce annaneyle babanneye sorun bakalım evlerine yeni bir neşe istiyorlar mıymış?
Çünkü yeni doğan bebeği de onlara bırakıp kaçmanız olası...