Ikinci evliligim de bitti..

:) neye gore normal olmak zorundayim? sizin normalinize uymadigima sevindim sayin klavye kahramani.

Sadece bana göre normal değilsin.Çünkü normal bir kafadan çıkan bir yazı göremiyorum karşımda soluklan nefes al ve yazdıklarını oku.

İvedilikle görüşme yolunu seçtin ve bunları yaşadın. Bile bile...
Zamana bırakma yolunu seçseydin ne olurdu bilemeyiz bunu sen de bilemezdin.
Zihinsel kimya değişiklikleriniz düzene girmiş, gerçeklerle yüzleşmiş,
sağlıklı düşünce yapısına kavuşmuş olurdunuz. İzin vermedin... Tutmak istedin hayatı...
Akışına bırakmalı aslında. Hayatın hazırlayacağı güzel sürprizlere fırsat tanımalı...

Adam yıllardır ayrı zaten boşanmaya da çalışıyor yurtdışında olduğu için uğraşamamış. Bunca yılı yalnız geçirecek hali yok eski sevgilisini bulmuş sevmiş ne güzel. Ben burda bi hata görmüyorum.
Ama adamın hayalleri yıkılmış eski sevgili arızalı çıkmış çünkü. O adam artık size güvenmez o sayfayı kapatın bence. Burnuna kadar getirmişsin adamın. Hasta haliyle kovmuşsun kapı dışarı atmışsın. Adam 60 70 yaşında da mı böyle yapıcan dediğine göre geleceğini parlak görmemiş seninle.

Orasi oyle, gelecegini parlak gormediginin ben de farkindayim ama ilk ucaga atladim gittim, ozur diledim. Sinirlerimin ne kadar yiprandigini biliyor..En azindan biraz daha ilimli olabilirdi. Cunku Amerikadan geldiginde gercekten cok kotuydu, ben gucum yettigince hastanelere goturdum, teshis konulamadi haftalarca tum bolumleri gezdik, emarlar, anjiyolar yapildi. Ve hepsini ben odedim ve hep yanindaydim, ilaclarini hep ben goturup verdim, ona kalsa unuturdu..Toparlandi, iyilesti. Ben de bunu soyledim ona, hastayken bakmadim mi sana, nasil boyle dusunursun dedim..yaptiklarima baksin istedim, soylediklerime degil..Cunku sinirle soylenen sozlerdi. Keske o da beni sinirle kovsaydi da bunlari yapmasaydi..

Bunu yapmak zorunda hissettim kendimi..cunku annemde cok cok kotuydum, cok sinirliydim, icimden atamadigim bir sinir vardi, dayanamadim, gittim ve rezil olup geri geldim.

Icim sisti okurken..birkere evlilik yasamissiniz 2.ye nasik cesaret ettiniz onu anlamadm gercekten cunki bnde 1 evliljk gecirdm ve suan kimseye guvenemiyorum insanin bir kere sansi yaver gitmeyince olmuyor tmm ikinci kere de guvenmissin insansin sonucta kadinsin heves diyelim bu kdr kendini yipratma bari adama nasil etsem de donsem die dsunme kendi yoluna bak artik

yok, nasil etsem de donsem diye bir dusuncem yok artik..Ben sadece bitirme seklini hazmedememistim, gittim, konustum ve bana hic deger vermedigini gorup daha cok uzulup geri geldim..Artik yoluma bakiyorum elbette, toparlanicam yeniden..

Iste aslinda hic cesaret etmemem gereken yerde cesaret ettim. Normal bi zamanimda olsa asla cesaret edemeyecegim bir seye o zayif donemimde cesaret ettim..Yoksa normal halimde yapabilecegim birsey degil kalkip dunyanin bir ucuna gitmek..buyuk hataydi, simdi de bedelini oduyorum iste.

yok, nasil etsem de donsem diye bir dusuncem yok artik..Ben sadece bitirme seklini hazmedememistim, gittim, konustum ve bana hic deger vermedigini gorup daha cok uzulup geri geldim..Artik yoluma bakiyorum elbette, toparlanicam yeniden..
Bir is bulun calismak zor gercekten bir bayan olarak ama para kazanmak cok guzel zamanla kendinize guveniniz yeniden yerine gelecek

Belki bunları düşünmesi için zaman verseydin sana haksızlık ettiğini düşünür affeder gönlünü alırdı ama sen burada fırsat vermemişsin. Sürekli mesaj yazdığını söyledin taciz ediyorsun. Olgun bi davranış değil bu.

Bir is bulun calismak zor gercekten bir bayan olarak ama para kazanmak cok guzel zamanla kendinize guveniniz yeniden yerine gelecek

Tesekkur ederim, ben zaten son 3 yil haric hep calistim ve simdi tekrar calismaya baslayacagim. Kotu olan ne biliyor musun, olanlari unutmak icin cok acil ise atmam lazim kendimi ve bir is buldum ama onun oldugu sehirde..bir suredir orda is ariyordum ve buldum..tam da havaalaninda aglarken aradilar gel basla diye..nasil bir sakaysa artik:)

hala cikic yolun var madem boyle sevip sahip cikan biri varsa kacirma sıkı sıkı tut onu yaptigin hatalari bi daha yapmamayaya gayret et o adama en buyuk hediye olur.annenmis kardesinmis hayatina burunlarini sokturma

Yok..Persembe gunu yanina gittigimden beri ne aradim, ne mesaj attim..Bunlarin hicbirine de yapmayi dusunmuyorum..Sadece bugun annem aramis onu, acmamis. Acmayinca da oglum beni ara diye mesaj atmis. Anneme de kizdim ama yapabilecegim bisey yok ona.

tek anladığım oldukca ani kararlar alıyorsunuz...ve pişman oluyorsunuz..bu iyi bişey değil...keskin sirke küpüne zarar

hala cikic yolun var madem boyle sevip sahip cikan biri varsa kacirma sıkı sıkı tut onu yaptigin hatalari bi daha yapmamayaya gayret et o adama en buyuk hediye olur.annenmis kardesinmis hayatina burunlarini sokturma

Sahip cikip sevmek mi, biz akdeniz de yasiyoruz, Istanbula geldik beraber, kavga edince o beni birakip dondu. Ben pesinden gittim, ozur diledim. Otelde kaldim. Ne aradi, ne sordu. Ustelik deprem de oldu o gece. Ertesi gun istanbula yola cikiyorum erkenden dedi ama arabasi otoparktaydi. ordaydi. annesi ve kuzenleriyle balkonda cay iciyordu. Ben orda kopek gibi aglarken o balkonda cay iciyordu! Sinirle soylenmis birkac soz bunlari yapmasini gerektirmez.

tek anladığım oldukca ani kararlar alıyorsunuz...ve pişman oluyorsunuz..bu iyi bişey değil...keskin sirke küpüne zarar

Onun ben de farkindayim. Hayatimda ani aldigim tek karar buydu ve en yanlis kararim buydu; onun yanina gitmek, onunla birlikte olmak. En basindan hata yaptim..Genelde kararlarimi boyle vermiyorum ama bugune kadar hep duygularimla hareket ettim ve kaybettim. Bundan sonra beynimi kullanmayi dusunuyorum..En azindan oyle yapmaya calisicam. Beynimi is disinda da kullanmam lazim.

bende depremin oldugu aksam ordaydim ve cok korktum eminim sende korkmussundur keske yaninda olsaydi ama olamamis neyse sen bunlari unut biseyleri duzeltmek istiyosan gecmisi olmusu unutacaksin

bende depremin oldugu aksam ordaydim ve cok korktum eminim sende korkmussundur keske yaninda olsaydi ama olamamis neyse sen bunlari unut biseyleri duzeltmek istiyosan gecmisi olmusu unutacaksin

Artik duzelmesi cok zor, cunku istemiyor. Ben de daha fazla israr edecek degilim. Sadece tamamen sustum, ne ariyorum, ne mesaj gonderiyorum...ama bitirmis, onu anladim gittigimde. Herhalde esyalarimi da gonderir bu hafta. Onu bekliyorum simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…