Ikinci evliligim de bitti..

Oben ne yaptin sen? Ben orda asla sana bisey soylemedim. Yanlis anladiysan ozur dilerim sinirim cok zouk oldugundan imlaya cok dikkat edemiyorum, kafa lazim, olgunluk lazim derken ben esime soyledim. Yani ben nelere katlandim ama o beni birakti, benim hazmettigim seylerin buyuklugunu anlamak icin kafa lazim, olgunluk lazim demek istedim. Kusura bakma, kelimelerini ozenle sectiginin farkindayim beni kirmamak icin ve aslinda icinden daha kotu kelimeler gecirip kirilmamam icin yazmadiginin da farkindayim. Bunun icin de tesekkur ederim.

Tesekkur ederim yorum icin. Ben de cok ama cok uzgunum, evet sabredemedim, sabirsiz bir insanim ama cok zor seylerden gecmeye, hazmetmeye calisiyorum ve bazan dayanamiyorum. Ustelik ona soyledim, annemle kardesim butun aksam beni doldurdu, dayanamadim diye. Hep yaparlardi da ben ilk kez soyledim..Esinizin sizi bu kadar uzmesine de uzuldum, gercekten cok zor bir durum. Ben duzeltmek istiyorum, bunun icin de yarin gidip sansimi deneyecegim. Ya da pazartesi. bilmiyorum. Bana bugun dedigi, gelme hala cok sinirliyim. 3-4 gun sonra biz zaten istanbula gelicez, o zaman bulusur konusuruz. Ama ben gitmem gerektigini hissediyorum..Sadece gururum engel oluyor cunku kendime yediremiyorum olanlari. Ama yarin gitmeyi planliyorum aksilik olmazsa. Insallah hersey yolunda gider, cunku ayrilmak istemiyorum. 3 saatlik uykuyla duruyorum, yine de uyuyamiyorum. Kafam allak bullak. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

bak ya hahah önce atmıcam salıya kadar diyo sonra
şaka bi yana da ben de tırsıyorum hiç yazmıcak diye
yine bi beklentim var arıcağına dair

Ben yarin ya da cuma gitmeyi planliyorum, dayanamiycam sanirim..Insallah seninki arar ve duzeltirsiniz. Ben simdilik gidip yuzyuze konusmak istiyorum, bu sekilde bitirmesini hazmedemiyorum ben. Cildirmak uzereyim.

Olmayan 2. evlilik bitmez ki. Siz biriyle yasayip bitirmissiniz sadece.

Umarım mutlu olursunuz .
Erkekler gerçekten çekilmezzzzzzzzzzzz

dallas mi anam bu hikaye :O
bu kargasanin icinde nasil mutluydunuz ilk yil?
bi suru sey bi suru kisiden gizleniyor ayrica, tam bi entrika yumagi yani, bi de bu telasta tup bebek plani?
erkekler esinin eskiden sevgilisi olmasi ihtimalini bile dusununce kiskanabiliyor, esim dediginiz sahsa 'eski kocam senden iyiydi' diyebilecek kadar saygi duvarlari yikilmis, perde yirtilmis..
Allah hayirlisini versin

O adam sizin eşiniz değil, başka birinin eşi. Sürekli eşim diyorsunuz ama değil.

E="BellaGasca, post: 36755910, member: 246250"]Oben ne yaptin sen? Ben orda asla sana bisey soylemedim. Yanlis anladiysan ozur dilerim sinirim cok zouk oldugundan imlaya cok dikkat edemiyorum, kafa lazim, olgunluk lazim derken ben esime soyledim. Yani ben nelere katlandim ama o beni birakti, benim hazmettigim seylerin buyuklugunu anlamak icin kafa lazim, olgunluk lazim demek istedim. Kusura bakma, kelimelerini ozenle sectiginin farkindayim beni kirmamak icin ve aslinda icinden daha kotu kelimeler gecirip kirilmamam icin yazmadiginin da farkindayim. Bunun icin de tesekkur ederim.[/QUOTE]

Basim cook kötü ağrıyor bugün ...size doğruyu soyleyeyim mi esiniz den kastinizi farkettim..aç gözünü be kardeşim aç aç aç. .yahu lütfen ACC. .dikkatini çekmek ve vereceğiniz tepkiyi görmek istedim...Bunun için bende senden Özür dilerim...inşaallah yazdıklarımı daha dikkatli okuma ve idrak edebilmene sebeb olabilmisimdir...sen özünde iyi birisin bunu yapma lütfen yapma kendine...

Ben yarin ya da cuma gitmeyi planliyorum, dayanamiycam sanirim..Insallah seninki arar ve duzeltirsiniz. Ben simdilik gidip yuzyuze konusmak istiyorum, bu sekilde bitirmesini hazmedemiyorum ben. Cildirmak uzereyim.

daha kötü olucak yapma lütfen şu adamın ayağına gitme

Aslında ilişkiyi akışına bırakıp, sinirlendiğin zaman kontrolden çıkar hale gelen
tutumuna şifa arasan daha iyi olur sanki.
Bu tutumun devam ettiği sürece ilişkiniz patinaj yapacak kendini hep bu noktada bulacaksın.

100 bin defa söylenmiş international bir evlilik var diye .....
Bunun nesi anlaşılmadı sayfalardır ben çözemedim.

Adam Türkiye de evliyken değil intırneyşınıl evlilik, interuniverse evlilik yapsa yine de olmuyor. Konu sahibi ilk halledecegi seyi son zamana birakmis.

Hanimefendi ben hayati boyunca calismis bir insanim. nikahsiz adamdan tup bebek yapmaya calismadim, evlilik cuzdanimla oraya gittim ben. Baska turlu mumkun olmayacagini ben de biliyorum, aptal degilim
konuyu açarken,beni öyle hırplayaın ki kendime geleyim demediniz mi siz,şimdi de bana ne biçim şeyler yazmışsınız diyorsunuz..üstelik genelde herkes kibar yazdı..
hayatta herkes hata yapar ,kimsenin de haddi değil büyük laflar etmek..ama siz üstüne tüy dikiyorsunuz bir de..evlilik cüzdanınız türkiye de geçerli değil,aynısından diğer kadında da var çünkü o cüzdanın..
kocam dediğiniz adam,nafaka tazminat vermemek için ayrılmıyor yıllardır bu kadar basit.siz bile ne kadar değerlisiniz ki,bir türlü işlemleri yaptıramıyor....
ağaoğlu gibi işte,,adam demişti ki,nikahım ilk eşimde duruyor,hep de öyle olacak.nihayetinde ben erkeğim,kadınlar beni kandırabilir evlilik için,bu oyunlara gelmemek için asla boşanmaycağım ...demişti..
sizinki de o hesap demek ki.eski eşe para vermemek için ,boşanmıyor..
biraz kendi değerinizi bilin lütfen kadınlar...hala da bu adama gidip konuşmam lazım demişsiniz..yapmayın bu kadarını da..o sizin ayaklarınıza kpanmalı asıl..

evliliğinizi, işinizi ve yaşadığınız yeri bir düzene sokmadan lütfen çocuk yapmayın. Bencilce davranmayıp bebeğin geleceğini düşünün. Yoksa evladınız mutsuz olur büyük olasılıkla.

öncelikle siz evli değilsiniz ve ortada biten bir evlilik yok.

evli olmadan tüp bebk türkiyede yapılıyormu nasıl oluyor onu merak ettim. ayrıca yapılsa bile o çocuğa yazık değilmi. anne -baba işsiz, ortada nikah yok. sevgilinizin kuzenlerinden bile kaçıyorsunuz o çocuğu nasıl kaçıracaksınız sürekli.

Şimdi sen baştan adamın maddi sıkıntısını bilerek evlenmişsen hazırlıklı olman grkmeZmydi. Adam 19 unda evlenmiş 22 snde bşnmış 2 çocuk nasıl olmuş. Daha çok şey var çelişkili. uzatmadan yazıyım. Saçma tüm yazdıkların. Ne yaşMıssan haketmişsn dostum!!!!"

bi de adam simdi 43 yasinda, yillardir nasil bosanamamis? bu adam bosanamamis degil bosanmamis bence.. ayri yasadiklarinim tepsiti yeterliydi o bosanmanin gerceklesmesi icin..
bi de evet maddi durumunu biliyomussunn. ayrica bu kadar kargasa var ortada gizli sakli isler var sacma sapan, maddiyat mi sorun simdi?

Sana cevap verip daha fazla msj primi vermiycem saçma salak konular açanadA

boşanma davası açılmış ve reddedilmişse 3 yıl ayrı yaşandığı şahitlerle ıspatlanırsa mahkeme otomatik boşuyor. illa anlaşmalı boşanması gerekmiyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…