- Konu Sahibi BellaGasca
-
temiz bir sayfa açıp önünüze bakın artık ..
Sadece bana göre normal değilsin.Çünkü normal bir kafadan çıkan bir yazı göremiyorum karşımda soluklan nefes al ve yazdıklarını oku.
Anlıyorum BellaGasca.Bunu yapmak zorunda hissettim kendimi..cunku annemde cok cok kotuydum, cok sinirliydim, icimden atamadigim bir sinir vardi, dayanamadim, gittim ve rezil olup geri geldim.
kadınlar o kadar şeyi çekiyor da , erkekler 2 lafı 2 olayı hazmedemiyolarmış ya .........Istemiyor beni artik. Saygi sinirlarini cok asmisim. Ben de yalvarmadim. Gittim, konustum ama elimden daha fazlasi gelmiyor maalesef.
Anlıyorum BellaGasca.
Konuyu da, bu hislerine onay almak, Ne duruyorsun derhal gitmelisin, sen hala gitmedin mi? Bu da sorulur mu elbette gitmelisin... diyen yorumlar görmek için açmışsın.
Senin için açılan farklı pencerelere kapattın kendini, hislerinin yolunu izleyerek kaçınılmaz sonu hazırlamış oldun.
Gelinen noktadaki katkılarının farkında olduğun için teslim bayrağını çekmiş olmakla birlikte umutlarını canlı
tutmaya devam etmektesin.
Eşinin değişim konusunda somut delillere ihtiyacı olduğunu hissediyorum.
Fark yaratarak değişimi gözlemlemesini sağlayabilirsin. Bunu istersen elbette.
Örneğin; Bulunduğun yerde deprem olduğu halde merak edip aramadığından söz etmişsin.
Depremin etkilerini (Hissedenlere geçmiş olsun) ve senin telefondan gözlerini ayırmadığını biliyordu.
Bu durumda tel. açması onun duruşuna aykırı. Açsaydı eğer fark yaratmış olacaktı.
Peki sen ondan gelecek telefonu açmadan durabilir misin? Sanmıyorum çünkü kendince nedenlerin vardır.
Ondan gelecek adıma direnebilirsen eğer... ezberlerini bozabilirsen... fark yaratmış olursun.
İlişkinizin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ezberlerin bozulmasına...
kadınlar o kadar şeyi çekiyor da , erkekler 2 lafı 2 olayı hazmedemiyolarmış ya .........
ifrit oluyorum
Onun ben de farkindayim. Hayatimda ani aldigim tek karar buydu ve en yanlis kararim buydu; onun yanina gitmek, onunla birlikte olmak. En basindan hata yaptim..Genelde kararlarimi boyle vermiyorum ama bugune kadar hep duygularimla hareket ettim ve kaybettim. Bundan sonra beynimi kullanmayi dusunuyorum..En azindan oyle yapmaya calisicam. Beynimi is disinda da kullanmam lazim.
bence eşinizle tekrar konuşmalısınız
Basim cook kötü ağrıyor bugün ...size doğruyu soyleyeyim mi esiniz den kastinizi farkettim..aç gözünü be kardeşim aç aç aç. .yahu lütfen ACC. .dikkatini çekmek ve vereceğiniz tepkiyi görmek istedim...Bunun için bende senden Özür dilerim...inşaallah yazdıklarımı daha dikkatli okuma ve idrak edebilmene sebeb olabilmisimdir...sen özünde iyi birisin bunu yapma lütfen yapma kendine...
Just, gittim ben cuma gunu..yukarida yazdim, igrenc seyler oldu. Istanbula gidiyorum sabah dedi, gitmemisti..Annesini aradim, esyalarimi verin dedim. ( cunku istanbula sadece 1 haftaligina gelmistim ve herseyim hala orda). Yok kizim olmaz oyle sey, sacmalamayin dedi..kal bu gece yine otelde, yarin ben sizi gorusturucem oturur cozeriz dedi. Yok dedim sagol, ben o kadar da gurursuz degilim..ve dondum haliyle..Pisman degilim gittigime, en azindan su an ben hakliyim..Bu da zugurt tesellisi:) Sende var mi gelisme?
Zor bir durum.
Önce teknik açıdan bakalım,
adam burada evli
adam orada sizinle evli her iki nikahta resmi olarak görünse de eski eşinin haber alıp konsolosluğa burada ki nikaha dair belge sunması sizin ordaki nikahnızı geçersiz kılıyor önce bu gerçeği anlayın.
Bazı durumlarda boşanma çok uzun zaman alabiliyor bunu da kabul edelim, tanıdığım birinin boşanması 8 yıl sürdü.
Sizin hatanız şu, adamın evli olduğunu bilerek kabul etmiş bir şeylere başlamış ve nihayetinde resmi gözüken ama resmi olmayan bir yolla evlenmişsiniz yani durumu kabul etmişsiniz bu yüzden bu duruma karşı sizin söyleyeceğiniz hiç bir şey o adamın mantalitesine göre kabul görmez . Bakınca her ikinizde haksızsınız ama her ikinizde haklısınız.
Önce kendi evliliğinizi sorgulayın, bu şartlar altında bu adam boşanmasa/boşanamasa bile bu durumu sürdürmeye devam edebilecek misiniz, eğer cevabınız evetse bir müddet gerçi çekilin zaten sizi cidden eş olarak gördüyse durumu toparlayacak adım atar.
Yok hayır ben hata ettim duruma artık katlanamıyorum diyorsanız açıkça bunu ona söyleyin yine size olan sevgisine bağlı olarak boşanma sürecini hızlandırıp birlikte olmanın yolunu bulacaktır.
Eğer ilişkiniz tamamen koparsa da bir daha lütfen bu tür çetrefilli işlere sokmayın kendinizi...
Actim Oben. Cok guzel actim gozlerimi. Gittim ve hayatimda asla hissetmedigim kadar asagilanmis hissettim kendimi..
Eğer şu an neyi kabul edip edemeyeceğini bilmiyorsan akışına bırak çünkü sisin içindeyken önünü göremezsin ve atacağın en ufak adım takılıp düşmene sebep olabilir... Bırak sis dağılsın o zaman yapman gerekeni yaparsın.Su an inanin ki neyi kabul edip edemeyecegimi bile bilmiyorum, kafam karmakarisik..Zaten bosanma icin actigi ilk dava, kendisi takip edemedigi icin ve cekismeli oldugu icin 7 yil surmus. Butun dava dosyasi bende. Yalan soyluyor, kandiriyor, bosanmak istemiyor diyenlere o yuzden gulup gecebiliyorum cunku hicbir zaman yalan soylemedi. Su anda ikinci dava olacagi icin ve hakim 3 yil sure verdigi icin ( evlilik birliginin kurulmasi icin) ve o surede de adam Turkiye ye bile girmedigi icin, dava actiginda cekismeli bile olsa cok uzayacagini sanmiyorum.
Ama su an bunlari dusunmuyorum bile..Su an ben sadece kendimi duzeltme ve toparlanma pesindeyim.
okudum şimdi
demiştim sana güzellik gitme şu mendeburun ayağına hak etmez diye
haspaya bak bir de çok kıymetli vaktini ayıramamış
en güzeli bunu ...tir etmen!
ben burdan sinir oldum herife
ne kansız ruhsuz bişey bunlar.
var 17 cevapsız arama engellicem diğer no.nu ver dedim (ezberimde değil o)
yazmadı işte annem çok hasta da bilmem ne de vs bahaneler yani yersen
ben yemedim tabi
kapadım teli
cevap vermeyince 17 kez aramış
köpek olsun
ben de bazen dilimin kurbanı oluyorumah tutabilsem...
Eğer şu an neyi kabul edip edemeyeceğini bilmiyorsan akışına bırak çünkü sisin içindeyken önünü göremezsin ve atacağın en ufak adım takılıp düşmene sebep olabilir... Bırak sis dağılsın o zaman yapman gerekeni yaparsın.
Oh, valla su an mutlu mutlu siritiyorum, sakin gevseme..birak surunsun, ugrassin..keyfini cikar canim..bosver benimkini, bes para etmezmis ben kendimi kandirmisim..essolesek, insan bu kadar mi hatirsiz olur ya..kac senedir seninleyim, insan boyle mi davranir? deprem olmus gecenin bi vakti, hadi depremi gectim belki ben orda ictim sapittim basima bisey geldi? insan bi merak eder..igrenc ya bosver..
Aynen ego tavan... Annene söyle karışmasın, sende zaten kendini çekip burnunu sürteceksin anladığım kadarıyla.Evet, su an en dogrusu o olacak gibi..Annemle konusmuslar az once, anneme su an bir karar vermedigini cunku cok sinirli oldugunu, sinirliyken karar almak istemedigini, sakinlesmeyi bekledigini soylemis..Ben onu cok seviyorum ama ne soyledigini bilmiyor, nerdeyse 2 hafta gecti hala hazmedemedim soylediklerini demis..annem sonuc ne yani deyince karar vermedim, su an bisey diyemem, biraz uzulsun demis. Ben ona gelme, sana kotu davranirim cok sinirliyim demistim, yine de geldi ve cok kotu davrandim demis. Bu nasil bir ukalalik nasil bir kendine guvendir ya?? Istanbula geleceklermis de, o zaman gorusurmus annemle de..bilemiyorum..egosu tavan yapti sanirim ama ben bilirim o egoyu indirmeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?