- Konu Sahibi BellaGasca
-
karısına sahip çıkmayan adamdan adam olmaz
sahip çıkmak lafını sevmem hani senin benim onlara ihtiyacımız yok
tek başına durabilecek kadınlarız ama arayıp sormak, merak etmek nezaketten insanlıktandır
çok doğal aşık olmadığın birine bile hissetmen gerekir merhameti
için rahatladı mı peki?
bugün aramadı hiç bilmiyorum artık napıcak ama iyi sövdüm rahatladım
sonra da kapadım teli
küt diye kaldı öyle
Aynen ego tavan... Annene söyle karışmasın, sende zaten kendini çekip burnunu sürteceksin anladığım kadarıyla.
Bence cok iyi yapmissin, icin rahatlamistir en azindan..
Sahip cikmak lafini ben de sevmem ama literaturde karsiligi bu maalesefevet, insan bunu ancak dusmanina yapar..bu sartlarda ben onu kabul edemem, cunku benim gururum cok ama cok kirildi. Evet soylemisti kotu darvanirim diye ama bu kadarini asla beklemezdim. Bu yuzunu de gormus oldum ve nefret ettim.Az once annemle konustular, henuz bir karar vermedim. Sinirliyken karar veremem, sinirim gecsin oyle demis ama annem ayrilmaya niyetli gibi konusmadi, bence burnun surtulsun de bir daha oyle konusma diye yapiyor dedi ama ben karar verdim simdi nolucak?
Zamana bırakın biraz irtibatı koparmamaya çalış. Kaybetmeyi kolay göze alamaz bi erkek o kadar kolay die düsünayorm...Istemiyor beni artik. Saygi sinirlarini cok asmisim. Ben de yalvarmadim. Gittim, konustum ama elimden daha fazlasi gelmiyor maalesef.
Bence cok iyi yapmissin, icin rahatlamistir en azindan..
Sahip cikmak lafini ben de sevmem ama literaturde karsiligi bu maalesefevet, insanusmanina yaartlarda ben onu kabul edemem, cunku benim gururum cok ama cok kirildi. Evet soylemisti kotu darvanirim diye ama bu kadarini asla beklemezdim. Bu yuzunu de gormus oldum ve nefret ettim.Az once annemle konustular, henuz bir karar vermedim. Sinirliyken karar veremem, sinirim gecsin oyle demis ama annem ayrilmaya niyetli gibi konusmadi, bence burnun surtulsun de bir daha oyle konusma diye yapiyor dedi ama ben karar verdim simdi nolucak?
Uzduysem sizi kusura bakmayin..Su an yazdiklarimi okumuyorum cunku okudukca uzuluyorum, belki biraz toparlandiktan sonra..
il.
Asla kimsenin yaşadıklarınızı yargılamaya hakkı yok hatalar veya gerçekler elimizdeki seçenekler değil..Ben yazdıklarını anlamadım ama anladığım tek şey kafan o kadar karışmıs ki sorunların içerisinde kalmışsın..Sana dileğim en kısa zamanda huzuru bulman..Biliyorum ki seninde tek isteğin bu..İnan buna çok zor değil.
Sizin eski esinizden cocugunuz var mi?
Şu an bende 6.5 yıllık eşimle ayrı yaşıyorum. Ne istediğimi biliyorum ama yapamıyorum
O kkararını vermiş canım senin ders alman ve onu bir daha üzmemen en için seni uzmeye karar vermiş. .senin yapacagin sey bu satten sonra anca o gelecek senin elinden tutacak herkesle tanistirip karsisinda iliskiniz icin dik duracak...bu cesareti goze almadigi zaman sorarlar adama seninki gururda benimki ne?en kotu ihtimalle mahkeme sonucunu eline alana kadar uzak duracaksin ya da iliskiyi uzak yasayacaksin ki egerki gercekten seni istiyorsa burnu surtmek nasilmis gorsun o...sen artik kendine deger ver ve kararlarinin arkasinda dur hatta olmasi gerektiginden daha guclu ol...senin icin hic kolay degil biliyorum..ama bak gercekten hicbir sey olmamis gibi burnu surtulmus olarak ona donmeye kalkarsan artik butun ipler onun elinde olur istediginde ipi gerer istediginde gevsetir istediginde birakir..bunu neden diyorum biliyormusun senin inandigin sey dogru olabilir yani eski es diyeyim aile hala onunla barisilmasini istiyor ve birgun ona donmeye karar verecek olursa yurt disindaki nikah bir ise yaramaz iptal edilebilir diye biliyorum..yanlis anlama bunlari artik mantikli hareket edebilmen adina yaziyorum..ihtimal ama goz ardi edecek sansin yok arrik..aci ama gercek..simdi donmem diyorsun ama sartsiz yumusayacak olursan bu konunu ac ve oku derim..
O zaman bence resmi bi evlilik yapana kadar gorusmuceginizi soyleyin cunku ben bosanicak gibi gormuyorum acikcasi yada en kotu hayatinizdan tamamiyle cikarip onunuze bakin. Ayrica nikah olmadan tr de tup bebek yapmazlar
Iyiyim just, sen nasilsin
iyi canım idarelik
konuşuyoruz bugün şansım yaver giderse anlaşmalıya çevirmeyi teklif edicem
umarım kabul eder ağlayıp zırlamaz bu sefer de kurtulurum
atlattın mı daha iyi hissediyor musun diye merak ettim
Kararli degildin bosanmaya sen hatirladigim kadariyla, sadece akli basina gelsin diye dilekce vermistin..Simdi kararin degisti mi? Duzeltir belki yanlis olanlari, cabasi yok mu, sadece agliyor mu..Bunlar ne acaip tiplermis ya..ben biraz daha iyiyim, gidip konusmak bana cok iyi geldi, beni cildirtan bir sinir vardi icimde, onu atlattim en azindan..Istanbula gelicez birkac gun icinde, orda konusuruz gelicem size demis..Ben bir takim kararlar aldim kendimce, simdi onlari uygulamaya sokuyorum..2 alternatif belirledim, ona gore hareket etmeyi planliyorum..Su an beklemedeyim ama sadece 1 hafta daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?